Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Seš si jist, že skutečně zůstala mrtvola v inventáři? viewtopic.php?p=733#733KaTo píše:Inu stalo se, že po nehezkém lagu v divočině jeden "low" level charakter (můj nééé) zemřel a než ho "šťastnější" (přeživší) charakter odnesl do chrámu, hráč mrtvoly se odlogoval. Mrtvola mi v inventáři zůstala, kněží ho "oživil". Ale teď by mě zajímalo
(čistě ze zvědavosti), znamenalo to vůbec něco pro toho mrtvého chudáka? Tedy po nalogování bude v chrámu? Nebo bude mrtvola na Druhé straně? A co "já"? Zlepšilo mi to auru
nebo to byl prostě jen "dobrý skutek" pro lepší pocit na duši? (Kromě hekání, jak se mrtvola pronesla, heh)
no taky se mně to stalo...našel sem mrtvolu, tak jsem ji vzal, jenže hráč se odlogoval...ale mrtvola v invu fakt zůstala, no a po donešení do chrámu kněžka normálně řekla že jo, že ju oživí ale hráč prostě zůstal na druhé straně protože nebyl ve hře...za pár chvil se připojil, ale nevim co by se stalo kdyby se stihl připojit než sem ho skusil oživit...nicméně pak se stala druhá věc, že jedna postava nesla moju mrtvolu, hra mu spadla a když se nalogoval tak už mrtvolu neměl a já musel projít soudem...takže oboje skončí stejně pro mrtvou postavu -> musí přes soudpsin píše:Seš si jist, že skutečně zůstala mrtvola v inventáři?
Pravda, pravda - chová se to jinak, když tě někdo nese nebo někoho neseš. Takže při tom jeho odlogování by sis asi měl vylepšit, auru - ty si ho tam dotáhnul, ale zase se oživení nepovedlo. Takže nejspíš nic - "nezodpovědný odlogovače" netahat do chrámumagnumik píše:no taky se mně to stalo...našel sem mrtvolu, tak jsem ji vzal, jenže hráč se odlogoval...ale mrtvola v invu fakt zůstala, no a po donešení do chrámu kněžka normálně řekla že jo, že ju oživí ale hráč prostě zůstal na druhé straně protože nebyl ve hře...za pár chvil se připojil, ale nevim co by se stalo kdyby se stihl připojit než sem ho skusil oživit...nicméně pak se stala druhá věc, že jedna postava nesla moju mrtvolu, hra mu spadla a když se nalogoval tak už mrtvolu neměl a já musel projít soudem...takže oboje skončí stejně pro mrtvou postavu -> musí přes soudpsin píše:Seš si jist, že skutečně zůstala mrtvola v inventáři?
p.s. mimochodem, neví někdo co by se stalo v tom prvním případě, kdyby se hráč nalogoval ještě před rozhovorem a předáním těla v chrámu?
oživil? opravdu? Spíš by měl napsat, že už je pozdě, ale tomuhle chudákovi už není pomoci...KaTo píše:…. kněží ho "oživil". …
Bylo to přesně v tomto pořadí (pokud by to bylo důležité)The_Balrog píše:oživil? opravdu? Spíš by měl napsat, že už je pozdě, ale tomuhle chudákovi už není pomoci...
tak to určitě napíše, když sebereš mrtvolu už odloglé postavy.
pokud to ale chodí jinak když sebereš mrtvolu ještě zaloglé postavy.. o.O tak by to možná chtělo nějak poupravit, pokud to jde..
Ta možnostu tu je, může ti někdo dolů poslat vzkaz poštou. Ale přímé spojení s tělem nahoře nebude.Cenzanni píše:…
Mimochodem, když se to tady nakouslo, je to něco proti něčemu, oznámit mrtvému, že se jej někdo pokouší zachránit?
labir píše:
Ta možnostu tu je, může ti někdo dolů poslat vzkaz poštou. Ale přímé spojení s tělem nahoře nebude.
Proti pravidlům to je. Přenos IC informace OOC kanálem. Irelevantní zda tellem, mobilem, ICQ, nebo "systémem".Cenzanni píše:Pokud to není proti pravidlům, myslím, že by to mohlo být slušností - dát vědět.Ta možnostu tu je, může ti někdo dolů poslat vzkaz poštou. Ale přímé spojení s tělem nahoře nebude.
Imho by IC mohly nastat jen dva případy: Buď se ta postava nechá sama oživit dříve, nežli je tělo odneseno do chrámu nebo je na stále na Druhé straně a oživení nic nebrání. OOC rovina přidává odpojení. Je-li to ovšem proti pravidlům - sleduje se to, postihuje se za to?labir píše:Proti pravidlům to je. Přenos IC informace OOC kanálem. Irelevantní zda tellem, mobilem, ICQ, nebo "systémem".
Pravidla se samozřejmě porušovat smí, když člověk přijímá následky svého jednáníThe_Balrog píše:ehm... nic proti tobě, ale otázka:Cenzanni píše:Je-li to ovšem proti pravidlům - sleduje se to, postihuje se za to?
Smím porušovat pravidla, nebo ne?
je .. řekněme.. kuriózní.
jak nad tim tak přemýšlim, tak to neni nutný...pokud si na výpravě s někym a schytáš to, tak je nejlepší nechodit hned na druhou stranu ale eště si chvílu poležet a počkat jak dopadnou ostatní až k tobě někdo přiběhne a bude vypadat že tě asi hodlá vzít tak se respawneš...tím neporušíš žádný pravidlo a prostě si počkáš na Druhé straně...neni to asi moc IC ale snad to ani neni porušení pravidel...Cenzanni píše:myslím, že by to mohlo být slušností - dát vědět.
Asistoval jsem "jen" u dvou smrtí (+dvou vlastních), poprvý jsem jen koukal na hráče jako tele na nový vrata, jak tý mrtvý chudince pomoct (když už ji nemůžu vobrat takříkajíc na kostCenzanni píše:….podívám z IC pohledu, postava by mohla mít povědomí o tom, že když někdo zemře a jeho tělo je zavčasu doneseno do chrámu, je možnost, že mu bude pomoženo. Jen se ptám