Barbarova tunika
Moderátoři: World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Barbarova tunika
Prošel jsem obchody v Tiru a krejčovství v Amfi a zdá se mi, že toto oblečení nějak zmizlo z oběhu. Jde o takovou tu rozeplou vestu a kalhoty..s náhrdelníkem na krku. Je možné, že jsem taky jen slepý, ale opravdu to nikde nevidím.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Re: Barbarova tunika
to je ta lehký zbroj ne?Nalk píše:Prošel jsem obchody v Tiru a krejčovství v Amfi a zdá se mi, že toto oblečení nějak zmizlo z oběhu. Jde o takovou tu rozeplou vestu a kalhoty..s náhrdelníkem na krku. Je možné, že jsem taky jen slepý, ale opravdu to nikde nevidím.
16? Tak to je v pohodě
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
nn myslím obyčejný šaty.. zbroj už má rukávy a bruntálěn vycpaný nárameníkyLuelle píše:to je ta lehký zbroj ne?Nalk píše:Prošel jsem obchody v Tiru a krejčovství v Amfi a zdá se mi, že toto oblečení nějak zmizlo z oběhu. Jde o takovou tu rozeplou vestu a kalhoty..s náhrdelníkem na krku. Je možné, že jsem taky jen slepý, ale opravdu to nikde nevidím.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Myslím, že tuhle tuniku jsem viděl jen v Hargolu... v království nikdy v žádném obchodě (za poslední půlrok)Nalk píše:nn myslím obyčejný šaty.. zbroj už má rukávy a bruntálěn vycpaný nárameníkyLuelle píše:to je ta lehký zbroj ne?Nalk píše:Prošel jsem obchody v Tiru a krejčovství v Amfi a zdá se mi, že toto oblečení nějak zmizlo z oběhu. Jde o takovou tu rozeplou vestu a kalhoty..s náhrdelníkem na krku. Je možné, že jsem taky jen slepý, ale opravdu to nikde nevidím.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud tunika nevymřela, tak jsem klidnýAefar píše:Myslím, že tuhle tuniku jsem viděl jen v Hargolu... v království nikdy v žádném obchodě (za poslední půlrok)