Zlá aura

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Babec

Zlá aura

Příspěvek od Babec »

když dojdu do chrámu a chci nechat oživit mrtvé tělo, tak mi říkají ihned že má aura vyzařuje zlo, a tak nemůžu dát ani příspěvek, jak is můžu auru zlepšit? Abych mohl znova do chrámu?
psin

Re: Zlá aura

Příspěvek od psin »

Babec píše:když dojdu do chrámu a chci nechat oživit mrtvé tělo, tak mi říkají ihned že má aura vyzařuje zlo, a tak nemůžu dát ani příspěvek, jak is můžu auru zlepšit? Abych mohl znova do chrámu?
Teď už je na to asi pozdě, ale dobrý je si rozmyslet jestli jí vůbec nechat zkazit... Pokud je cílem hraní mimojiné špatná aura, pak důsledkem je to co zažíváš a je třeba se s tim smířit/vyrovnat.

Jestliže se postavička chce "napravit" musí hledat chrámy kam jí vstup dovolí.

Pak mě napadá trnitá, dlouhá a nejistá cesta: IC snahou zaujmout DM, aby jí auru případně vylepšil... (např. denní motlitby typu: Oooo temný bože, pomoz mi oklamat ty dobrácké hlupce a udělej mne lepší v očích jejich kněží ať mohu víc škodit...) :bigwink:

Jinak k auře jsou tu poměrně rozsáhlé příspěvky byť staršího data (pokud jsi je nečetl):
viewtopic.php?p=1666#1666
viewtopic.php?p=2916#2916
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Babec píše:když dojdu do chrámu a chci nechat oživit mrtvé tělo, tak mi říkají ihned že má aura vyzařuje zlo, a tak nemůžu dát ani příspěvek, jak is můžu auru zlepšit? Abych mohl znova do chrámu?
no je jeden chrám MUHEHE ale spíš nevím teda jak je to u tebe ale v poslední době Aura zlobí docela hodně lidem a řešilo se to někde tady: viewtopic.php?t=317&highlight=aura
a tady: viewtopic.php?t=1824&highlight=aura
a tady: viewtopic.php?t=2441&highlight=aura
a tady: viewtopic.php?t=442&highlight=aura
to k vysvětlení aury
ale IMHO ten systém tedkon nějak blbne.
PODPIS
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

psin píše:….
to musíš být tak rychlej? hehe
PODPIS
Akira

Příspěvek od Akira »

no můžu potvrdit, že i mě kapičku blbne...aniž by došlo k nějakému podivnému činu, došlo ke změně...nechci zabíhat moc do detailů...avšak udržuji si ji pravidelně na určité úrovni a bylo pro mě překvapení, když mě pak avatar vykostil...no nic no...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Babec

aura

Příspěvek od Babec »

Doufám že budeLabir tak hodný a napíšemi co jsem dělal špatně, aby jsem pokud se mi aura zlepši, aby jsem to nedělal. Jmeno postavy, Jack
Babec

….

Příspěvek od Babec »

a pokud jsem se nějak moc neprovinil, tak doufám že mi ji zvedne :( :( já se budu hlídat. Zaleží však na tabulkách od DM
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

auru snižuje i sražení postavy na zem v CVC - bez řádného zapnutí odporu, což se zatím ukázalo jako nejčastější příčina snižování aury.
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
psin

Příspěvek od psin »

Akira píše:no můžu potvrdit, že i mě kapičku blbne...aniž by došlo k nějakému podivnému činu, došlo ke změně...nechci zabíhat moc do detailů...avšak udržuji si ji pravidelně na určité úrovni a bylo pro mě překvapení, když mě pak avatar vykostil...no nic no...
Navrhuju ti přesný hlášení DM/WB případně předcházené analýzou nalinkovaných topiců (jak je z nich patrno často je "chyba" u hráče - např. sražení do bezvědomí při cvičném boji), aby moh být případný problém/bug vyřešen.

