Zbroje a Zbrane

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Zbroje a Zbrane

Příspěvek od Psanec »

Koukal jsem na to a kdyz jsem prosel Zbrojire a platnere v zelezne risi, tak trpaslici maji bezkonkurencne nejhezci zbroje a zbrane.
Ma to jen hacek, ze jsou jen pro ne :no:
Je videt, ze si snima dal nekdo opravdu poradnou praci a vyhral si snima. Neslo by par veci udelat i pro lidi ?:))

Treba maj nadherne sekery, to je slast pro oci na to koukat a nemoci si sahnout … :dribble:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Zbroje a Zbrane

Příspěvek od labir »

Psanec píše:Koukal jsem na to a kdyz jsem prosel Zbrojire a platnere v zelezne risi, tak trpaslici maji bezkonkurencne nejhezci zbroje a zbrane.
Je videt, ze si snima dal nekdo opravdu poradnou praci a vyhral si snima. Neslo by par veci udelat i pro lidi ?:))

Treba maj nadherne sekery, to je slast pro oci na to koukat a nemoci si sahnout … :dribble:
Dám tam asi deuteroskopa a ten ti za poplatek zkrátí ruce a nohy aby to pasovalo i na tebe. :smile:
Je to o dohodě s DM. Pokud se ti nějaká zbroj opravdu líbí, tak zkus čas od času do družiny přemnlouvat trpasličího kováře. Třebas ho umluvíš a za nějakou cenu pro tebe udělá upravenou zbroj. Navíc pak budeš mít unikát.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Návštěvník

Re: Zbroje a Zbrane

Příspěvek od Návštěvník »

Labir píše:
Psanec píše:Koukal jsem na to a kdyz jsem prosel Zbrojire a platnere v zelezne risi, tak trpaslici maji bezkonkurencne nejhezci zbroje a zbrane.

Dám tam asi deuteroskopa a ten ti za poplatek zkrátí ruce a nohy aby to pasovalo i na tebe. :smile:
Je to o dohodě s DM. Pokud se ti nějaká zbroj opravdu líbí, tak zkus čas od času do družiny přemnlouvat trpasličího kováře. Třebas ho umluvíš a za nějakou cenu pro tebe udělá upravenou zbroj. Navíc pak budeš mít unikát.
JJ, trpasličí kováři jsou nejlepší, tak se nediv. Přečti si jakoukoli knihu a tam když se nějaký netrpaslík dostal k něčemu, co vyrobil trpaslík kovář Mistr, tak nechápal, která bije a mnohdy takové zbroje, štíty a zbraně neměli ani lidští králové ( a když ano, tak koupené od trpaslíků ) :shades: *pyšně poučuje*
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Ono nejen zbroje a zbraně mají trpaslíci nejlepší.…
Zkus źa něj hrát :shades: uvidíš...

Řekl bych že jsou lehce ve výhodě.… Ale o ton to není...

Jo možná to sem nepatřeí, ale sedne to na mou otázku...
Proč dostávají kontinuálně více xp...?
Vím, a je mi to celkem jedno... není to o xp.…, ale zajímá mě to proč je tu ten markantní rozdíl...

S člověkem na 1 levelu mám 20(na 2 19) každej cikl
S trpaslíkem dostaneš 35 (na 2 30)za to samé.…

Je to vztažený na povolání či co.:?
Vážně nejde o to že maj víc, jen mě zajímá Proč..?
Souvisí s tím snad systém stárnutí..?
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Podle toho co mi bylo vysvetleno, tak to zavisi na rase.
Trpaslici se ze zacatku uci rychle a proto maji vice XP.
Elfove se uci ze zacatku pomaleji, protoze zijou nejdele a tak uceni zacina v pozdejsim veku.
Lide jsou uprostred a proto dostavaji kontinualne.

Takze ac ze zacatku jako trpalsik dostavas hodne ke konci budes mit min, nez clovek , jelikoz uz se jako trpaslik nebudes tolik ucit. Trpaslici jsou zvyhodneni v podstate jen na zacatklu, z dlouhodobeho hlediska nikoliv.

Doufam, ze jsem to pochopil spravne a nemistifikuji te. Pokud ano, tak me tu Labir s Onyxem opravej a pak ve hre stahnou z kuze :bleh:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Psanec píše:Podle toho co mi bylo vysvetleno, tak to zavisi na rase.
Trpaslici se ze zacatku uci rychle a proto maji vice XP.
Elfove se uci ze zacatku pomaleji, protoze zijou nejdele a tak uceni zacina v pozdejsim veku.
Lide jsou uprostred a proto dostavaji kontinualne.

Takze ac ze zacatku jako trpalsik dostavas hodne ke konci budes mit min, nez clovek , jelikoz uz se jako trpaslik nebudes tolik ucit. Trpaslici jsou zvyhodneni v podstate jen na zacatklu, z dlouhodobeho hlediska nikoliv.

Doufam, ze jsem to pochopil spravne a nemistifikuji te. Pokud ano, tak me tu Labir s Onyxem opravej a pak ve hre stahnou z kuze :bleh:
hmmm to je dobrý... Vychytaný.…
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

kohen píše:Jo možná to sem nepatřeí, ale sedne to na mou otázku...
Proč dostávají kontinuálně více xp...?
Vím, a je mi to celkem jedno... není to o xp.…, ale zajímá mě to proč je tu ten markantní rozdíl...

S člověkem na 1 levelu mám 20(na 2 19) každej cikl
S trpaslíkem dostaneš 35 (na 2 30)za to samé.…
tak je to v popisu. Dostavaji vice, ale rychleji jim to klesa a treba od 10.lvl nedostanou uz nic.

Ja s elfkou mam na 1. 12xp (na 2 12, na 3 11/12),

Spis me napadlo, jestli vypocet nebyl provedenej nejakym strojem, ktery sice uznal, ze elfove jeste jako jednini budou na 17lvl (strilim) dostavat xp za cas, ale jestli toho 0.5M nebudou dostavat po 1xp :) protoze pak vypocetne by sice dostali o 0.5M vic nez ostatni, ale za 8000hodin (1rok) :) to jen takovy napad :)
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

kohen píše:
Tak já si taky trochu rejpnu, páč co sem viděl tak největší levely mají právě Elfové :megalol:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Danseur píše:
kohen píše:
Tak já si taky trochu rejpnu, páč co sem viděl tak největší levely mají právě Elfové :megalol:
tak si k tomu jeste pripocti jak se bavime, kdyz si trpaslici stezujou, ze trva dlouho dostat se na 3lvl nez budou moct konecne neco zabit :megalol:

a krome toho, to neni tim, ze by elfove dostavali vic, ale tim, ze sem zralej na psychyatra a EQ je povedeny svet :)
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Danseur píše: největší levely mají právě Elfové :megalol:
kdo jinej ? *pyšne se nafukuje*
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Danseur píše:Tak já si taky trochu rejpnu, páč co sem viděl tak největší levely mají právě Elfové :megalol:
Tady si myslim že bude krásně vidět, kdo je největší šílenec herní a za žádnou cenu ho nepředběhneš... :biggrin:
Co já pamatuju svoje začátky na alh, tak průměr byl kolem 10 hod denně skoro měsíc v kuse, ale i dny v osm vstanu, v 5.30 ráno du spát nebyly vyjímkou :biggrin: :biggrin:
Zamčeno