Vela stastia...
Moderátor: Dungeon Master
Vela stastia...
No, nejaky cas som to drzal pod poklickou, ale asi by bolo vhodne pridat par viet...
Skoncil som s hranim nwn...
Dovod je jednoduchy, zavislost ktoru som si uvedomil a rozhodol sa s tym skoncit, nez ma to hodi niekam kde nechcem byt.
Ospravedlnujem sa za zmiznutie mojej postavy, ale inak to proste neslo.
Dakujem vsetkym za prijemne stravene chvile pri hre, a zelam vela stastia, aby sa pre vas ta hra nestala niecim viac ako je, a aby ste nemuseli mazat a rozdavat cd kluce ako podaktori experti (ja ;) )
Takze este raz, vela stastia a zabavy...
No, a pre tych co uz otvaraju sampanske, tak len upozornujem, ze uplne sa ma nezbavite, na forum obcas mrknem (teda, asi viac nez len obcas :) )
R.
Skoncil som s hranim nwn...
Dovod je jednoduchy, zavislost ktoru som si uvedomil a rozhodol sa s tym skoncit, nez ma to hodi niekam kde nechcem byt.
Ospravedlnujem sa za zmiznutie mojej postavy, ale inak to proste neslo.
Dakujem vsetkym za prijemne stravene chvile pri hre, a zelam vela stastia, aby sa pre vas ta hra nestala niecim viac ako je, a aby ste nemuseli mazat a rozdavat cd kluce ako podaktori experti (ja ;) )
Takze este raz, vela stastia a zabavy...
No, a pre tych co uz otvaraju sampanske, tak len upozornujem, ze uplne sa ma nezbavite, na forum obcas mrknem (teda, asi viac nez len obcas :) )
R.
*Chvíli mlčky zírá před sebe*
*Zabručí*
*Otevře kápézetku pulitrovku nejtvrdší kořalky a klopí ji do sebe*
*Polkne poslední kapku pálenky a jde k baru*
Nalej mi něco pořádnýho na žal, kurva mať! *smutně se šklebí*
//Taky díky moc za super hry
a přeju spokojenost v óócéčku 
*Zabručí*
*Otevře kápézetku pulitrovku nejtvrdší kořalky a klopí ji do sebe*
*Polkne poslední kapku pálenky a jde k baru*
Nalej mi něco pořádnýho na žal, kurva mať! *smutně se šklebí*
//Taky díky moc za super hry

Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Re: Vela stastia...
Znova, díky za pěknou hru v poslední době, co sme spolu hráli... A.. věřim, že to u tebe asi nejde, když to řikáš, ale já pořád věřim, že to de ukočírovat.… Ale co
Každej jednou skončí.

Nu, vzhledem k tomu, že já už jsem si cyklus zaměstnání/paření/občasný spánek prožil a že trval celkem dlouho a donutil mne nakonec dát si taky oraz, si troufnu tvrdit, že se Rahwine zase jednou ukážeš a budeš mít nadhled. Já, když jsem oprášil starý kamarádství a zjistil, že svět pokračuje i za okny, už jsem z něho nedokázal vypadnout zpět a tak se můj cyklus změnil na zaměstnání/friend activity/občasný paření/spánek.
Myslim, že tě to čeká taky tak a těšim se až tě zase zahlídnu v logu. A pokud snad vážně ne, tak se bav a děkuju ti za všechna ta setkání na Alhambrii i jinde.
Myslim, že tě to čeká taky tak a těšim se až tě zase zahlídnu v logu. A pokud snad vážně ne, tak se bav a děkuju ti za všechna ta setkání na Alhambrii i jinde.

When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
Tak... a já už to taky nevydržim...
Dam si menší pauzu, asi tak do 27.5. Pak se uvidí, jestli zase začnu hodně hrát (doufam že ne). Rád si tu někdy zahraju, ale už ne tolik :)
NWN sou holt víc než zvládnu no
Daly mi hodně, stejně jako vzaly.
Dam si menší pauzu, asi tak do 27.5. Pak se uvidí, jestli zase začnu hodně hrát (doufam že ne). Rád si tu někdy zahraju, ale už ne tolik :)
NWN sou holt víc než zvládnu no

-
- Kontaktovat uživatele:
Hodně štěstí a díky za tvou hru. Zažil jsem s tebou moc pěkné chvíle.kolja píše:Tak... a já už to taky nevydržim...
NWN sou holt víc než zvládnu noDaly mi hodně, stejně jako vzaly.