To Babec - jsi si jist, žes sám nedělal něco co autu zhoršuje a je popsáno v těch nalinkovaných topicích? Viz. Piti.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Pitikule píše:auru snižuje i sražení postavy na zem v CVC - bez řádného zapnutí odporu, což se zatím ukázalo jako nejčastější příčina snižování aury.
jen jestli jsem správně pochopil "sražení" jako feat nebo poslaní někeho do bezvědomí?

//edit: k té auře přesné hlášení jsem podal Psanci řekl mi že to ted zlobí že nejsem sám že labir ale nejprv dokončí EQ3 F1 teda tak jsem to pochopil
PODPIS
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

to sciorp: jakékoliv poslání do bezvědomí. (mám takový dojem) Pokud však informuje hráč o situaci kohokoliv z týmu (nejlépe s poslaným logem na PM, případně dle dohody na ICQ) není problém auru vrátit. Sicutace však musí být jasná a přehledná, ne že přijde jen žádost " vraťte mi auru, tady mi spadla". Pokud se tak stane za přítomnosti DM/DS ať v questu nebo ne, auru automaticky vracíme. Pokud na to má ovšem hráč nárok že :blush2:

Doporučuji pročíst pravidla soubojů a držet se jich, některá sice vypadají, že tam jsou pronic za nic, ale vše má svůj důvod.
Obzvláště co se celého bodu 4 pravidel týče.
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
Akira

Příspěvek od Akira »

já si auru udržuju, nechci nic vracet :) jen mě to zajímalo. U souboje dávám dislike, ale je fakt, že srážení je má oblíbená činnost, tak mě zajímá, stejně jako sciorpa, jestli je to sražení do bezvědomí (což jsem nedělal), nebo sražení k zemi jako feat (což by byl asi nesmysl). Budu to příště sledovat a případně se ozvu :bleh:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Babec

Příspěvek od Babec »

Je možné že jsem udělal něco co auru snižuje,ale já si nejsem jist, a co by jsem měl dělt kyž mě nepustí do chrámu? Já už nemůžu dát ani příspěvek
drake127

Příspěvek od drake127 »

Babec píše:Je možné že jsem udělal něco co auru snižuje,ale já si nejsem jist, a co by jsem měl dělt kyž mě nepustí do chrámu? Já už nemůžu dát ani příspěvek
Pokud tvé snížení aury není chyba, potom si budeš muset najít postavy, které ti prozradí, co máš dělat a zároveň na tebe nezavolají stráže :bigwink:.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Chtěl jsem se jen zeptat jaký způseb a jestli se toto opravilo?
toto myslím rozkolísanost aury bez jakéhokoli zásahu mě je to IMHO jedno žít s tím dovedu a když prostě budu mět nějakou tmavší auru tak mě to nerozhodí ale jen bych chtěl vědět jak na tom jsme
Díky :clover:
PODPIS
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Před eq3 jsem měl auru se sklonem k dobru, nyní mě to píše, že ji mam šedou …
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Roma

Re: re

Příspěvek od Roma »

Vugi píše:Před eq3 jsem měl auru se sklonem k dobru, nyní mě to píše, že ji mam šedou …
To proto, že se změnilo označení, už to není dobrá/zlá ale bílá/černá a mezi tím jsou odstíny šedé - světlé a tmavé.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od sciorp »

Roma píše:
Vugi píše:Před eq3 jsem měl auru se sklonem k dobru, nyní mě to píše, že ji mam šedou …
To proto, že se změnilo označení, už to není dobrá/zlá ale bílá/černá a mezi tím jsou odstíny šedé - světlé a tmavé.
pak jestli dobře chápu je to se stupnicí takhle:
bílá
světle šedá
tmavě šedá
černá
???? bo jsou tam ještě nějaký mezistupně??
PODPIS
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

myslim ze tam bude ještě prostá šedá reprezentující neutrální auru, ty světlé jsou přikloněné k dobru nebo ke zlu.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

ba pravda na tu jsem zapomněl :clover:
PODPIS
Odpovědět