Slo by prosim nejak osetrit, aby se monstra nespawnovala, pokud je v okoli hrac ?
Kolikrat se mi stalo, ze jsem nekde byl a najednou se ze zeme vyhouplo nepratelske NPC …
Neni to moc RP a kazi to pak pozitek ze hry, kdyz se NPC objevuji znicehonic, jakoby ze vzduchu.
Respawn monster
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Respawn monster
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Respawn monster
Bioware spawn....do rozšíření chci napsat vlastní verzi, která by tohle nedělala.Psanec píše:Slo by prosim nejak osetrit, aby se monstra nespawnovala, pokud je v okoli hrac ?
Kolikrat se mi stalo, ze jsem nekde byl a najednou se ze zeme vyhouplo nepratelske NPC …
Neni to moc RP a kazi to pak pozitek ze hry, kdyz se NPC objevuji znicehonic, jakoby ze vzduchu.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno..bylo tam standardní nastavení, ale trochu jsem to popotáhnul tak uvidíme.OneIceOne píše:Koukal jsem na spawn jezevců v dírach jezevců, nebo jak se to tam jmenuje. Připadalo m, že je jich tam hrozně moc a pokud tam člověk chvilije, pak má plnej batoh kuží a jezevci furt přicházejí . Možná je to jen můj pocit, že ta doba znovu zrození je dost krátká.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.