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Kurva mať! Ty elfounský čarodejníci prdlačku vydržej. *plešatý zrzovousý trpaslík si odplivne a zakroutí hlavou*
Díky za úžasné prožitky a hodně štěstí, pánové!
btw: Těším se na Vaše nové postavy, ať už přijdou kdykoli
Díky za úžasné prožitky a hodně štěstí, pánové!
btw: Těším se na Vaše nové postavy, ať už přijdou kdykoli
Naposledy upravil(a) Jezura dne 2. 4. 2006 14.58, celkem upraveno 1 x.
Snad jsem nezpůsobil lavinový efekt.
Rahwine přeju taky hodně štěstí v reálném krutém neideálním, ale i skvělém světě, nakouzli si vyčištění mysli a žij !!!
Koljo taky držim palce. BTW jestli se fakt dokážeš limitovat, tak smekam.
Jelikož sem na jiné straně zákona než vaše postavy, hral sem s vama jen naprostou chvilčku, ale i z ty sem viděl kvalitu vaši hry.
Možná někdy za dlouho v důchodu zase ve hře
Rahwine přeju taky hodně štěstí v reálném krutém neideálním, ale i skvělém světě, nakouzli si vyčištění mysli a žij !!!
Koljo taky držim palce. BTW jestli se fakt dokážeš limitovat, tak smekam.
Jelikož sem na jiné straně zákona než vaše postavy, hral sem s vama jen naprostou chvilčku, ale i z ty sem viděl kvalitu vaši hry.

Možná někdy za dlouho v důchodu zase ve hře

Ne, začal Rahwin asi před dvěma tejdnama, taky v neděli, a od tý doby pozoruju, jak se dost věcí měníethernity píše:Snad jsem nezpůsobil lavinový efekt.

Dneska sem byl venku, projel se po půl roce na kole, lehnul si na slunce do trávy a bylo mi fajn. Žádný NWN. Úžasný. Zkusim zase začít od začátku. Přinejhoršim vyndam kabel a ustřihnu konektor, jak mi radil Labir

kolja píše:Dneska sem byl venku, projel se po půl roce na kole, lehnul si na slunce do trávy a bylo mi fajn. Žádný NWN. Úžasný. Zkusim zase začít od začátku. Přinejhoršim vyndam kabel a ustřihnu konektor, jak mi radil Labirethernity píše:Snad jsem nezpůsobil lavinový efekt.

Ja taky posledni tyden jen chodim po přirodě, posloucham regge, měkkej jungle, uživam si ten krásnej jarní vzduch.. pc se na mě doma za to mračí

Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!
-
Jejej! Ahoj Rahwine! Je fakt, že to čeká každýho. Taky děkuju za hraní s tebou a když se občas do hry podíváš, tak to nebude vůbec na škodu. Majinko, rozumíš, jo? Majinko, jenom ždibec, občas, sem tam, nakouknout, víš jak. Aby to nevypadalo, že do toho chceš spadnout znova. Jenom po krůčkách jako na počátku, opatrně ťuknout tuhle, támhle...hlavně aby jsi nezmizel úplně!
Tak se měj, a hodně zdaru.

Hm něko abstinuje ůmyslně ale já už několik neděl nehraji v NVN z daleko prostších důvodů - padlo mi něco v compu a nemám ji z čeho reistalovat. Celek NVN včetně datadisků ne a ne sehnat - neví náhodou někdo kde by se to dalo kompet koupit? 

Neboj se nevědění - boj se lživého vědění - od něho pochází veškeré zlo světa.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno dá se koupit Diamond edice (NWN+oba datadisky+bonus), třeba na Tiscali za 1.299,-Para píše:Hm něko abstinuje ůmyslně ale já už několik neděl nehraji v NVN z daleko prostších důvodů - padlo mi něco v compu a nemám ji z čeho reistalovat. Celek NVN včetně datadisků ne a ne sehnat - neví náhodou někdo kde by se to dalo kompet koupit?
http://www.xzone.cz/tiscali/nahledgame.php3?idg=1177
Nebo Platinum verze (NWN+oba datadisky) třeba na X-zone za 799,-
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg … Equilibrie
Při koupi na X-zone z tohoto linku jde 5% zaplacené částky za hru na provoz Equilibrie

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.