Cesty
Moderátor: Dungeon Master
-
Cesty
Ja sice chapu nejaky to omezeni a tak vubec, ale cesta z pevnosti Mithallir do Mamoninu dlouha dve lokace mi prijde asi docela hodne malo... planuje se v budoucnu nejake rozsireni? Nebo je to dle mapy tak blizko u sebe? Podle mapy bych ani nerek... jeste by to slo kdyby na sebe ty lokace nenavazovaly a nebyl by z toho ten dojem = meli by bejt charakteristicky pro oblast kterou se prochazi a od sebe hodne odlisny. Takhle je to jak jit od Kone na Mustek...
Secrets are power.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cesty
Rozšíření se plánuje na okrajích dnešních oblastí. Bude zaměřeno především na necivilizovanou krajinu (cca 50 exteriérových lokací daleko od měst a civilizace). Stávající lokace se měnit s největší pravděpodobností nebudou. Holt Deska je malá a mapa nepřesná - zejména Železná říše, ten kdo ji kreslil tak činil jen z vypravování těch co tam kdysi byli.Resurrection píše:Ja sice chapu nejaky to omezeni a tak vubec, ale cesta z pevnosti Mithallir do Mamoninu dlouha dve lokace mi prijde asi docela hodne malo... planuje se v budoucnu nejake rozsireni? Nebo je to dle mapy tak blizko u sebe? Podle mapy bych ani nerek... jeste by to slo kdyby na sebe ty lokace nenavazovaly a nebyl by z toho ten dojem = meli by bejt charakteristicky pro oblast kterou se prochazi a od sebe hodne odlisny. Takhle je to jak jit od Kone na Mustek...

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je planovana mapa v el . podobe s popisky mist ?
Ta na webu co je jesice hezka, ale jako orientacni mi moc neprijde. Jak uz kvuli vzdalenostem, tak, ze vlastne nevim kde co je a muzu se dohadovat (nejsou na ni uvedeny popisky mest, coz na spravne mape a i podle vypraveni ma byt) :)
Ta na webu co je jesice hezka, ale jako orientacni mi moc neprijde. Jak uz kvuli vzdalenostem, tak, ze vlastne nevim kde co je a muzu se dohadovat (nejsou na ni uvedeny popisky mest, coz na spravne mape a i podle vypraveni ma byt) :)
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Tým má samozřejmě takovou mapu k dispozici, ale zveřejňovat ji nebudeme. Připravili bychom vás o tajemství a možnost prozkoumávat nepoznané. Na to je ideální ta rámcová nepopsaná (to je schválně) mapa na stránkách.Psanec píše:Je planovana mapa v el . podobe s popisky mist ?
Pokud chcete mapu, tak podobně jako tomu bylo v Alhambrii můžete v partičce prozkoumávat svět, mapovat a kreslit si ji. No a pokud ji uděláte dosti rozsáhlou a podrobnou tak ji pak můžete i IC prodávat jiným postavám a vydělávat na tom.

Stačí si jen představit výpravu do neznáma (až na to budete mít dost sil) za účelem průzkumu, případně získání surovin, kůží a pokladů a navíc za účelem zmapování terénu. Nakoupíte jídlo, pití, potřeby na cestu a hurá do divočiny...

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.