Nedávno jsem si zřídil profil ne téhle hodně ambiciózní a docela šikovné stránce a docela by mě zajímalo, kolik vás tam je ?
Tak se pochlubte, rozhodíme sítě
Swordfish píše:Nedávno jsem si zřídil profil ne téhle hodně ambiciózní a docela šikovné stránce a docela by mě zajímalo, kolik vás tam je ?
Tak se pochlubte, rozhodíme sítě
http://cs-cz.facebook.com/ - asi totok, ale radši bych viděl jak to ve výsledku vypadá, i když mám pocit, že je to to co ve škole předváděl loni ten Amík co u nás … prudil (to je správný výraz)
Jistě to víte (a možná se pletu jestli to není to co myslím), ale jde o kompletní profil, kdy jak říkal onen Amík, se lidi pospojují a místo neustálého psaní toho, v jaké jste situaci, jestli bydlíte/studujete/pracujete po x letech na tom samém místě, tak se ten člověk podívá na facebook a nemusí se vás ptát
A te´d doufám že se nebudu muset trapně editovat
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
merlik píše:Jaktože tam ještě nemáte skupinu nebo tak něco? :)
Protože jsou líný
Tak já zase nejsem tak nadšený hráč, abych tam něco takovýho zakládal :) EDIT: Dobře, založil jsem uzavřenou skupinu Equilibrie (učím se s Facebookem, mějte trpělivost).
merlik píše:Jaktože tam ještě nemáte skupinu nebo tak něco? :)
Protože jsou líný
Tak já zase nejsem tak nadšený hráč, abych tam něco takovýho zakládal :) EDIT: Dobře, založil jsem uzavřenou skupinu Equilibrie (učím se s Facebookem, mějte trpělivost).
merlik píše:
merlik píše:
Jinak samozřejmě:
David Kreuz
Jsi úžasný a skvělý
Ani jedno, ani druhé :) Jen jsem byl opilej :)
to vysvětluje všechno xD
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar