Gargoyla skill
Tentokrát opravdu pochybuju, že ji někdo buffoval.

Moderátoři: World Builder, Dungeon Master
Přijde mi to klasický případ toho, kdy se ty Gargoly přizpůsobí na tvůj level a sílu postavy. Jak jsem Nicky viděla na turnaji, ani se těm číslům nedivím, kor jestli je nakouzlená nebo tak. Mě takové útoky běžně vykazují obyčejní banditi. Buď rád že jsi ještě utekl.George píše:Tak jsem se šel projít do kaňonu a potkal jsem dvě přesílený gargoyly.… vypadalo to asi následovně...
Gargoyla skill
Tentokrát opravdu pochybuju, že ji někdo buffoval... nevím, jestli jich bylo víc přesílených, před tou druhou už jsem musel utéct.
No třeba AB měly ty potvory mnohem vyšší než já... pokud je tohle jemné dorovnání NPC aby to bylo "zábavnější", tak ne, není, ani jedno ani druhý a tudíž mi to přijde jako chyba, zvlášť když to byly 2 ze dvou.Braenn píše:Přijde mi to klasický případ toho, kdy se ty Gargoly přizpůsobí na tvůj level a sílu postavy. Jak jsem Nicky viděla na turnaji, ani se těm číslům nedivím, kor jestli je nakouzlená nebo tak. Mě takové útoky běžně vykazují obyčejní banditi. Buď rád že jsi ještě utekl.George píše:Tak jsem se šel projít do kaňonu a potkal jsem dvě přesílený gargoyly.… vypadalo to asi následovně...
Gargoyla skill
Tentokrát opravdu pochybuju, že ji někdo buffoval... nevím, jestli jich bylo víc přesílených, před tou druhou už jsem musel utéct.
Jinak Georgi, ta harpyje se nesnažila dostat "na" tvoje AB, ale "přes" tvoje AC. A hned dvě ze dvou? Hustě hustý!George píše:EDIT: pokud vím, tak síla příšery by nikdy neměla přesáhnout sílu postavy a měla by se jí jen přiblížit... a ne, opravdu se ani neblížím AB 30
Sám víš, že ve dvou jsme je dali... A je to tak jako opatření proti samostatným looterům...George píše:Pokud se přesilují i ve více lidech, tak mi to stejně nepomůže... a pokud je to tak, tak v tom trochu nevidím souvislosti proč je to tak.Jon píše:Tak nechoď na vejlety v jednom a nebudeš se muset vracet.
Sám vím, že ve dvou jsme nepotkali ani jednu přesílenou. Kdyby jsme potkali přesílenou, kdo by to asi utankoval?Aefar píše:Sám víš, že ve dvou jsme je dali... A je to tak jako opatření proti samostatným looterům...George píše:Pokud se přesilují i ve více lidech, tak mi to stejně nepomůže... a pokud je to tak, tak v tom trochu nevidím souvislosti proč je to tak.Jon píše:Tak nechoď na vejlety v jednom a nebudeš se muset vracet.