Tak by mi zajímalo, co si pod tím mám představit

Díky

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
tak. . třeba.. velkou, ne-li obrovskou sílu? Snad to nebude vynášení informací, ale mě tenhle popis evokuje sílu 18+ - tak možná tak.Alfray píše:Napadla mě šťouravá otázka. U některých fines, hlavně tedy těch na sekery, kladiva, palcáty a jiné, je psáno že je potřeba velká, ne-li obrovská síla.
Tak by mi zajímalo, co si pod tím mám představit![]()
Díky
Docela dost se na to těším. Doposud jsme nenarazil na žádnou (pro Dina) použitelnou finesu. Každá potenciálně zajímavá má v popisu "bla...bla .. bla čepele jen ne krátký meč."labir píše:Finty jsou sice funkční ale s řadou chyb navíc jsou velmi těžké na provedení a příliš citlivé na lagy takže v EQ3 se s nimi již nepočítá a stávající se opravovat nebudou. Místo toho bych rád zprovoznil řádově dokonalejší systém pro bojová povolání na nějž jsem získal zkušenosti právě při vývoji a provozu fint.
Omlouvám se za asi dost zbytečné otázky, ale jak ten systém bude vypadat?….Kdo ho bude mít? já jen, že některý finesy se hodijou spíš pro nebojovníka/zloděje/nebo cokoliv jinýho.labir píše: Místo toho bych rád zprovoznil řádově dokonalejší systém pro bojová povolání na nějž jsem získal zkušenosti právě při vývoji a provozu fint.
Ne, hole jsou málo používané. Kouzelné hole jsou silné až až. jejich další protěžování je proto nežádoucí.George píše:A nešlo by to změnit? myslím, že je jedno jestli máchám dřevěnou holí, nebo dřevěnou holí se světýlkem na konci.labir píše:Ne. Jen holí.George píše:Chtěl bych se zeptat..bojový finesy s holí se týkají i kouzelnických holí?![]()
![]()