Zdravím, jen jsem vám chtěl poradit takový malý typ, na odreagování. Když už jsem od hraní her unavený, nebo spíše vynervovaný :D tak mám chuť se nějak odreágovat.
Mám dva zaruřené způsoby, jeden je, že si dám pár piv a kouknu na něco dobého v televizi. Druhý je, žee si zahraji automaty zdarma online. Možná si říkáte automaty, to je nesmysl. Ale já si to nemyslím, mám to jako takový druh zábavy, opravdu. A ještě k tomu, když jsou ty automaty zdarma.
Nejraději hraji automat batman zdarma, má skvělou grafiku. To jsou také moje typy, jak se odreágovat.
Když budete chtít, někdy to zkuste.
Mějte se zatím,
Odreagování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Odreagování
Naposledy upravil(a) The_Balrog dne 15. 7. 2015 13.06, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Balrog: Nechávám to tu pro pobavení, hlavně protože neumím dát ban.
Důvod: Balrog: Nechávám to tu pro pobavení, hlavně protože neumím dát ban.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odreagování
To je ale kvalitní reklama
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015