Začáteční postavy s 1. úrovní

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Začáteční postavy s 1. úrovní

Příspěvek od Street_cz »

Nevím, jestli se to tu již rozebíralo nebo ne.. ale i přesto by mě to zajímalo - Systém pokročilého ovládání postavy je nedílnou součásti naše EQ života... a co si počnou postavy na 1. úrovni, co nechtějí dávat bodíky do runy na vyšší počáteční úroveň a chtějí si vybrat něco, co má pro ně lepší smysl? Jde mi o to, že postavy na 1. úrovni nemůžou nic dělat - rýžovat, sbírat plody, kácet stromy, kutat (jelikož tento feat pokročilýho ovládání je až od 2. lvlu).. nic co dříve šlo kliknutím na svítící keř apod. Jsou tedy odděleny od jakýkoli možnosti vydělávání (musí si vystačit s počátečními penězi a z toho se živit - což je ovšem velmi omezující, nemohou si dopřát to, co by si dopřáli kdyby si antrhali jahody místo nakoupení "drahýho" jídla)… Podle mě se to vydržet dá, ale možná by šla udělat nějaká runa, která tento feat dá i postavám na 1. lvlu? Možná to je pěkně tvrdej ořech, ale nevím …. jen mě to napadlo to sem napsat a rád bych slyšel vaše názory … možná plácám dokonce i nesmysly??? :blush: No... toť vše
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
drake127

Příspěvek od drake127 »

Postavy 1. úrovně by měly dostávat runu pokročilého ovládání postavy do inventáře.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

drake127 píše:Postavy 1. úrovně by měly dostávat runu pokročilého ovládání postavy do inventáře.
Ano. Je to i na dosti místech psané. Nebo máš postavu 1. lvl co ji nedostala?
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

labir píše:
drake127 píše:Postavy 1. úrovně by měly dostávat runu pokročilého ovládání postavy do inventáře.
Ano. Je to i na dosti místech psané. Nebo máš postavu 1. lvl co ji nedostala?
No já ne, ale hráč s účtem Kapik_cz si stěžoval, že nemůže nic dělat... tak mě to napadlo *pokrčí rameny* třeba si toho akorát nevšim... v tom případě je všechno vysvětleno :bigwink:
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Odpovědět