problém s grafikou
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
problém s grafikou
Mám problém, spousta věcí se mi zobrazuje tak, že jenom vidím bílé obrysy, stávalo se mi to už dřív na démoně, ale to bylo jenom pár stromů, tady je toho hrozně moc. A navíc když vejdu do nějaké lokace kde je kopec a vylezu na něj, tak mi bělá celý obraz
nevíte čím to je?
nevíte čím to je?
V adresáři NwN máš složku override, je to vlastně snůška souborů, které ti upravují hru, ale jen na tvém klientovi (tzn. nemusí se zobrazit ostatním hráčům). Většinou stačí, když složku přejmenuješ a vytvoříš si novou override (tam stačí, když budeš mít jen soubory češtiny, tuším). Nebo bych doporučil photterův override pack, který je na DVDčku Equilibrie.afgan píše:díky moc, jenom k tomu bodu jedna. co to znamená jiný override?
Pokud jsi však do té složky nic nepřidával nebo tam nic neměnil, pravděpodobně ti to moc nepomůže.
Ticho! Nevidím!
Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.
Fantasy Fictions
Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.
Fantasy Fictions
zkusil si ocesat veskerou grafiku? vypnout antialiasing, stiny prostredi … bla bla bla. proste sundat veskery efekty na minimum a to vcetne rozliseniafgan píše:Tak jsem zkusil nainsatalovat nejnovejsi, predposledni ovladac ze stranek vyrobce.. na obou problem pretrvava.. uz sem z toho jakýsi jankovitý![]()
jinak díky moc moc moc za radu, treba nekdo dostane jeste nejaky napad![]()
Dives, qui sapiens est
-
Mám problém, že mi hra padá, když začně pršet. Ne vždy..., ale dost často..., prý že mi grafický ovladač přestal fungovat.. nevíte někdo co s tím ? Myslím, že u toho mám zpravidla zapnutou takovou tu položenou kameru (tedy ne pohled shora), ale nejsem si tím jistý. Mám grafiku naplno (max antialiasing, max textury), ale lesklou vodu, nebo jak se to jmenuje, mám vypnutou... měl jsem problémy se stíny. Díky.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-
to Urban
Někdy bývá problém s chlazením procesoru. Může být problém s kontaktní hmotou, která je mezi procesorem a chladičem, někdy stačí vyčistit chladič. Mně pomohlo vyměnění procesoru, předtím mi to padalo hodně.
Dobro zvítězí až nakonec. W