Tirian (jahody):
-jahody rastu kusok od brany mesta, nikto ich nestrazi, je to povazovane za velmi kludnu lokaciu - velmi ľahko natrhatelne
-ananas sa da zohnat v pusti, takze bud prejst cez minimalne polku Desky pesi, pricom treba bojovat s dost tuhymi lupeznikmi, alebo zaplatit lod do Mamoninu, ktora stoji x penazi, potom treba vyrazit na pust, kde sa sem tam ukaze nejaky ten chrobacik, natrhat ananasy, ktorych je pocertoch malo (v porovnani napr s jahodami)
A teraz to najlepsie:
Vykup v Tirianu:
jahody cca 10medenych
ananas cca 8 medenych
Zda sa mi po prinajmensom zvlastne, ze exoticke ovocie je lacnejsie (teda je ho v tirianu viac) ako povedzme jahod, ktore rastu hned v lokacii za branami :)
Rovnake je to z masom:
krokosov som v tiriane nenasiel ale maso je tam rovnako cenene ako povedzme v Hagu, od ktoreho su krokosi len kusok (teda maju tam dostatok)
Ked uz su ceny rozdelene podla ras (elf preda najlepsie v Amfi, trpaslik v Hagu) tak by mohli byt ceny upravene aj na exoticke zbozie, ktore by malo byt samozrejme drazsie. Teda aspon to je moj nazor. A inak rad by som tiez vedel RP dovod preco je exoticke ovocie lacnejsie ako typicke pre danu oblast