Asi je to legrační, ale fakt si nevím rady.

Moderátor: Dungeon Master
cestovat v noci se nevyplaci a to obecne :/ na 2-3lvl se da bez problemu dostat casem, do te doby se to s trochou setreni da dobre zvladnout. Ja jsem taky z Amfiberai.Cassi píše:Začínám propadat beznaději zda Alderamin z Hlubokého lesa nakonec neumře hlady. V elfím městě Amfiberai jsem nepotkala žádnou příležitost jak si přivydělat, bojím se s ní vyjít mimo město, protože je tak slabá že i s přítelíčky okamžitě umírá. Alderamin proto odjela lodí (pěšky nemůže, banditi jí hned dostanou) do hlavního města, s tím že tam příležitost obživě najde. Po šlápnutí na past ve stokách zase umřela a znovuobjevila se zpátky v chrámu v elfím městě! Lístek lodí je dost drahý, takže když ho koupím jisto jistě jí nezbyde na jídlo a pití, když ho nekoupím, stejně umře hlady v elfím městě, když půjdu pěšky, taky umře. Můžete mi někdo poradit? Žádného hráče jsem ještě ve hře nepotkala, proto to zkouším touto cestou![]()
Asi je to legrační, ale fakt si nevím rady.
tjn. ale presto se da dost dlouho prezit s tema 2k. Do mesta te vzdycky nekdo provede. Snad budou brzo houby a ostatni.Cassi píše:Alderamin je druidka a proto zabíjet zvířata je proti jejímu přesvědčení.
Ještě jsem nikoho kdo by jí provedl nepotkala.Alcatraz píše:tjn. ale presto se da dost dlouho prezit s tema 2k. Do mesta te vzdycky nekdo provede. Snad budou brzo houby a ostatni.Cassi píše:Alderamin je druidka a proto zabíjet zvířata je proti jejímu přesvědčení.
Když si koupím lístek, umřu hlady, jediné co mi pomůže je bezpečný doprovod pěškyPsanec píše:Na vostrov nejezdi. Tam je jen banda vyvrhelu, co te o vse voskube a mozna i sejme ….![]()
Kup si listek a prijed Mithallir. Potkas tam pratelske lidi. Jen trpaslici by mozna mohli trosku brblat, ale ti jsou zalezli ve sve hore a ven moc nelezou.
No to je tezke. K tobe je to dlouha cesta a listek stoji pres 1000 zlatych …. Takze pro tebe nebudem moci doject. Ale zkus roselat vzkaz po nastenkach , treba se nekod najde, kdo pomuze.Cassi píše:Když si koupím lístek, umřu hlady, jediné co mi pomůže je bezpečný doprovod pěškyPsanec píše:Na vostrov nejezdi. Tam je jen banda vyvrhelu, co te o vse voskube a mozna i sejme ….![]()
Kup si listek a prijed Mithallir. Potkas tam pratelske lidi. Jen trpaslici by mozna mohli trosku brblat, ale ti jsou zalezli ve sve hore a ven moc nelezou.
Jo, zkus poštu - mě na ní taky už nezbylo, šetřim na chlebaPsanec píše:No to je tezke. K tobe je to dlouha cesta a listek stoji pres 1000 zlatych …. Takze pro tebe nebudem moci doject. Ale zkus roselat vzkaz po nastenkach , treba se nekod najde, kdo pomuze.Cassi píše:Když si koupím lístek, umřu hlady, jediné co mi pomůže je bezpečný doprovod pěškyPsanec píše:Na vostrov nejezdi. Tam je jen banda vyvrhelu, co te o vse voskube a mozna i sejme ….![]()
snowman píše:Jo, zkus poštu - mě na ní taky už nezbylo, šetřim na chlebaPsanec píše:No to je tezke. K tobe je to dlouha cesta a listek stoji pres 1000 zlatych …. Takze pro tebe nebudem moci doject. Ale zkus roselat vzkaz po nastenkach , treba se nekod najde, kdo pomuze.Cassi píše: Když si koupím lístek, umřu hlady, jediné co mi pomůže je bezpečný doprovod pěšky
Ne tam jsou lide, co ostatnim pomuzou, kdyz je potrebaIkkie píše:A ty myslíš, že v Mithalliru hlady neumřeš?
Na lidi se nespolíhej, seš přece elfka ne?Cassi píše:Alderamin, neznala poměry, a koupila si skoro za všechny peníze krásné šaty, prostě nemohla odolat.
ne, za to se fackuje :) pekny saty se kupujou kdyz na ne sou penize :) sice zenska v hezkych satech a o hladu ma taky svuj puvab, ale takhle bych to treba ja hrat nechtelkolja píše:Jo a ty šaty - to je dobře, to se náhodou chválí...
Alcatraz píše:ne, za to se fackuje :) pekny saty se kupujou kdyz na ne sou penize :) sice zenska v hezkych satech a o hladu ma taky svuj puvab, ale takhle bych to treba ja hrat nechtelkolja píše:Jo a ty šaty - to je dobře, to se náhodou chválí...ale stane se. Nicmene Tirianu to neni o tolik lepsi. Ale jak se rozedni, tak pro tebe prijedou :) btw. jestrab
Ženské hloupé tak, že všechny své peníze utratí za šaty, končí dost často jako prostitutky.Cassi píše:Alderamin, neznala poměry, a koupila si skoro za všechny peníze krásné šaty, prostě nemohla odolat.