Mám teoretický dotaz na systém obírání zabitých postav ve hře, tedy spíš na postup jak na to. Din sice vždy odnáší mrtvé do chrámu k oživení, a to i když je nezná, ale může nastat situace, kdy prostě bude chtít danou postavu připravit o nějaký předmět, který nechce, aby měla (zlý kouzelník má zlý artefakt, zloděj mi ukradl nějakou věc a já ji chci zpět atd.). Není mi úplně jak by taková věc měla být provedená a nechci to řešit, až když na to přijde. :)
Nejsou mi jasné hlavně dvě věci:
1) Kdy lze mrtvolu obrat.
Lze jí obrat když jestě neodešla na druhou stranu ? Lze ji obrat, když už odešla (a mám tedy před sebou jen "předmět" tělo XY) ?
2) Jak mrtvolu obrat ?
Přijde mi hloupé stát nad ní a dokola opakuvat "uzmi předmět" a získávat tak zbytečnosti co nechci (navíc co ti co takový skill nemají ?). Mám kontaktovat hráče postavy a ona (postava) mi to pak OOC dá ? Nebo se to řeší přes DMa (stejně se kontaktuje, pokud vím) ?
Obírání padlých PC
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Obírání padlých PC
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-
- Kontaktovat uživatele:
No asi to tak, že postava musí odejít na druhou stranu, pokud ji budeš chtít něco vzít musíš se s ní domluvit, tudíž ti to musí povolit a je zapotřebí DM, aby předmět převedla v inventáři. Je to tak, ne?
Huž jsem to našla: http://www.equilibrie.cz/doporuceni.php
Huž jsem to našla: http://www.equilibrie.cz/doporuceni.php
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
http://www.equilibrie.cz/doporuceni.php
Obírání hráčských mrtvol
Sebrání jakéhokoli předmětu mrtvole hráčské postavy je možné pouze za asistence DM, který tento předmět i při hře přenese mezi inventáři. DM se před tím vždy dohodne s hráčem mrtvé postavy zda a jaké předměty budou moci být takto sebrány. Např. plánujete-li CvC vraždu za účelem ukradení nějakého předmětu, nejprve kontaktujte DM. Obírání hráčských mrtvol "ve hvězdičkách" je možné pouze pokud dojde k OOC vzájemné dohodě obou stran. Vynutit toto není možné
Jinak zazil jsem i situaci, kdy mrtva postava mela u sebe svitek oziveni a DM nebzlo online a pak nezbyvalo, nez tisickrat pouzit "uzmi predmet", nez se konecne postestilo ten svitek vytahnout a postavu tim ozivit.
Obírání hráčských mrtvol
Sebrání jakéhokoli předmětu mrtvole hráčské postavy je možné pouze za asistence DM, který tento předmět i při hře přenese mezi inventáři. DM se před tím vždy dohodne s hráčem mrtvé postavy zda a jaké předměty budou moci být takto sebrány. Např. plánujete-li CvC vraždu za účelem ukradení nějakého předmětu, nejprve kontaktujte DM. Obírání hráčských mrtvol "ve hvězdičkách" je možné pouze pokud dojde k OOC vzájemné dohodě obou stran. Vynutit toto není možné
Jinak zazil jsem i situaci, kdy mrtva postava mela u sebe svitek oziveni a DM nebzlo online a pak nezbyvalo, nez tisickrat pouzit "uzmi predmet", nez se konecne postestilo ten svitek vytahnout a postavu tim ozivit.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
Jo jo... tohle jsem přesně myslel. já věděl, že jsem to někde viděl.The_Balrog píše:http://www.equilibrie.cz/doporuceni.php
Obírání hráčských mrtvol

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.