Jednalo by se o rozšíření "dialogu" s ohništěm o další volby.
V případě že chci přiložit polínko a mám více druhů dřeva, tak by se dalo volit. Příklad z praxe:
Jdu obtěžkán tisovým a jasanovým dřevem a chci si posedět u ohně. Takže zajdu ke smrku a naseknu si polínko. Jenomže v okamžiku přikládání se mně může stát, že přiložím místo smrku drahocenné tisové, nebo jasanové polínko.. Srdce mně to trhá, topit něčím takovým.. Takže musím vyházet všechny polena z inventáře a nechat jen to smrkové.
Další je druh opékaného masa... Mívám u sebe různé druhy a nejde navolit, které se bude opékat a které ne. Jedná se o to, že některé druhy masa jsou neprodejné, ale jedlé.. A opečené maso se prodat nedá.. Takže když budu mít 5psích a 5 medvědích kousků, tak bych rád navolil, že opeču jen ty psí, a zbaštím, a medvěda prodám. (ne že bych psí jedl, je fuj

Není to nic moc závažného a stačí opět vyházet medvěda na zem a je to, ale pokud by to nebylo moc těžké udělat, bylo by to příjemné..
Původně jsem tohle chtěl poprosit i k výkupu věcí, ale tam se už o tom uvažuje viz topic co není vidět..