Vážení vyvrhelové

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

photter
Kontaktovat uživatele:

Vážení vyvrhelové

Příspěvek od photter »

když přijedete na ostrov, de vám vo život
žije tam banda vyvrhelů, která ostrov považuje za svuj rajon a k vetřelcům je krajně nedůvěřivá až agresivní
počítejte s tím a hrajte to prosím od začátku vážně
nikdo nikoho nechce zabíjet, nikdo se na nikoho nechce vytahovat ale asi nejde, absme vás tam vítali kytkama a červeným kobercem
včera tam byly dvě úplně zbytečný smrti, to fakt nikdo nechtěl ale když stojíte obklopený šesti hajzlama, není čas na posmívání a vytahování, opakuju - hrajte to vážně, když vás na ulici obklopí tlupa podivnejch týpků asi si z nich nezačnete dělat srandu
pak se vám snadno stane, že nás dotlačíte do pozice, z který nejde bez ztráty ksichtu couvnout
asi se stanete terčem drsnej vtipů, možná vyfasujete hanlivou přezdívku, nejspíš budete trochu šikanovaný - pár dní - nikdo vám přece nechce hraní znechutit, děláme to pro tu atmosféru, za pár dní se stanete plnoprávnejma členama tlupy, my sme taky rádí, že tam máme hráče, rozhodně nechceme nikoho znechutit nebo zabíjet
navíc, jak sami zjistíte, jako sólisti ste tam vodkecaný, neseženete ani dost peněz, abyste neumřeli hladem ale nemůžete čekat, že vám tlupa vyvrhelů začne jen tak pomáhat
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

tak to tu máme zase, dneska dvě návštěvy na ostrově a obě tragický - jedna smrt a jedno vyhrocení situace až těsně před boj a odlog...
lidi, prosím, když lezete na ostrov, uvědomte si, že lezete do jámy lvový

připravte se na to, připravte se vysvětlit, co tam pohledáváte, připravte se vysvětlit (pokud tam nezačínáte) jak ste se o něm dozvěděli a co tam chcete, budete na to tázáni a budete přinucený odpovědět

když ste obestoupený 4ma týpkama, nemachrujte a nehroťte to
to si fakt myslite, že když vám řeknem "stůj ani se nehni" a vy začnete utíkat, že stáhnem vocasy a pudem si po svejch ? takový vyvrhele chcete ?
vžijte se do naší situace a spolupracujte trochu. když vyčerpáme všechny ostatní hrozby, posledni je "mluv nebo zemřeš" - myslite, že teď je správná chvíle na povýšený kecy a posměšky ? máme stáhnout vocasy a jít si v tu chvíli po svejch ? to chcete ?

bez nás !!

s takovoudle budete umírat, jak na běžícím páse
nebo se odlogovávat :-/

fakt vo to nestojíme, někoho zbytečně zabíjet, nechceme tu žádný frakční boje a trestný výpravy, kde potečou litry krve ale budem hrát vyvrhele jak řemen a necouvem z nějakýho falešnýho soucitu - kdo si to vykoleduje, umře
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Para

Příspěvek od Para »

No to, že jsem se na ostrově vyskytl prvně v životě s prázdnejma kapsama a neozbrojen... a byl hned obklopen partičkouo zjevne o mnoho silnejsich se dalo tušit uz podle názvu ostrova - nechat ponizovat jsem se ale nemínil a tak mi ani neprekvapilo, ze mne na nepodarenem uteku sejmuli - to beru - a nehodlám proti tomu jakoli protestovat. Jinej by se na mym míste třeba dokázal s tý situace vykecat...

Bohové mi dali šanci znovu - to uz jsem si dal pozor - vyvrhelum se opatrně vyhnul - ty všechny kteří mi potupily si opravdu nepamatoval ale plízil se ve stínech a skrýval se, kde se dalo - prvou lodí jsem se pak snazil odjet. Ten ostrov se mi prostě nelíbil. To snad není proti pravidlum - nebo se pletu?

Je ale s podivem, ze ti tzv. zkusení, kteří si říkají páni ostrova, se do mě znovu navázeli i na ceste lodí. Naznačovaly, že mi uz jednou sejmuli a najdou si mě kdekoli na desce ….
Jejich věc - já si je nepamatuju jak mordýře - jen jak podezřelé provokatéry s lodní přepravy.

