Download

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Darkonerster

Download

Příspěvek od Darkonerster »

Zdravim, sice jsem novym uzivatelem a jeste jsem si nevyzkousel nic z tohoto serveru ( a to zni hodne slibne co zde ctu ), musim poukazat na jednu chybku : Nevim jestli je to jen a pouze muj problem, ale pri stahovani haku pro tento server se mi oteverelo okno internetoveho prohlizece a nabidlo mi ten hak jako soubor k zkopirovani na muj pocitac ( coz v danou chvili delam - kopiruji ).
Jestli je to jen v mem pripade, tak se budu muset porozhlednout po jinem internetovem prohlizeci a zkontrolovat si muj komp. :blink: :ermm:
Na druhe strane; jestli je to opravdu tak mysleno : je to tak trocha uzivatelsky nepohodlne + pokud se nepletu, stahuji tento soubor z pocitace nekoho jineho, coz znamena, ze pocitac musi mit prikaz povolit stahnuti toho data <<< coz, me je to jedno, ale 70% :nuke: hackeru by se ti/vam dostalo urcite do kompu. :excl:

Moje mala poznamka.…. :smile:
Cau lidi
Darkonerster

ps : doufam, ze server bude tak zajimavy, jak je zde uveden, jeste chybi subrace system ( se kterym bych mohl pomoct pokud byste chteli ) a ma to snad vsechno, co perfektni server ma mit. :smile:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Ten link se upraví aby odkazoval přímo na ten soubor. Jinak stahuješ to z FTP serveru zabezpečeného firewallem a s povolením jen na čtení.

Systém subras se neplánuje ani do prvního rozšíření.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno