Chtěl jsem se zeptat, jak se hledají ty barvičky v toolsetu podle čísel? Nebo kde bych alespoň našel tu kompletní paletu i s čísly, metoda pokus - omyl ve hře se může finančně celkem nevyplatit, nehledě na to, že to zabere dost času a úsilí, než přijdu byť jen na jednu moji vyvolenou barvu
Díky za odpovědi
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM) Balkon, syn Daskův Athriel
Ikkie píše:Chtěl jsem se zeptat, jak se hledají ty barvičky v toolsetu podle čísel? Nebo kde bych alespoň našel tu kompletní paletu i s čísly, metoda pokus - omyl ve hře se může finančně celkem nevyplatit, nehledě na to, že to zabere dost času a úsilí, než přijdu byť jen na jednu moji vyvolenou barvu
Díky za odpovědi
V té tabulce. 0 je první řádka první sloupec. Pak se jde po sloupcích a řádcích klasickým PC řádkováním jako na monitoru.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 …
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
snowman píše:Jo, Phottere, smaž ten Tvůj nyní již bezcenný příspěvek ….aneb jak půlork trumfnul zhýralou elfí mrchu
to by to muselo jít
a vůbec, tomu se říká pro dobrotu na žebrotu aneb každej dobrej skutek má bejt po zásluze potrestanej, šmejdi nevděčný , příště se na vás a hledejte si tu pravou barvičku metodou 174 pokusů a vomylů
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
snowman píše:Jo, Phottere, smaž ten Tvůj nyní již bezcenný příspěvek ….aneb jak půlork trumfnul zhýralou elfí mrchu
to by to muselo jít
a vůbec, tomu se říká pro dobrotu na žebrotu aneb každej dobrej skutek má bejt po zásluze potrestanej, šmejdi nevděčný , příště se na vás a hledejte si tu pravou barvičku metodou 174 pokusů a vomylů
IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
psin píše:Díky za zprovoznění těch barev Labirovi i za ten "manuál" Photterovi a Xeenovi. Konečně to vypadá, že nejen tmavě zelená je taková jaká má být.
Znáte přísloví o čertu, kterému podáte prst a on chce celou ruku?
Takhle kdyby byl obrázek šatů a vysvětlení, která barva barví co (kůže/kov/látka vs rukáv/kalhoty/plášť)?
Zkoušel jsem trochu poladit vícebarevnou kreaci na lowlevel příjmech, ale raději jsem to vzdal a počkám, až budu mít zbytečných pár stovek, abych to zopakoval. Ty plechovky s barvami sakra rychle mizí
photter píše:opravdu to neni na metodu pokus omyl, doporučuju udělat v toolu, barvy si opsat a pak cíleně nakoupit
coz nemusi byt jednoduche, nebot nektere obleky se lisi prave v prirazeni barev a kdo vi, jake soucasti ten tvuj oblek prave pouziva.
Teda to platilo v minulem tioolsetu k Eq pred rozsirenim. Mam pocit, ze ted jsou vsechny bezny saty k¨nalezeni nekde v palete, takze hledej, Kato smudlo *-*
jo, některý součásti se nelišej modelem ale jen přiřazením barev, na to nepřijdeš, která je zrovna použitá na tom, co barvíš ale víš aspoň jakou barvu chceš a na materiál přijdeš dvouma pokusama
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar