dobře

ovšem to nemůže existovat slabá,tupá a rozmazlená postava která vyniká jedině tím,že něco zdědila po svých rodičích?Rozhlédni se po světě

...K zastupování nějaké význačné funkce je potřeba alespon zezačátku trochu makat-dvorní bard musí umět hrát a samozřejmě se taky ze začátku musí zapotit při práci-v hadrech přece o místo nepoprosí.Narozdíl od toho šlechtic a jemu podobní by mohl zezačátku výsměšně obcházet kolem a nadávat na chátru...postupem času by se jeho majetek ale zmenšoval a role by se obrátila.…...funguje to napřiklad u DrD+…
A přiznám se ,že jsem to myslel vážně.

...Strašně se mi líbila ta představa postavy s minimálními schopnostmi ale obrovskými finančními prostředky která s úsměvem buzeruje pracující postavy,postavené níže ve společenském žebříčku,platí si osobní stráže,chodí na večírky apod....Krásně by se to dalo zahrát...

Samozřejmě máš pravdu,že mezi skilly to nepatří,ovšem na Eq je problém že hc hráčů(ve 2 hodiny ráno určitě

) je málo a přece jen se v jednom moc HC hrát nedá a tak by to bylo něco jako nárazník pro nové noob hráče-něco za něco.…
Pěknou hru to podle mne nekazí,naopak to zmaximalizuje možnosti jak hrát a odstraní nějaké bariery..
Nezapomínej že v normálu tohle existuje a nějak special charakter nebo společenské zásluhy k tomu potřeba nejsou...
Omlouvám se,hádat se nechci,jen chci vidět ještě pár argumentů na téma proč to není dobrý nápad...