a už jsem chrchlal. Tohle už je docela šílené. To abych hleděl jen na řádek.. Navíc v kožichu a u Tirianu? to už je trošku přehnané..

Zkuste se prosím zamyslet nad hratelností u takovýchto extrémů v běžných lokacích. Tohle už není zábava, ale pruda.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nejsi sám kdo trpí i v kožichu.. hold někdo snese to, že venku je zima jak cyp a prostě ani kožich tě neochrání.. a někdo prostě podmínky ala Antarktida musí obrečet na fóru.Jája CZE píše:Pro změnu už třetí nemoc tento IR týden... Skoro přemýšlím, jestli se nenechám zavřít do basy za Vikorem, alespoň si budeme moct nadávat přes mříže, bude to větší zábava, než o samotě blít v mém 4x4m.
O kruté zimě vím.. ale pokud proti ní nepomůže kožich, uvažuju, jestli je to zábavné.
mě jen příjde hloupé, že nováčci to zkousnou a prostě nějak přežívají kruté mrazy, kdežto člověk co tu hraje postavu už aspoň rok (co já vím) si tu stěžuje na vlastní blbostJája CZE píše:Ano, brečím na fóru, nebudu spamovat DM kanál. Prostě mi tohle zábavné neřipadá. Pokud se vy bavíte, prosím respektujte to, že já ne. Pořád do mě někdo hustí, že potřebuje zpětnou vazbu. Tak tady je.
děkuji..
Heheanurin píše:… Nalk má pravdu, nováčci to zvládají a ty ne …
Když by se ozval někdo nový, tak prosím.. ale teda jestli to chceš rozpatlávat tak:Schneck píše:Hehespíš myslim, že se nováčci jen neozývají!
Zima je krutá a nováčci to musej mít pekelně těžký, protože sem nikde nenašel nějaký oblečení, který by bylo slušný a zároveň levný na tohle počasí. (třebas sem hledal málo, co já vim ;)
Já si nestěžuju na zimu, noaco stejně vidim jak budu mít zápal plic až do jara a tak mě nemusí zima vzrušovatspíš lituju právě těch novejch, který k tomu přídou jak "nahej do zimy"
Říká někdo něco takového? Jen ti říkají své názory na danou situaci. Urážet se z důvodů že je někdo proti je hloupost.Jája CZE píše:……
hlavně tu není nic co by postavu pořádně zchladilo - válení se v potoku není úplně nejúčinnějšíanurin píše:Říká někdo něco takového? Jen ti říkají své názory na danou situaci. Urážet se z důvodů že je někdo proti je hloupost.Jája CZE píše:……
A Jon to vystihl taky pěkně. Šaty mají teplotní setrvačnost, tudíž když hráč vyrazí z mithu do hagu, tak se pořádně někde v mithu u krbu ohřeje a udělá si zastávku u ohniště v lesíku. Super záležitost, aspon je ta dálka mezi dvěma městy hnedle delší. Looboval bych i za léto aby se člověk musel zastavit někde na půli cesty, ale to je hloupost. V létě přeci není -30
Nechci to rozpatlávat, ale když už, kdybys ještě doplnil třeba co je to za oblečení.Nalk píše:...ale pokud jde o nějaké přesuny v té zimě, tak je tu jedno velice slušné oblečení do zimy za (přepočet.. takže + -) 24 stříbrných - je to pálka, dál pokud se dobře pamatuji, tak další .. nejsem si jist jestli má stále stejnou cenu, ale pokud ano tak.. za 8 stříbrných...