Není v mých fyzických silách být na EQ 24hodin denně, abych prokecl všechny brachy.. a zdali se má problém pohnout, je třeba abysme spolupracovali a informace si vyměňovali, no ne?
Nicméně - pokud to odporuje nějakým RP-EQ pravidlům (na které jsem zatím nenarazil) psát na uzavřené trpoší fórum informace o trpoších věcech, tak mě pls upororněte do pošty, já to "už nebudu opakovat" a toto fórum smažu..
Takže Dís momentálně pomáhá brachům s nošením stříbrný rudy (že by hrábla na krumpáč, toho se nedočkáte

*postává u baru a čeká na svý dvě piva*
Ty Rundare, co řikáš na toho novýho bracha v bílej kutně, co sem přitáh z univerzity? *klepe nervózně prsty do stolu* Do řici, přijde mi ňákej divnej. Po našem neumí, vtipu nerozumí a akorát magijó se vohání! *rozhlídne se po výčepu* Navíc má toho malýho všetečnýho sluhu, co všude nos strká?!
Tož, keby sem zasejc zašel, hoď s ním řeč a zkus z něj dostat, proč sem jako náhodou přiběh zrovinka tou dobou, kdy Hag byl napadnutej černou magijó! *bere první načepovaný pivo* Možná sem enem ta, paranoická, *zazubí se* ale dneska si poctivej našinec nemuže byt ničim istej! *vezme obě načepovaný piva a odchází za Malcolmem, kerej se cpe špekem*
Héé Macu na spláchni ten špek tady ječnym, ať ti nezaskočí! *pokládá před něj pivo* Sem ti tak přemejšlela, *koukne do půlitru* estli by se nějakej posel neměl vydat do tý magický univerzity za moře, aby se na toho magika voptal. *oklepe se* Sem ti z něj ňáká nesvá. *vyžahne půlku půlitru* Ech, ale že se to nošení rudy pronese, co? *zazubí se*