Pohyb v kruhu

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Cassi

Pohyb v kruhu

Příspěvek od Cassi »

Začínám propadat beznaději zda Alderamin z Hlubokého lesa nakonec neumře hlady. V elfím městě Amfiberai jsem nepotkala žádnou příležitost jak si přivydělat, bojím se s ní vyjít mimo město, protože je tak slabá že i s přítelíčky okamžitě umírá. Alderamin proto odjela lodí (pěšky nemůže, banditi jí hned dostanou) do hlavního města, s tím že tam příležitost obživě najde. Po šlápnutí na past ve stokách zase umřela a znovuobjevila se zpátky v chrámu v elfím městě! Lístek lodí je dost drahý, takže když ho koupím jisto jistě jí nezbyde na jídlo a pití, když ho nekoupím, stejně umře hlady v elfím městě, když půjdu pěšky, taky umře. Můžete mi někdo poradit? Žádného hráče jsem ještě ve hře nepotkala, proto to zkouším touto cestou :biggrin:
Asi je to legrační, ale fakt si nevím rady. :biggrin:
Cassi

Ještě malý dodatek

Příspěvek od Cassi »

Alderamin je druidka a proto zabíjet zvířata je proti jejímu přesvědčení. :smile:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Re: Pohyb v kruhu

Příspěvek od Alcatraz »

Cassi píše:Začínám propadat beznaději zda Alderamin z Hlubokého lesa nakonec neumře hlady. V elfím městě Amfiberai jsem nepotkala žádnou příležitost jak si přivydělat, bojím se s ní vyjít mimo město, protože je tak slabá že i s přítelíčky okamžitě umírá. Alderamin proto odjela lodí (pěšky nemůže, banditi jí hned dostanou) do hlavního města, s tím že tam příležitost obživě najde. Po šlápnutí na past ve stokách zase umřela a znovuobjevila se zpátky v chrámu v elfím městě! Lístek lodí je dost drahý, takže když ho koupím jisto jistě jí nezbyde na jídlo a pití, když ho nekoupím, stejně umře hlady v elfím městě, když půjdu pěšky, taky umře. Můžete mi někdo poradit? Žádného hráče jsem ještě ve hře nepotkala, proto to zkouším touto cestou :biggrin:
Asi je to legrační, ale fakt si nevím rady. :biggrin:
cestovat v noci se nevyplaci a to obecne :/ na 2-3lvl se da bez problemu dostat casem, do te doby se to s trochou setreni da dobre zvladnout. Ja jsem taky z Amfiberai.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Re: Ještě malý dodatek

Příspěvek od Alcatraz »

Cassi píše:Alderamin je druidka a proto zabíjet zvířata je proti jejímu přesvědčení. :smile:
tjn. ale presto se da dost dlouho prezit s tema 2k. Do mesta te vzdycky nekdo provede. Snad budou brzo houby a ostatni.
Cassi

Příspěvek od Cassi »

Alcatraz píše:
Cassi píše:Alderamin je druidka a proto zabíjet zvířata je proti jejímu přesvědčení. :smile:
tjn. ale presto se da dost dlouho prezit s tema 2k. Do mesta te vzdycky nekdo provede. Snad budou brzo houby a ostatni.
Ještě jsem nikoho kdo by jí provedl nepotkala.

Alderamin, neznala poměry, a koupila si skoro za všechny peníze krásné šaty, prostě nemohla odolat :smile: .
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

sežeň si tři kila na lodní lupen a přijeď na vostrov, my se vo tebe postaráme :evillaugh:
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Na vostrov nejezdi. Tam je jen banda vyvrhelu, co te o vse voskube a mozna i sejme …. :censoree:
Kup si listek a prijed Mithallir. Potkas tam pratelske lidi. Jen trpaslici by mozna mohli trosku brblat, ale ti jsou zalezli ve sve hore a ven moc nelezou. :thumbup:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Cassi

Příspěvek od Cassi »

