Co mám dělat?
Moderátor: Dungeon Master
Co mám dělat?
Mám čaroděje, a právě jsem "konečně" dosáhl druhého lvl, když bych chtěl další level, musel bych buď týden v kuse chodit po městě, nebo zkusit něco zabít.….Nejhorší ale je, že mám problém i s jednou malou krysou v kanalizaci, natož pak abych likvidoval nějaké divoké bestie.….Tak co mám dělat?
-
- Kontaktovat uživatele:
Co máš dělat? A co takhle hrát toho kouzelníka a ne se snažit něco za každou cenu zabít? Najdi jiné lidi, buduj vztahy, navštiv nová bezpečná místa, choď za dne venku (noc je nebezpečná), udělejte výpravu ve vícero lidech, choď do lesa na houby, maliny, jahody, zkus rýžovat drahokamey, trhej jablka....možností je nepřeberně...
Na tomhle světě se hraje jinak než na 80% ostatních. Chovej se tak jako by se choval ten tvůj čaroděj, ne tak aby jsi dostal hned hned co nejvíc expů.
Na tomhle světě se hraje jinak než na 80% ostatních. Chovej se tak jako by se choval ten tvůj čaroděj, ne tak aby jsi dostal hned hned co nejvíc expů.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
zkušenosti dostáváš s časem právě proto, abys tenhle tlak necejtil a mohl dělat, co se ti zlíbí
pokud nezabiješ krysu, nezabiješ nic
nevystrkuj nos za hradby, jinak tě sezobne kos
zkus svoji postavu skamarádit s jinou postavou a dělejte něco spolu, treba ve dvou tu krysu udoláte
ostatně, nečekej, že za zabití něčeho dostaneš těch expů bůhvíkolik
pokud nezabiješ krysu, nezabiješ nic
nevystrkuj nos za hradby, jinak tě sezobne kos
zkus svoji postavu skamarádit s jinou postavou a dělejte něco spolu, treba ve dvou tu krysu udoláte
ostatně, nečekej, že za zabití něčeho dostaneš těch expů bůhvíkolik

Promin, nechci za kazdou cenu expy.….ale za prve: Co mam delat v noci, kdyz je vsude venku nebezpecno? za druhe:Zase tolik lidi jsem nepotkal, abych udelal vypravu. a za treti:Ze sberu a trhani toho taky moc nebude, vecina veci je asi totiz v lese a tak, a tam jsou zvirata, co si me daji k snidani.Labir píše:Co máš dělat? A co takhle hrát toho kouzelníka a ne se snažit něco za každou cenu zabít? Najdi jiné lidi, buduj vztahy, navštiv nová bezpečná místa, choď za dne venku (noc je nebezpečná), udělejte výpravu ve vícero lidech, choď do lesa na houby, maliny, jahody, zkus rýžovat drahokamey, trhej jablka....možností je nepřeberně...
PS: Ale jinak se pred vami klonim, protoze nektere veci jsou tady fakt vychytany!
-
- Kontaktovat uživatele:
V noci? Viděl jsem několik úžasných scén kdy se postavy (a myslím i jejich majitelé) skvěle bavili třeba v hospodě nebo nějakou hrou. Vyprávěli si o svých životech, mágové se vášnivě přeli o několika teoriích a podstatě světa, starší a zkušenější poučovali a učili mladší postavy...bojovníci (a nejen oni) se ožírali do němoty (a poblili půl hospody a dva hostyYandy píše:
Promin, nechci za kazdou cenu expy.….ale za prve: Co mam delat v noci, kdyz je vsude venku nebezpecno? za druhe:Zase tolik lidi jsem nepotkal, abych udelal vypravu. a za treti:Ze sberu a trhani toho taky moc nebude, vecina veci je asi totiz v lese a tak, a tam jsou zvirata, co si me daji k snidani.
PS: Ale jinak se pred vami klonim, protoze nektere veci jsou tady fakt vychytany!

Výprava se dá udělat i ve dvou. A kolikrát je to mnohem lepší než 10 postav. Záleží na vás jak to zahrajete. Vždyť nemusíte být tlupa superlovců co jde skolit lítého medvěda, i dva vyjukaní magičtí adepti co prozkoumávají svět jsou pro hru nesmírně zábavní.

