Kouzla 3. urovně-rada

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jenda
Kontaktovat uživatele:

Kouzla 3. urovně-rada

Příspěvek od Jenda »

Potřeboval bych poradit, konečně mi bardík skočil na 7. uroveň a dostal možnost naučit se dvě kouzla 3. urovně. Tak sem si vybral vyvolání zvířátka a nejmenší ohnostroj. Problém je ovšem v tom že ty kouzla nemužu za boha použít, charisma mám 15 takže by mělo stačit až na kouzla 5. kruhu. Zkoušel sem odpočívat i spát, ale ty kouzla se stále nenabili abych je mohl použít :no: . Nevim jestli někde dělám chybu já nebo ne :angry:
Honza Křovík - bard veselé duše
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Neděláš. Ale máš char příliš nízko - 7. úroveň je první možnost kdy bard může použít kouzla 3. okruhu. Pokud má char dost vysoko na to by měl z toho bonusový slot. Jinak si počkej až do 8. levelu nebo si zvedni charisma.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Stačí to zvednout třeba několika předměty a pak si odpočinout, jen pro upřesnění Labira :) zvednou charisma tady asi nebylo myšleno založit novou postavu s větším cha :D
Jenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Neboj Honzu sem samozřejmě nevymazal :megalol: , koupil sem si prstýnek takže už ty ohnostroje lítaj :bigwink: . Jinak dík za radu...
Honza Křovík - bard veselé duše
Odpovědět