Jak říkám stalo, zahrálo se to IC, není problém. O tom co píšeš, se tady na foru toho napsalo mraky. Není to zbytečný psát to do každýho druhýho tématu? Vždyť kdo chce hrát líp, má tady tolik témat jak na to. Navíc, podle mě je lepší jít příkladem a hrát svou postavu ve hře nejlíp jak člověk dovede. Tak to lidi můžou okoukat a něco si ze hry vzít. Je to mnohem lepší než diskuze na forum, protože jak vidíš, kolikrát se ani výborní hráči nemůžou shodnout jak hrát třeba to oči ono.
Ono.. dle mého se člověk né vždy výborným hráčem stát může. Existují limity, tak jako ve všem. Můžeš mít píli a snažit se jak chceš, ale pokud nemáš dost talentu, skončíš jako průměrný malíř a nebo pianista. Ti nejlepší z jakýhokoliv oboru mají totiž něco navíc - takovou tu špetku.. jak to nazvat? talent? No snad víš jak to myslím.
Když sem sem před mnoha lety přišel, hrát jsem jak burák. Ale díky tomu že sem měl štěstí na výborný hráče, učil jsem se a okoukával jak to hrají. Dneska už je to lepší, ale stejně se těm nejlepším tady ani nepřiblížím. Právě proto že je mi chybí takový to něco
S klidným svědomím ale můžu říct že se snažím a hraju jak nejlíp dovedu - což je podle mě to nejdůležitější.
A je to tak, že příroda někde ubere a někde přidá. Proto třeba tady špatný hráč může být výborný lékař.. což je vlastně mnohem víc. Jen se občas v těhle úzce zaměřených světech zapomíná.. ale to už sem zase já úplně mimo téma..
Prostě.. jako ve skutečným světě i na EQ budou běhat vždycky průměrní, výborní i samozřejmě podprůměrní.
Důležitý, jak už sem psal, je snažit se, nepodvádět a nezapomenout že v tom světě nejsme sami