choroby
Moderátor: Dungeon Master
choroby
Musim povedat, ze choroby su vynikajuco spravene. Naozaj ma dostalo ked som zrazu uprestred boja padol na kolena a zacal zvracat... :D
Mam len taku malu pripomienku, na hrbitove pri Mithallire som chytil nejaku chorobu (bolest hlavy a tak), prakticky okamzite som vyrazil do mesta do chramu. Bohuzial som nestihol dobehnut... Uprostred mesta som padol mrtvy na ulici. Myslim, ze je to trosku prilis drsne ked ma choroba tak rychly priebeh. ;)
Mam len taku malu pripomienku, na hrbitove pri Mithallire som chytil nejaku chorobu (bolest hlavy a tak), prakticky okamzite som vyrazil do mesta do chramu. Bohuzial som nestihol dobehnut... Uprostred mesta som padol mrtvy na ulici. Myslim, ze je to trosku prilis drsne ked ma choroba tak rychly priebeh. ;)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: choroby
Je to drsné. EQ choroby jsou zákeřné, ale jsi na nízkém levelu, na středním to už nebude tak znát.Orkim píše:Musim povedat, ze choroby su vynikajuco spravene. Naozaj ma dostalo ked som zrazu uprestred boja padol na kolena a zacal zvracat... :D
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jense zeptam kdyz ma postava hraje toho lecitele.
Jak poznam, jakou chorobu dotycny ma, abych mohl aplikovat/ pouzit spravne kouzlo, ci lek ?
Jak poznam, jakou chorobu dotycny ma, abych mohl aplikovat/ pouzit spravne kouzlo, ci lek ?
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen podle příznaků, jsou unikátní - chvilku budeš pozorovat co to s tím dotyčným dělá a odhadneš co mu je. Jako ve skutečnosti.Psanec píše:Jense zeptam kdyz ma postava hraje toho lecitele.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
2. to by bylo moc jednoduchy. A lekarnicky na vsechny choroby se daji koupitOrkim píše:Tak ma napadlo:
1. mozno by bolo lepsie, keby mali choroby pomalsi priebeh
2. na ich vyliecenie by bolo nutne mat nejake bylinky, pripadne ich kombinaciu (az bude fungovat zber)
3. kuzla by chorobu nevyliecili, ale len na nejaky cas neutralizovali jej priznaky
3. klerikovsky kouzla jsou urceny k tomu aby takhle lecily, takze bych to tak asi nechal :)
Jasně. Prosím o tučný seznam, na co jsou trpoši imunní a začal bych u těch blech! Díky!Labir píše:Nemůže. Ale můžu to dodělatmutiny píše:mne by zajimalo, jestli kdyz sem chyt blechy, jestli je muze nekdo chytnout vode me?

Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Mám nový trpasličí přísloví: Když brach chytne blechy, tak lítaj hlavy !!! KURVA MAŤ ! Sem si myslel, že sem imunní! *poškrábe se*Labir píše:Tady je:snowman píše:Jasně. Prosím o tučný seznam, na co jsou trpoši imunní a začal bych u těch blech! Díky!
Tučný seznam nemocí na které mají trpaslíci imunitu:
Začátek seznamu
Konec seznamu
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
-
- Kontaktovat uživatele:
Zlobři jsou bestie. Kdo ví co žerou, si představ v reálu kdyby tě něco takového kouslo a nemít očkování.. Brrr.Arto píše:Bacha na zlobry, když vás kousnou tak dostanete smrtelnou chorobu, která vás rychle zabije. A pokud nemáte dobrou auru, nemáte moc velkou šanci na přežití...
No v prvé řadě bych před nima utekl, takže bych se kousat nenechal
A za druhé, kdyby mě kousl tak by mě bylo jedno, jestli mám chorobu nebo ne, protože zlobr není žralok. Zlobr když si kousne tak to ukousne. Kdežto žralok kousne a podle chutí si pak přijde pro první sousto.
Ten nápad s kousnutím je fajn, ale hodí se podle mě spíš k Varanům...

A za druhé, kdyby mě kousl tak by mě bylo jedno, jestli mám chorobu nebo ne, protože zlobr není žralok. Zlobr když si kousne tak to ukousne. Kdežto žralok kousne a podle chutí si pak přijde pro první sousto.
Ten nápad s kousnutím je fajn, ale hodí se podle mě spíš k Varanům...

Wanting something does not give you the right to have it.