Jestli mi někdy bohové dopřejí se jim silou alespon vyrovnat - treba je poznám a treba jim to pripomenu - kdo ví?

Přijde mi ale divný, ze tady na foru ze sebe delaj nevinatka hrající podle obecných regulí a jeste si fandí - a za neschopné hráče považujou ty, kteří se jim nepodvolují zcela automaticky na prvé potkání.
Sami se pak chovaj v následných situacích tak, jako bych si měl jejich mord dobře pamatovat a chovat se k nim nadále podle toho - to mi pripadá dost podivné.
Možná jsem si podle jejich představ absolutních vládců měl po tom mordu automaticky změnit celou postavu za jinak oblečenou a s jiným jménem? Nebo se alespon nějakou dobu potulovat podzemim, než zjistim, že se dotyční odlogovali?
Nevím nevím - je to dle mého asi mnohdy ostrov vyvrhelu asi se všim všudy.:angry:
Neboj se nevědění - boj se lživého vědění - od něho pochází veškeré zlo světa.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Nezapomeň to že ztrácíš pamět jenom ty, nikoliv ten co tě zabil. Takže nevidím důvod proč by sme tě nemohli znova varovat.…
Wanting something does not give you the right to have it.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Když potkáš někoho koho si zabil, tak nebudeš vědět jestli si něco pamatuje nebo ne, tak ho pro jistotu varuješ. Jak mi můžeme vědět že se ztrácí pamět? Tohle ti nikdo IC nemůže říct...
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Vazeni a mili vyvrhelove … Podle vyse uvedeneho, co jsem si precetl, tak byste se opravdu meli zamyslet and tim, zda je vzdy nezbytne nutne lvl 1 postavu, ktera chce zacit hrat na ostrove vyvrhelu zabit. Mate fantazii a *zbit nekoho do bezvedomi* je taky pripadne reseni …

//Odpoved na tuto namietku znela, ze o podobne riesenie situacie sa vyvrheli pokusaju, obcas to nejde...
A tiez bolo naznacene, ze lvl postavy by pri IC rozhodovani nemal hrat rolu...
R.
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Koukam že rahwin udělal pěknou čistku, diky :)

//Toto tu necham, konecne si niekto vazi mojej prace...

Ak by chcel niekto napisat zhrnutie veci ktore v premazanej diskusii stali za zmienku, prosim nech to sem hodi, odmena ho neminie...:)

R.
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

Tak jsem si s těma vyvrhelama konečně zahrál a byl to kopec srandy :yes: Jako hráči bezvadný, postavy bezvadný,atmosféra super. Nejvíc se mi asi líbil ten skrček v kapuci, z toho jsem se musel furt tlemit jak výborně sekundoval photterovi.

Ale měl bych i výtku a chci aby směřovala nejen k vyvrhelům:

Pokud se chystáte někoho zbít, zabít, nebo jánevimco, ZAPÍNEJTE ODPOR !
Já vim, že já na to sám taky často zapomenu, ale u vyvrhelů, který zabíjej jak na běžícím páse by to měla bejt automatika. Kór když hrajete za postavy co dýlujou zákeřňáky.

Proti mnichovi je to mega prasárna, protože
za a) máte bonus flatfooted
za b) dáváte mi stále zákeřňáky
za c) mnich pak nedokáže využít feat na odrážení šípů
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

jo, budem se snažit :)
ale zase nechtěj, když nekdo řekne Gil, že je kurva, aby se zdržovala se zapínáním dislike, zvlášť když je na servru 20+ lidí, tam musí následovat facka okamžitě a ne napřed studovat playerlist :evillaugh:

Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

photter píše:jo, budem se snažit :)
ale zase nechtěj, když nekdo řekne Gil, že je kurva, aby se zdržovala se zapínáním dislike, zvlášť když je na servru 20+ lidí, tam musí následovat facka okamžitě a ne napřed studovat playerlist :evillaugh:
Nevim jak to bylo s jinejma, ale ja prece nic takoveho nerikal. Umrel jsem u vas 2x, po treti se mi podarilo utect s 1HP. Ani jednu smrt by samozrejmne nejaky zapnuti disliku neovlivnilo, ale jsem si jisty, ze u te druhe (jak jsi mne nacapala s tema novackama :) by to mohlo leccos zvratit. Umrel bych stejne, ale mohl jsem te treba vzit sebou :smile:
U te treti jste to meli zapnout bez debat, nebylo to v afektu, ale cilena poprava. Kdybych nemel takovy mega stesti s utekem tak..
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