Psanec píše:Na vostrov nejezdi. Tam je jen banda vyvrhelu, co te o vse voskube a mozna i sejme …. :censoree:
Kup si listek a prijed Mithallir. Potkas tam pratelske lidi. Jen trpaslici by mozna mohli trosku brblat, ale ti jsou zalezli ve sve hore a ven moc nelezou. :thumbup:
Když si koupím lístek, umřu hlady, jediné co mi pomůže je bezpečný doprovod pěšky :biggrin:
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Cassi píše:
Psanec píše:Na vostrov nejezdi. Tam je jen banda vyvrhelu, co te o vse voskube a mozna i sejme …. :censoree:
Když si koupím lístek, umřu hlady, jediné co mi pomůže je bezpečný doprovod pěšky :biggrin:
No to je tezke. K tobe je to dlouha cesta a listek stoji pres 1000 zlatych …. Takze pro tebe nebudem moci doject. Ale zkus roselat vzkaz po nastenkach , treba se nekod najde, kdo pomuze.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

Ne …

snowman

Příspěvek od snowman »

Psanec píše:
Cassi píše:
No to je tezke. K tobe je to dlouha cesta a listek stoji pres 1000 zlatych …. Takze pro tebe nebudem moci doject. Ale zkus roselat vzkaz po nastenkach , treba se nekod najde, kdo pomuze.
Jo, zkus poštu - mě na ní taky už nezbylo, šetřim na chleba :biggrin:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

snowman píše:
Psanec píše:
Cassi píše: Když si koupím lístek, umřu hlady, jediné co mi pomůže je bezpečný doprovod pěšky :biggrin:
Jo, zkus poštu - mě na ní taky už nezbylo, šetřim na chleba :biggrin:

*moc hezky se usměje* zkusím nástěnku teda, děkuju za rady *a pomalu začíná přemýšlet, jestli se dají sníst ty krásné šaty* :essen:
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

A ty myslíš, že v Mithalliru hlady neumřeš? :bleh:
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Ikkie píše:A ty myslíš, že v Mithalliru hlady neumřeš? :bleh:
Ne tam jsou lide, co ostatnim pomuzou, kdyz je potreba :clover:
-- Kniha Sirach

Ne …

kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Cassi píše:Alderamin, neznala poměry, a koupila si skoro za všechny peníze krásné šaty, prostě nemohla odolat :smile: .
Na lidi se nespolíhej, seš přece elfka ne? :bigwink: Elfové si poradí... Jo a ty šaty - to je dobře, to se náhodou chválí... A vzhledem k tomu že hráčů je celkem dost jak sem koukal, tak někoho musíš velmi brzo potkat :bigwink:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

kolja píše:Jo a ty šaty - to je dobře, to se náhodou chválí...
ne, za to se fackuje :) pekny saty se kupujou kdyz na ne sou penize :) sice zenska v hezkych satech a o hladu ma taky svuj puvab, ale takhle bych to treba ja hrat nechtel :biggrin: ale stane se. Nicmene Tirianu to neni o tolik lepsi. Ale jak se rozedni, tak pro tebe prijedou :) btw. jestrab :angry:
Cassi

Příspěvek od Cassi »

Alcatraz píše:
kolja píše:Jo a ty šaty - to je dobře, to se náhodou chválí...
ne, za to se fackuje :) pekny saty se kupujou kdyz na ne sou penize :) sice zenska v hezkych satech a o hladu ma taky svuj puvab, ale takhle bych to treba ja hrat nechtel :biggrin: ale stane se. Nicmene Tirianu to neni o tolik lepsi. Ale jak se rozedni, tak pro tebe prijedou :) btw. jestrab :angry:
:smile:
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Cassi píše:Alderamin, neznala poměry, a koupila si skoro za všechny peníze krásné šaty, prostě nemohla odolat :smile: .
Ženské hloupé tak, že všechny své peníze utratí za šaty, končí dost často jako prostitutky.

(To je námět, jak s postavou vydělat peníze. :biggrin: )
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

Prostitutka v Tiriane si za noc uctuje od 10-30k...:)
Nepytajte sa ako to viem... :megalol:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Gil tam chtěla jít makat a nevzali ji, šmejdi
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

photter píše:Gil tam chtěla jít makat a nevzali ji, šmejdi
Vížně tam chcete tuhle volbu? Jestli jo, tak ji tam časem můžu dodat. Algoritmus bych měl. :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno