Nevím však jak moc je to systémově náročné a providitelné.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Carodej nedokaze promenit kohokoli v cokoli jineho - umi jen zmenit VZHLED osoby (kouzlo 9. kruhu a navic vyzaduje knihu, ktera neni volne dostupna) - kombinace skoly iluzi a skoly promen, ktere jsou jaksi obe druidum cizi, co se tyce arcane magie.anurin píše:Čaroděj na X lvlu s knihou proměn to dokáže a nejen do zvířat. Pokládám si tedy otázku proč by nemohl i druid?
Můj tok myšlenek vznikl na základě DM arcidruidů, kteří dokázali měnit vzhled PC.cybermisa píše: Carodej nedokaze promenit kohokoli v cokoli jineho - umi jen zmenit VZHLED osoby (kouzlo 9. kruhu a navic vyzaduje knihu, ktera neni volne dostupna) - kombinace skoly iluzi a skoly promen, ktere jsou jaksi obe druidum cizi, co se tyce arcane magie.
Druid jako takovy tim spis nedokaze promenit cokoli v neco jineho - umi menit jen sebe, at uz prirozenou cestou splynuti s prirodou (feat) nebo pomoci divine magie.
cybermisa píše:
Specialni reseni je pomoci systemu duchu/spiritu navazanych na jine systemy modleni/aura/presvedceni atd.
Novy system magie toto bude u druidu resit, ale je treba pockat. Delat jakekoli zmeny v soucasnem systemu magie je zbytecna prace
Chapuanurin píše: Můj tok myšlenek vznikl na základě DM arcidruidů, kteří dokázali měnit vzhled PC.
Rejpalecybermisa píše:Chapuanurin píše: Můj tok myšlenek vznikl na základě DM arcidruidů, kteří dokázali měnit vzhled PC.DM NPC magove napriklad take maji teleport
no ani ne. zrovna to je dost kritická volba. Pouhá změna vzhledu nikoho neovlivní.anurin píše: Add staty nebo vzhled... myslím že je to v podstatě jedno.
Hm, já si myslím, že není :)anurin píše:Add staty nebo vzhled... myslím že je to v podstatě jedno.
Proč ne? Druidí organizace s pevně danou hierarchií, zkouškama ze znalosti přírody a světa, kdy by výše postavení PC druidi byli víc propojeni s přírodou a tudíž dostali nějaké nástroje třeba pro potrestání hráčů by byla fajn. Třeba by to mohla obstarat druidí hůl. A nováčci v řadách by druidů nemohli nic moc víc, než zajít za někým v hierarchii nad sebou. Což teď obstarává DM. Ale stejně je to zbytečné řešit před novým systémem magie :)Nalk píše:Tím nechci tvrdit, že druidi by měli skládat zkoušky z druidství, jak mágové na MUNI, ale aby se eliminovali ti, co hrají druida jen systémově a jinak jsou to klidně lovci zvěře