Protože tu s vámi žiju už pěkných pár měsíců, rozhodla jsem se, že si některé postavičky zrealizuji ve velikosti cca 30 cm.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Možná někdy, ale zatím mám některé figurky rozpracované. S ženským postavičkama takový problém není, ale panáků je velmi málo, těch se všitými vlasy ještě míň a pokud vím, žádný s dlouhými vlasy, takže to znamená původní vlásky odstranit a všít nové. Práce asi tak na 3 týdny. A ty šatičky taky nejsou záležitost pár hodin, ale i pár týdnůSonnyx píše:To je Deadrok?
Noo, kdyby jsi měla někdy chuť zvěčnit Gwynna, klidně ti zapózuju.. :D
Jen ta moje zbroj by dala asi dost práce..
Koukla jsem na tvý stránky a jedním slovem nádhera. Až dojde na nějakého válečníka, určitě se na tebe obrátím. Nebo zkus něco sama. Já ani pořádně nevím, jak taková zbroj vypadá a ta moje holka ji na sebe ani nemůže oblíct. Ale válečníci jsou zatím v pořadíWinonne píše:Camelie, kroužkovanou zbroj můžu udělat! :)
Děkuju :) Bohužel v realizaci ze hry se moc účastnit nemohu :) Zkusím vymyslet nějakou košilku :)camelie píše:Koukla jsem na tvý stránky a jedním slovem nádhera. Až dojde na nějakého válečníka, určitě se na tebe obrátím. Nebo zkus něco sama. Já ani pořádně nevím, jak taková zbroj vypadá a ta moje holka ji na sebe ani nemůže oblíct. Ale válečníci jsou zatím v pořadíWinonne píše:Camelie, kroužkovanou zbroj můžu udělat! :)
Do konce února bych ráda uveřejnila další postavičku - už jen vlásky zbývají dodělat.