Gnoriss

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Shan

Gnoriss

Příspěvek od Shan »

Už dlouhodobě (půl roku?možná déle) se pokouším projít k tomuto pro mě zatím neznámému městu. Zleva, prava, zezdola, zezhora. Většinou jsem se úspěšně prošel na Druhou stranu. Teď jsem zaslechl informaci, že Gnoriss jako lokace(město) neexistuje(nebyla vytvořena). Tak se chci přeptat co je na tom pravdy,abych si případně našel jiný cíl mých průzkumných výprav.
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Stejně jako velká spousta věcí na Equilibrii - Buď není dodělaný (nejsou lidi a čas) nebo není přístupný bez DM, protože hrozilo prasení, nebo k němu dokonce došlo (viz. jiné případy).
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Zjišťuj ve hře, pátrej dál, když se budeš snažit, tak se cíle se dopátráš.
Jak to s Gnorrisem ve skutečnosti je se dá dopátrat IC, sám jsem narazil na spoustu zdrojů.
Takže na nějaké "Gnoriss jako lokace není" se vyprdni.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Není dodělaný, ale pokud jsi k němu přišel správnou cestou, aspoň do kousku jsi se dostat mohl a mohl jsi tam získat i vysvětlení, proč se tam zatím nemůže. :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Jen doplním Balroga... obecně se tam zatím nemůže. Může se ale vyskytnout situace nebo důvod, která postavě nebo postavám dá výjimku. Čili, jak píše Woxa, na nějaké "Gnoriss jako lokace není" se vyprdni. :smile: Spousta věcí jde, když se chce.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Pavel Urban píše:...Může se ale vyskytnout situace nebo důvod, která postavě nebo postavám dá výjimku. …
Ale prosimtě...nekrm ho blbostma.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Lomylith

Příspěvek od Lomylith »

Dostat dovnitř jde ale jen s DM.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE

Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Pavel Urban

George píše:
Pavel Urban píše:...Může se ale vyskytnout situace nebo důvod, která postavě nebo postavám dá výjimku. …
Ale prosimtě...nekrm ho blbostma.
Ale Georgi, to nedělám. :bigwink:
Na MUNI se normálně nepouští a přesto tam již byly i postavy, které dokonce neměly pražádný magický talent... Srdce života či země jsou taky normálně zavřené a nepřístupné, a přesto je několik postav vidělo... a stejně tak to je i s Gnorrisem - normálně se tam nepouští, ale několik postav tam už taky bylo.
The cup is full.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

A před jak dlouhem to prosímtě bylo? Kolik bylo aktivních DM? Bylo cílem nějaké postavy se tam dostat, nebo se tam dostala za zásluhy? Na MUNI svého času byl provoz a byla (včetně Tirianu) tak trochu středobodem desky.
Možná mám malou představivost, ale jak se dá reálně do Gnorisu dostat, když tam nejsou hráči, lokace neexistují a dokonce Gnoris i Gnomové ani prostřednictvím WB/DM žádným způsobem nevykazují jakoukoliv aktivitu?
V časovém úseku jednoho roku.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Pavel Urban

Zrovna např. k Srdci se dostaly postavy relativně nedávno. V Gnorris (lokace) existuje, včetně interiérů. Možná není hotový, ale rozhodně je. Gnorris je uzavřený, proto tam není příliš viditelná aktivita.
Dostat se taková místa není nej tak a to je dobře - udržují si tak svou výjimečnost. Na to, jak se kam (z takovýchto míst) dostat si musí každý přijít sám. Ten způsob bývá individuální a závislý na situaci a na konkrétní osobě daného PC (jinými slovy někoho tam pustí když udělá A, druhého ale už s A pustit nemusí).
The cup is full.
xondik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xondik »

George píše:A před jak dlouhem to prosímtě bylo? Kolik bylo aktivních DM? Bylo cílem nějaké postavy se tam dostat, nebo se tam dostala za zásluhy? Na MUNI svého času byl provoz a byla (včetně Tirianu) tak trochu středobodem desky.
Možná mám malou představivost, ale jak se dá reálně do Gnorisu dostat, když tam nejsou hráči, lokace neexistují a dokonce Gnoris i Gnomové ani prostřednictvím WB/DM žádným způsobem nevykazují jakoukoliv aktivitu?
V časovém úseku jednoho roku.
Co já vím, tak Gnoris je normálně udělanej. Jedna má postavička tam byla. Není dodělanej, jsou tam místa na přechody bez přechodů, ale co jsem viděl tak dost toho fungovalo.

Takže to není o tom že lokace neexistují (je jich tam dost), ale zahrát si důvody proč se tam dostat.
barely playing

Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Shan

Příspěvek od Shan »

Díky za odpovědi. Shan
Odpovědět