Trailer
Kdo se těší ?

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Pavel Urban píše:K tomuto bude asi hodně co povídat, takže zakládám extra téma.![]()
Trailer
Kdo se těší ?
Mne celkem vyhovovaly rozhovory v dragon age a ME1 - tento krok mi prijde jasne jako snaha priblizit RPG hru i tem, kteri to chteji hrat spis stylem FPS a rozhovory jenom proletet.Nalk píše:
Spíš otázka do diskuze:
Jak vám vyhovuje ME způsob dialogů? Má se zavést i do DA2. Někomu vadí, že tam je málo možností a je jasně dané (rozvržením v kruhovém menu), která je dobrá, neutrální, evilní. Jiní si to zase doceňují s tím, že když chtějí dobře působit, tak nemusí několik minut uvažovat, aby našli odpověď, která jim nejvíce vyhovuje.
Názory?
Přesně tak. Co je staré, to je dobré. Osobně si raději zahraju NFS Most Wanted (nebo možná ještě líp U2) před novým Hot Pursuit. (co na tom, že to nerozjedu, viděl jsem to a je to hnus) Starší hry byly propracovanější a delší. A jsou lepší. Proč asi pořád hraju Mafiu? (protože dvojku nerozjedu a protože je Mafia 1 legen... počkejte si … DÁRNÍ!Olymar píše:Hry už dlouhou dobu spějí k zjednodušování, protože i doba je čím dál tím uspěchanější, a hráči se nechtějí zabývat "prkotinami", např. číst dlouhé dialogy. Nedávno jsem na doporučení mrknul na Planescape: Torment a pro 100 % mých spolužáků by to byla hra naprosto nestravitelná v kontrastu s čímkoliv soudobým.
Já mám staré, složité hry rád, a mrzí mě, že mi z HoMaM IV zmizely třeba vylepšení jednotek. Ale zase nemusím na rodičích somrovat peníze na nové PC, protože hraju spíš proti směru času.
A zkuste si taky někdy porovnat, jak dlouho vám bude trvat dohrát nějakou hru z doby krále Klacka a dnes (a kolik za ní zaplatíte). Jestli neznáte, tak www.gog.com.
Takže, pardón za OT: Já se netěším, protože to na svém křápu ani nepustím.
Ghost byl ve škole :DPipi_CZ píše:*rozhlíží se po Ghostovi, kde asi je*
Na tohle jsem taky zvědav, už jen ten nadupanej trailer mě rozslintal...KaTo píše:…
Jinak osobně vyhlížím SW-TOR (mělo by to být MMO s "rp" příběhem), co s tím kluci Biowarský s "Lucas family" udělají![]()
.
A taky nejde o začátek války, ale o operaci známou jako "Sacking of Corusant" … kdy v průběhu diplomatických jednání poslali Sithi své nejlepší na Corusant a zničili ho do základů.Arto píše: EDIT: Ještě dodám, že ten Sith, co tam vyřeší toho vůdce rytířů Jedi, tak se objeví i ve hře jako NPC. Jedná se o Dartha Malguse (jen pro ty co se o to více zajímají)
1) souhlasímGhost píše:1) Sovereign (Vládce? Nehraju s čj)
2) SPOILER: Věřil, že ti, kdo budou spolupracovat nebudou rozdrceni, rozstříleni, rozemleti a rozdrceni na malilinkaté kousíčky
3) eh... nevím. Vznikl pokusem zničit Gethy, když si začali uvědomovat sami sebe.
4) Nějakým... psychickým sladěním s druhou osobou nebo tak nějak?
5) Udržují Citadelu v chodu a spravují případné škody (SPOILER: Ve skutečnosti otevírají bránu Reaperům, aby se mohli vrátit a nakopat nově vzniklým rasám z nějakých ponutek zadky)
6) Harbinger
7) Protože ho Shep poprosí :)
8) SPOILER: "Chyba" ve výpočtu
9) Legion (Legie), z Bible ("My name is Legion, for we are many"), nevím, která pasáž.
10) MENŠÍ SPOILER: Navedla orbitální stanici do planety (měsíce?)