musim poděkovat všem dnešním "obětem" vyvrhelů, přiměřená hra, žádný mrtvý, jen tak dál, uvidíte, že votroctví může bejt i příjemný zpestření :evillaugh:

cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

photter píše:musim poděkovat všem dnešním "obětem" vyvrhelů, přiměřená hra, žádný mrtvý, jen tak dál, uvidíte, že votroctví může bejt i příjemný zpestření
Prijemne spestreni? :biggrin: No pro otrokare urcite :biggrin:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

cybermisa píše:
photter píše:musim poděkovat všem dnešním "obětem" vyvrhelů, přiměřená hra, žádný mrtvý, jen tak dál, uvidíte, že votroctví může bejt i příjemný zpestření
Prijemne spestreni? :biggrin: No pro otrokare urcite :biggrin:
proč jenom pro votrokáře ? dyk si to můžeš vychutnat i jako votrok, ne ? nejsme žádný psychopati a aspoň si vozkoušíš, jak je tvoje postava připravená na neobvyklou situaci :bigwink:

Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

photter píše: proč jenom pro votrokáře ? dyk si to můžeš vychutnat i jako votrok, ne ? nejsme žádný psychopati a aspoň si vozkoušíš, jak je tvoje postava připravená na neobvyklou situaci :bigwink:
ja se na tomhle proste podilet nechci :( opravdu. RP/ne RP, metagame rikejte si tomu jak chcete. Chci se hlavne bavit. Vsechny moje postavy skoncili s tezkymi depresemi kvuli tomu, ze se nekdo jiny "chtel bavit". Vzdycky me to bavilo, dokud se neobjevili drowove. A tady uz to zacina taky :/

Misto aby jako ve skutecnem svete byli zalezli kde maji a zili si tam podle svych pravidel, lozijou za zabavou mezi normalni lidi, kde se chovaji prakticky jako doma :(
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

Alcatraz píše: ja se na tomhle proste podilet nechci :( opravdu. RP/ne RP, metagame rikejte si tomu jak chcete. Chci se hlavne bavit. Vsechny moje postavy skoncili s tezkymi depresemi kvuli tomu, ze se nekdo jiny "chtel bavit". Vzdycky me to bavilo, dokud se neobjevili drowove. A tady uz to zacina taky :/

Misto aby jako ve skutecnem svete byli zalezli kde maji a zili si tam podle svych pravidel, lozijou za zabavou mezi normalni lidi, kde se chovaji prakticky jako doma :(
Proč ? Nejsem nějakej masochista, ale podle mně to byla fakt sranda. Akorát pro postavy na vyšších levelech, může bejt umírání dokolečka celkem vopruz. Ale co, za tu zábavu to stojí :shades:
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Takže další co má rád svět plný dobra a lásky? Všichni sou kámoši a vyjdou si vstříc? Kde žiješ? :smile: Tohle je prostě nemožný... :shades:
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

Myslim, ze vyvrheli nebudu dost silny na to, aby si robili vylety do tirianu, tak ak im nepolezies na ostrov, nemas sa coho bat...:)
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Danseur píše: Akorát pro postavy na vyšších levelech, může bejt umírání dokolečka celkem vopruz. Ale co, za tu zábavu to stojí :shades:
nikdo neumřel ani jednou, pokud si to vyloženě sám nevykoledoval

někoho holt víc baví chcípnout u banditů a někoho zase votročit chvíli u vyvrhelů, každýmu, co jeho jest :bigwink:

photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Alcatraz píše:…..
zkoušels sims ? :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:

Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

photter píše:
Danseur píše: Akorát pro postavy na vyšších levelech, může bejt umírání dokolečka celkem vopruz. Ale co, za tu zábavu to stojí :shades:
nikdo neumřel ani jednou, pokud si to vyloženě sám nevykoledoval

někoho holt víc baví chcípnout u banditů a někoho zase votročit chvíli u vyvrhelů, každýmu, co jeho jest :bigwink:
Nevytrhávej z kontextu. Jinak..koledoval, nekoledoval. Kdyz rvete "Smmrrrt !" za to, ze dotycnej zrovna neumi nic co by se vam hodilo tak nevim :biggrin:
Ale, aby bylo jasno, ja vam nic nevycitam. Mne hrani s vama fakt bavilo a myslim, ze nejsem jedinej.
Zamčeno