Ad sběr - je vidět že jsi se nikde moc nebyl podívat. Mnoho a mnoho zdrojů je přístupných bez nebezpečí, některé dokonce i v noci. Prozkoumávej svět (ideálně s někým) a v případě nebezpečí, prostě utečete. Máš mága - utíká se ti tedy mnohem lépe než jiným postavám (summon). Přijde jednou čas kdy bude před tebou zdrhat to před čím zdrháš teď ty.
PS. Dík.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda zabit hosty v hospode
To bych je hnal. Muj klerik by tohle nedovolil.
Ale scena to musela byt opravdu zajimava :))
Labire : prosime, takovej mensi problemek :)) kdyz jdu v noci do dolu kutat rudu a naplnim bagl, nemam ho kde pak prodat, ani kam slozit a musim snim sedet az do rana nekde ve meste/sluji
Neslo by tohle nejak osetrit ? Treba moznosti, nejakeho nocniho trezoru za par zlatek. Abych to tam mhol pres noc skladovat a rano pak jen odnosti prodat ?
A nebo mi nezbejva, nez si ten zatracene tezkej pytel hodit na zem a cekat do rana v hospode a pritom se ozrat s trpalsikama do nemoty

To bych je hnal. Muj klerik by tohle nedovolil.

Labire : prosime, takovej mensi problemek :)) kdyz jdu v noci do dolu kutat rudu a naplnim bagl, nemam ho kde pak prodat, ani kam slozit a musim snim sedet az do rana nekde ve meste/sluji
Neslo by tohle nejak osetrit ? Treba moznosti, nejakeho nocniho trezoru za par zlatek. Abych to tam mhol pres noc skladovat a rano pak jen odnosti prodat ?
A nebo mi nezbejva, nez si ten zatracene tezkej pytel hodit na zem a cekat do rana v hospode a pritom se ozrat s trpalsikama do nemoty

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
Je tam poblili ne pobili.Psanec píše:Teda zabit hosty v hospode![]()
To bych je hnal. Muj klerik by tohle nedovolil.![]()

Trezory tam jsou, za peníze. A holt nemůžeš chtít, aby chudák kovář tam byl non-stop. Někdy taky musí spát. V noci kopej, ve dne prodej.Psanec píše: Labire : prosime, takovej mensi problemek :)) kdyz jdu v noci do dolu kutat rudu a naplnim bagl, nemam ho kde pak prodat, ani kam slozit a musim snim sedet az do rana nekde ve meste/sluji

-
- Kontaktovat uživatele:
No vnoci nakopam tak behem 10 minut tolik, ze uz vic neunesu a sotva se plouzim.
A po zbytek se muzu nudit.
Co takhle tam dat tovarise pres noc ?:)) At se chlapec uci pracovat s rudou ne :))
Od ceho pak jsou ne. Hned bych tam nahnal Babina
A po zbytek se muzu nudit.
Co takhle tam dat tovarise pres noc ?:)) At se chlapec uci pracovat s rudou ne :))
Od ceho pak jsou ne. Hned bych tam nahnal Babina

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
Však na něčem se pracuje. Jak tu někdo navrhoval...dynamická ekonomika.photter píše:taky mě to zarazilo, za jednu noc získat tolik rudy, že to nejde unýst ?
vůbec se mi zdá, že se tu nějak snadno bohatne
my když vylezem z vostrova, kde je celkem prd, jenom čumíme, s čim tam vostatní lítaj
možná by limity u obchodníků ala alhambrie nebyly úplně od věci, hmm ?

-
- Kontaktovat uživatele:
onoto bylo o tom, ze lidi hodne litali a zabijeli zvirata a tak ziskavali penize.
Ted uz se to trosku uklidnilo (snad) .
Ale je fakt, ze narubat tolik rudy za takovou chvilku je divne. V potaz se vsak musi vzit, ze za tu rudu moc penez neni. Za zeleznou rudu ziskas 90 zlataku a to se nalozenej na plno.
Ted uz se to trosku uklidnilo (snad) .
Ale je fakt, ze narubat tolik rudy za takovou chvilku je divne. V potaz se vsak musi vzit, ze za tu rudu moc penez neni. Za zeleznou rudu ziskas 90 zlataku a to se nalozenej na plno.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
Co treba u klenotnika :)
A nebo nejakej kramk co prodava a vykupuje pomalu vse :))
A nebo nejakej kramk co prodava a vykupuje pomalu vse :))
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …