Systém smrti
Moderátor: Dungeon Master
Systém smrti
jen otázka:
při smrti mi to sebralo 500 xp (odhaduji, že je to tradiční penalizace x10) a pak mi to ještě sebralo 547 xp za minci což pro postavu na lvl 1 je trošku dosti :) a při rychlosti získávání xp a frekvenci hraní to zase dosbírám za 3 dny :)
nešlo by vypnout tu tradiční penalizaci či to začátečním postavám nějak ulehčit? Sedět ve městě nechci a neříkejte, že tam mám zůstat a nikam nechodit.
při smrti mi to sebralo 500 xp (odhaduji, že je to tradiční penalizace x10) a pak mi to ještě sebralo 547 xp za minci což pro postavu na lvl 1 je trošku dosti :) a při rychlosti získávání xp a frekvenci hraní to zase dosbírám za 3 dny :)
nešlo by vypnout tu tradiční penalizaci či to začátečním postavám nějak ulehčit? Sedět ve městě nechci a neříkejte, že tam mám zůstat a nikam nechodit.
Equilibrie je HC RP server, což znamená, že tu jde hlavně o Role Playing. Takře hraj svou postavu se svými duhy i neduhy, žij její život a dělej si co chceš.
Ale jestli chceš hrát postavu nějakého hloupého dobrodruha, co skoro neumí udržet nebo zakouzlit kouzlo a přitom leze do každé jeskyně, kterou potká, počítej s tím, že tenhle dobrodruh se na druhou stranu desky bude dostávat hodně často a zřejmě se nidky nic pořádně nenaučí (nepovyleze na vyšší lvl).
Ale jestli chceš hrát postavu nějakého hloupého dobrodruha, co skoro neumí udržet nebo zakouzlit kouzlo a přitom leze do každé jeskyně, kterou potká, počítej s tím, že tenhle dobrodruh se na druhou stranu desky bude dostávat hodně často a zřejmě se nidky nic pořádně nenaučí (nepovyleze na vyšší lvl).
da se na to zvyknout *krci rameny*. Ja hraju temer vyhradne mestskou postavu. Nekdy taky chodim hodiny sam a nikoho nepotkam. Zajdu do knihovny, kde ulozim postavu ke kniham, aby se vzdelavala. Posedim v hospode, naucim se nejaky novy kouzla (to vubec zabere spoustu casu, kdyz to nechces udelat prostym kliknutim na svitek), a tak. Nejhorsi (osamocena) smrt me stoji 15h hry. Kdyz budes patrat s nekym, tak te to nebude stat nic (alespon doufam, jeste jsem nemel moznost vyzkouset), nebo na nizkym levelu alespon pulku.Saiko píše:vím že je o RP, ale potkat tu někoho je obtížné :) a tak není moc s kým kecat a tak
1) Mám takovej námět/dotaz. Umřel jsem asi před 3 real dny a přesunulo mě to na druhou stranu. Jsem začatečník na tomhle serveru, tak jsem se protloukal, přečetl jsem všechno co šlo a kostlivec mě odeslal na soud avatarů. Přehlédl jsem světovou stranu (má chyba)
a vydal se opačným směrem. Vysledkem bylo vydaní se opačným směrem, po dvou lokacích jsem se dostal někam, kde pobíhali dva nepřátelští kostlivci, zabili mě v pekle. Tak jsem nevěděl co, tak znovu. Hodilo mě to na začatek pekla a dalsí penalizace za smrt v pekle
, pak jsem odešel k avatarům a odešel zpět. Nestěžuju si na penelizace, jen se ptám co má za význam nepřítelské potvory ob dvě lokace dál?? Skoro jsem jim utekl, ale dokážu si představit, že by mě dostali v té lokaci kde se znovuzrodím. Pak se vždy ukazu a zas bum? Když mě někdo zabije v pekle, tak na povrchu už není tělo ne, to znamená při náhodě opětovné umření. Někdo tu řekl, že se dá z pekla prosekat, možná jsem našel tu cestu, ale nevím.
2) Dneska mě dostala nějaká bestie lukastřelec pekelnej, to by bylo ok. Ale dostal jsem za hranice poměrně obyjvaného města. Nedal jsem znovuzrození. Čekal jsem, že to nějak dám zda mě někdo najde, na druhou stranu už nechci
po první zkušenosti. Odlogl jsem se a řekl jsem si, že počkám na nějakého hráče, co mě zná a zkusím jako postava který trochu fušuje do nekromancie, malinko naznačit. O to se pokusim, až zjistil zda můžu, protože mám ještě trochu maglajs v pravidlech. Byl rest serveru a ted ležim, tam kde začíná postava na Desce úplně. Tak teď nevim co, je nějaká šance, že někdo najde mé tělo, či se mám odebrat definito na druhou stranu? 

2) Dneska mě dostala nějaká bestie lukastřelec pekelnej, to by bylo ok. Ale dostal jsem za hranice poměrně obyjvaného města. Nedal jsem znovuzrození. Čekal jsem, že to nějak dám zda mě někdo najde, na druhou stranu už nechci

-
- Kontaktovat uživatele:
1) Ty bestie tam smysl mají. Jen jsi ještě nepřišel na to jaký. A až do lokace Soudu avatarů by se za tebou nedostali - zastavili by je spolehlivě kostění strážci.
2) Jakmile se odlogujete jako mrtví a bude restart serveru tak skončíte na Prvotním kameni a zase mrtví. Pak už se skutečně dá dát jen Respawn.
2) Jakmile se odlogujete jako mrtví a bude restart serveru tak skončíte na Prvotním kameni a zase mrtví. Pak už se skutečně dá dát jen Respawn.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jestli myslis jako naznacit pres TELL, tak obavam se, ze OOC kanal pro IC zalezitosti by neumel pouzit ani sebelepsi nekromant. Napada me jedine zkusit se domluvit s DM ….OneIceOne píše:Odlogl jsem se a řekl jsem si, že počkám na nějakého hráče, co mě zná a zkusím jako postava který trochu fušuje do nekromancie, malinko naznačit. O to se pokusim, až zjistil zda můžu, protože mám ještě trochu maglajs v pravidlech.
-
- Kontaktovat uživatele:
A co vim na serveru zatim, neni zadny Klerik, kterej by dokazal ozivit kouzlem …. 

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek