Micinka
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Micinka
Moje postavička má kočičku... mno je povolání, které se může do přítelíčka převtělit..tak jsem to udělala a dokonce přišla na to,že jde přidávat do panelu rychelého spuštění přítelíčka příkazy..spadly mi NWN a všechyn příkazy z přítelíčkova panelu byly fuč :( je to chyba nebo ty příkazy nevydrží spadnutí a je tedy zbytečné to tam dávat znova?
16? Tak to je v pohodě
Re: Micinka
A když sme u tý kočky (nevím jak je to s ostatními přítelíčky), když chceš aby ti v převtělní zamňoukala, je to hned ta první volba ve zvukových emocích (Útok nebo tak nějak se to jmenuje), volba Bitevní pokřik
-
- Kontaktovat uživatele:
Možná to u sorcáckých přítelíčků není, možná je, vyzkoušejte. Zjistil jsem (a jistě nejsem první, heh), že všechny Druidí shifty mají tyhle animace:
1) mávnutí prackou a´la podej pac (např. emoce: dělej něco v úrovni pasu)
2) protáhnutí se (za medvěda je to fakt SEXY) (např. emoce: mávání rukama nad hlavou)
3) ulehnutí (např. emoce: ulehnutí nebo spaní)
2) protáhnutí se (za medvěda je to fakt SEXY) (např. emoce: mávání rukama nad hlavou)

Klepetnatec muze pomoci mavani rukama nad hlavou nebo magickych gest velmi vyhruzne mavat klepety nad hlavou, pomoci krece take dost vyhruzne cukani klepety, pomoci spadnuti sebou s uzasnym zvukem sekne a pomoci delej neco v urovni pasu mavnou klepetem.
Vypada to vazne efektne :)
Vypada to vazne efektne :)
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
-
- Kontaktovat uživatele:
a co teprve u medvěda pohrožení :)KaTo píše:Možná to u sorcáckých přítelíčků není, možná je, vyzkoušejte. Zjistil jsem (a jistě nejsem první, heh), že všechny Druidí shifty mají tyhle animace:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo na tu tvoji "MICINKU" ! Si vzpomínám ….
Nakonec museli zasahovat z rychlého nasazení ….

V popředí Mithallirská jednotka rychlého nasazení. Poté micinka … V pozadí spřežení a pod ním další účastnice tohoto zátahu …
Vyšetřování pořád probíhá …

V popředí Mithallirská jednotka rychlého nasazení. Poté micinka … V pozadí spřežení a pod ním další účastnice tohoto zátahu …
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Vychazim z beznych zkusenosti, kdy jedna moje neprilis kladna postava chtela na prvnim lvl vzteky zadupnout zabu a ta ji ubrala snad pul zivotu :D.The_Balrog píše:mel by sis nejdriv overit fakta ;) jen si zkus nekdy pred mithem zkusit, jestli kocicka zabije kraba nebo vlka... asi by ses divilDarmonlor píše:To musi byt mylka, EQ kocka by je roztrhala na hadry.. :DPsanec píše:….
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Magic Armor, Protection from Evil, Bull's Strength, Cat's Grace, Endurance, Flame Weapon, Greater Magic Weapon, Haste, Stoneskin, Improved Invisibility, … nechtěl bych být ti chlapíci ze SWATuThe_Balrog píše:mel by sis nejdriv overit fakta ;) jen si zkus nekdy pred mithem zkusit, jestli kocicka zabije kraba nebo vlka... asi by ses divil

Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
A vem si kdyby to byla jedna z koček vychovaných Gorem...KaTo píše:Asi jste nedočetli Psancův příspěvek do konce. Ta SWAT jednotka je Mithská!!!!!! a ti kluci mají do ořezávátek daleko![]()
. I když... *zazubí se* ...no na Mithskou kočičku by stačit mohhli.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Psanec píše:Jo na tu tvoji "MICINKU" ! Si vzpomínám ….
Moje micinka je bílá jako sníh , jenom má černou přední pravou packu !

16? Tak to je v pohodě
ne to mi nemáme :( ani tam nemáme ty emoce jako jsou u ovládání postavy jako lidské...jediné emoce máme přes takkové to kolové menu pravým tlačítkema tam toho funguje hrozně málo..jako můžu tu micku položit na bok ale hned se zvedne..pak jdou jakoby našpiclovat ušiska ale tím to končí, chjo :(KaTo píše:Možná to u sorcáckých přítelíčků není, možná je, vyzkoušejte. Zjistil jsem (a jistě nejsem první, heh), že všechny Druidí shifty mají tyhle animace:
ale co at žijou hvězdičky
jinak micka na druhým lvlv skoro ulobí racka..krysy v mithu nejsou jinak bych už měla po kočce :D
16? Tak to je v pohodě
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud použiješ něco v kruhovém meny a rychle hýbneš předmětem v inventáři, tak v té pozici zůstane. Např. zůstane ležet.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila