Moderátor: Dungeon Master
hele dve veciUradin píše:jenže v NWN nevěděli že ne všechny servery budou takové tady to trva o hodně dlouho nevim tak třeba kdyby šlo davat vlastnosti po 2lvlech
ale jinak sem tím tematem nemyslel system ale že bych jednou za rok přidal DM praci s tím trochu upravit vlastnostia navíc jen u jedine postavy na učtu
Já nevim že stále zakladáte nové témata. Pro příšte to přidej klidně semUradin píše:ahoj jestli .. . ..
Teeda, mne to neda, ale dve veci:Uradin píše:no ja třeba udělal menší chybu tím že jsem si dal moc velkou obratnost kterou nepotřebuju když mam těžke brnění ktere navíc to omezuje a přitom potřebuju jine vlastnosti ktere mam podpruměrné abych v IC mohl lepe hrát nechci byt mocný ale řekněte si kdyby někdo byl mnich a měl by podpruměr v moudrosti nebylo by to divné?
nikde není napsaný, že musíš mít "optimální build", co sis postavil, to máš, teď to hraj (nebo zahoď) ale postava už je jaká je a má svejch sedum bodíků se kterejma můžeš do 28. lvlu naložit, jak uznáš za vhodný (a sedum bodíků zas neni tak málo, ne ?)Uradin píše:no ja třeba udělal menší chybu tím že jsem si dal moc velkou obratnost kterou nepotřebuju když mam těžke brnění ktere navíc to omezuje a přitom potřebuju jine vlastnosti ktere mam podpruměrné abych v IC mohl lepe hrát nechci byt mocný ale řekněte si kdyby někdo byl mnich a měl by podpruměr v moudrosti nebylo by to divné?
Já bych k tomu dodal, využij toho, že tvoje postava má vysokou obratnost (P.S. musí být min 15!!!) a nastrkej jí featy pro obouruční boj! To že ti to v brnění omezí na DEX 12 tě dotyčných featů nezbaví!! Kdo říká, že se rytíř nemůže ohánět zároveň mečem a palcátem? Nebo mu navíc přihoď Exotic profiency a ohromuj všechny obouručním palcátem, sekyrou nebo mečem (počítá se to jako bys měl dvě zbraně)! Uvidíš, jak budeš v boji zajímavý v tý záplavě "obyčejných" mečů a štítů! (pro brachy trpaslíky v zápavě seker a štítůUradin píše:no ja třeba udělal menší chybu tím že jsem si dal moc velkou obratnost kterou nepotřebuju když mam těžke brnění ktere navíc to omezuje a přitom potřebuju jine vlastnosti ktere mam podpruměrné abych v IC mohl lepe hrát nechci byt mocný ale řekněte si kdyby někdo byl mnich a měl by podpruměr v moudrosti nebylo by to divné?
Asi nikdo z nás nestaví postavu slabou. Ale je rozdíl v tom,jestli to dáváme najevo: "sem vymlátil celou jeskyni úplně sám!"cybermisa píše:Prosimte pojem build neni nic hanliveho - oznacuje to tebou zvolenou konfikguraci vlastnosti postavy. Buildu je nekolik typu: power build, fun build, craft build, rp build …Uradin píše:to cybermisa: 1. už sem si tolikrat měnil postavy že radši zustanu u tehle+ nechci mít žadný build![]()