Ma to jen hacek, ze jsou jen pro ne

Je videt, ze si snima dal nekdo opravdu poradnou praci a vyhral si snima. Neslo by par veci udelat i pro lidi ?:))
Treba maj nadherne sekery, to je slast pro oci na to koukat a nemoci si sahnout …

Moderátor: Dungeon Master
Dám tam asi deuteroskopa a ten ti za poplatek zkrátí ruce a nohy aby to pasovalo i na tebe.Psanec píše:Koukal jsem na to a kdyz jsem prosel Zbrojire a platnere v zelezne risi, tak trpaslici maji bezkonkurencne nejhezci zbroje a zbrane.
Ma to jen hacek, ze jsou jen pro ne![]()
Je videt, ze si snima dal nekdo opravdu poradnou praci a vyhral si snima. Neslo by par veci udelat i pro lidi ?:))
Treba maj nadherne sekery, to je slast pro oci na to koukat a nemoci si sahnout …
JJ, trpasličí kováři jsou nejlepší, tak se nediv. Přečti si jakoukoli knihu a tam když se nějaký netrpaslík dostal k něčemu, co vyrobil trpaslík kovář Mistr, tak nechápal, která bije a mnohdy takové zbroje, štíty a zbraně neměli ani lidští králové ( a když ano, tak koupené od trpaslíků )Labir píše:Dám tam asi deuteroskopa a ten ti za poplatek zkrátí ruce a nohy aby to pasovalo i na tebe.Psanec píše:Koukal jsem na to a kdyz jsem prosel Zbrojire a platnere v zelezne risi, tak trpaslici maji bezkonkurencne nejhezci zbroje a zbrane.
Ma to jen hacek, ze jsou jen pro ne![]()
Je to o dohodě s DM. Pokud se ti nějaká zbroj opravdu líbí, tak zkus čas od času do družiny přemnlouvat trpasličího kováře. Třebas ho umluvíš a za nějakou cenu pro tebe udělá upravenou zbroj. Navíc pak budeš mít unikát.
hmmm to je dobrý... Vychytaný.…Psanec píše:Podle toho co mi bylo vysvetleno, tak to zavisi na rase.
Trpaslici se ze zacatku uci rychle a proto maji vice XP.
Elfove se uci ze zacatku pomaleji, protoze zijou nejdele a tak uceni zacina v pozdejsim veku.
Lide jsou uprostred a proto dostavaji kontinualne.
Takze ac ze zacatku jako trpalsik dostavas hodne ke konci budes mit min, nez clovek , jelikoz uz se jako trpaslik nebudes tolik ucit. Trpaslici jsou zvyhodneni v podstate jen na zacatklu, z dlouhodobeho hlediska nikoliv.
Doufam, ze jsem to pochopil spravne a nemistifikuji te. Pokud ano, tak me tu Labir s Onyxem opravej a pak ve hre stahnou z kuze
tak je to v popisu. Dostavaji vice, ale rychleji jim to klesa a treba od 10.lvl nedostanou uz nic.kohen píše:Jo možná to sem nepatřeí, ale sedne to na mou otázku...
Proč dostávají kontinuálně více xp...?
Vím, a je mi to celkem jedno... není to o xp.…, ale zajímá mě to proč je tu ten markantní rozdíl...
S člověkem na 1 levelu mám 20(na 2 19) každej cikl
S trpaslíkem dostaneš 35 (na 2 30)za to samé.…
tak si k tomu jeste pripocti jak se bavime, kdyz si trpaslici stezujou, ze trva dlouho dostat se na 3lvl nez budou moct konecne neco zabitDanseur píše:Tak já si taky trochu rejpnu, páč co sem viděl tak největší levely mají právě Elfovékohen píše:
hmmm to je dobrý... Vychytaný.…
Tady si myslim že bude krásně vidět, kdo je největší šílenec herní a za žádnou cenu ho nepředběhneš...Danseur píše:Tak já si taky trochu rejpnu, páč co sem viděl tak největší levely mají právě Elfové