Respawn monster

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Respawn monster

Příspěvek od Psanec »

Slo by prosim nejak osetrit, aby se monstra nespawnovala, pokud je v okoli hrac ?
Kolikrat se mi stalo, ze jsem nekde byl a najednou se ze zeme vyhouplo nepratelske NPC …
Neni to moc RP a kazi to pak pozitek ze hry, kdyz se NPC objevuji znicehonic, jakoby ze vzduchu.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Respawn monster

Příspěvek od labir »

Psanec píše:Slo by prosim nejak osetrit, aby se monstra nespawnovala, pokud je v okoli hrac ?
Kolikrat se mi stalo, ze jsem nekde byl a najednou se ze zeme vyhouplo nepratelske NPC …
Neni to moc RP a kazi to pak pozitek ze hry, kdyz se NPC objevuji znicehonic, jakoby ze vzduchu.
Bioware spawn....do rozšíření chci napsat vlastní verzi, která by tohle nedělala.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Koukal jsem na spawn jezevců v dírach jezevců, nebo jak se to tam jmenuje. Připadalo m, že je jich tam hrozně moc a pokud tam člověk chvilije, pak má plnej batoh kuží a jezevci furt přicházejí . Možná je to jen můj pocit, že ta doba znovu zrození je dost krátká.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

OneIceOne píše:Koukal jsem na spawn jezevců v dírach jezevců, nebo jak se to tam jmenuje. Připadalo m, že je jich tam hrozně moc a pokud tam člověk chvilije, pak má plnej batoh kuží a jezevci furt přicházejí . Možná je to jen můj pocit, že ta doba znovu zrození je dost krátká.
Mno..bylo tam standardní nastavení, ale trochu jsem to popotáhnul tak uvidíme.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

jeste jedna lokace, a to u pavoučího pokladu na ostrove vyv jeleni. Asi tam nejsou celej den, ale zabil jsem jich 5 a hned se objevil dalsí na míste toho padleho, jako by je systém dopočítal. Trvalo to tak v období 11-12 hodiny. doplnili se rychle asi dve kolečka a pak to ustalo.
Zamčeno