Vela stastia...

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Rahwin

Vela stastia...

Příspěvek od Rahwin »

No, nejaky cas som to drzal pod poklickou, ale asi by bolo vhodne pridat par viet...

Skoncil som s hranim nwn...
Dovod je jednoduchy, zavislost ktoru som si uvedomil a rozhodol sa s tym skoncit, nez ma to hodi niekam kde nechcem byt.
Ospravedlnujem sa za zmiznutie mojej postavy, ale inak to proste neslo.
Dakujem vsetkym za prijemne stravene chvile pri hre, a zelam vela stastia, aby sa pre vas ta hra nestala niecim viac ako je, a aby ste nemuseli mazat a rozdavat cd kluce ako podaktori experti (ja ;) )
Takze este raz, vela stastia a zabavy...

No, a pre tych co uz otvaraju sampanske, tak len upozornujem, ze uplne sa ma nezbavite, na forum obcas mrknem (teda, asi viac nez len obcas :) )

R.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Díky za neskutečné chvíle ve hře Rahwine a hodně štěstí v tom "reálném" světě. :bye:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

však ty se vrátíš, uvidíš :yes: a nebude to poprvé :biggrin:
no a kdyby náhodou ne, tak hodně štěstí atd...

btw. víš, že se tu ukázali dario a radeon ? :megalol: :megalol:

No, dufam, ze sa mi to nestane, moje pauzy predtym boli vzdy len nanutene zo strany providera...:)

Daria som si vsimol, Radeona nie...
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
snowman

Příspěvek od snowman »

*Chvíli mlčky zírá před sebe*

*Zabručí*

*Otevře kápézetku pulitrovku nejtvrdší kořalky a klopí ji do sebe*

*Polkne poslední kapku pálenky a jde k baru*

Nalej mi něco pořádnýho na žal, kurva mať! *smutně se šklebí*

//Taky díky moc za super hry :clap_1: a přeju spokojenost v óócéčku :shades:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

Ad. Rahwin: Zvlastni je, ze jsem dnes premyslel o uplne stejne veci. Ale nez se definitivne rozhodnu, preju Ti hodne stesti. Na Eq. jsme nejspis na sebe stesti nemeli, ale budu na Tebe vzpominat jako na skveleho hrace i dm z Alhambrie.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Re: Vela stastia...

Příspěvek od kolja »

Znova, díky za pěknou hru v poslední době, co sme spolu hráli... A.. věřim, že to u tebe asi nejde, když to řikáš, ale já pořád věřim, že to de ukočírovat.… Ale co :smile: Každej jednou skončí.
Fantalas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantalas »

Nu, vzhledem k tomu, že já už jsem si cyklus zaměstnání/paření/občasný spánek prožil a že trval celkem dlouho a donutil mne nakonec dát si taky oraz, si troufnu tvrdit, že se Rahwine zase jednou ukážeš a budeš mít nadhled. Já, když jsem oprášil starý kamarádství a zjistil, že svět pokračuje i za okny, už jsem z něho nedokázal vypadnout zpět a tak se můj cyklus změnil na zaměstnání/friend activity/občasný paření/spánek.

Myslim, že tě to čeká taky tak a těšim se až tě zase zahlídnu v logu. A pokud snad vážně ne, tak se bav a děkuju ti za všechna ta setkání na Alhambrii i jinde. :clover:
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
Saiko

Příspěvek od Saiko »

c ya Rahwe. Vyraž někdy na srazy NWN.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Tak... a já už to taky nevydržim...
Dam si menší pauzu, asi tak do 27.5. Pak se uvidí, jestli zase začnu hodně hrát (doufam že ne). Rád si tu někdy zahraju, ale už ne tolik :)

NWN sou holt víc než zvládnu no :smile: Daly mi hodně, stejně jako vzaly.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

kolja píše:Tak... a já už to taky nevydržim...
Dam si menší pauzu, asi tak do 27.5. Pak se uvidí, jestli zase začnu hodně hrát (doufam že ne). Rád si tu někdy zahraju, ale už ne tolik :)

NWN sou holt víc než zvládnu no :smile: Daly mi hodně, stejně jako vzaly.
Hodně štěstí a díky za tvou hru. Zažil jsem s tebou moc pěkné chvíle. :hi:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Kurva mať! Ty elfounský čarodejníci prdlačku vydržej. *plešatý zrzovousý trpaslík si odplivne a zakroutí hlavou*

Díky za úžasné prožitky a hodně štěstí, pánové!

btw: Těším se na Vaše nové postavy, ať už přijdou kdykoli
Naposledy upravil(a) Jezura dne 2. 4. 2006 14.58, celkem upraveno 1 x.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jezura píše:btw: Těším se na Vaše nové postavy, ať už přijdou kdykoli
Občas se ukážu. Novou postavu už nějakou chvilku mam :bigwink: A do další se mi moc nechce :smile:
Ethernity

Příspěvek od Ethernity »

Snad jsem nezpůsobil lavinový efekt.
Rahwine přeju taky hodně štěstí v reálném krutém neideálním, ale i skvělém světě, nakouzli si vyčištění mysli a žij !!!
Koljo taky držim palce. BTW jestli se fakt dokážeš limitovat, tak smekam.
Jelikož sem na jiné straně zákona než vaše postavy, hral sem s vama jen naprostou chvilčku, ale i z ty sem viděl kvalitu vaši hry. :yes:
Možná někdy za dlouho v důchodu zase ve hře :yes:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

ethernity píše:Snad jsem nezpůsobil lavinový efekt.
Ne, začal Rahwin asi před dvěma tejdnama, taky v neděli, a od tý doby pozoruju, jak se dost věcí mění :smile:
Dneska sem byl venku, projel se po půl roce na kole, lehnul si na slunce do trávy a bylo mi fajn. Žádný NWN. Úžasný. Zkusim zase začít od začátku. Přinejhoršim vyndam kabel a ustřihnu konektor, jak mi radil Labir :megalol:
Saiko

Příspěvek od Saiko »

kabel nestříhat. Internet budeš potřebovat i nadále.
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

kolja píše:
ethernity píše:Snad jsem nezpůsobil lavinový efekt.
Dneska sem byl venku, projel se po půl roce na kole, lehnul si na slunce do trávy a bylo mi fajn. Žádný NWN. Úžasný. Zkusim zase začít od začátku. Přinejhoršim vyndam kabel a ustřihnu konektor, jak mi radil Labir :megalol:
:clap:
Ja taky posledni tyden jen chodim po přirodě, posloucham regge, měkkej jungle, uživam si ten krásnej jarní vzduch.. pc se na mě doma za to mračí :megalol:
:drinks: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover::clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :punk: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :clover: :drinks_cheers:
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Michael Wallays

Příspěvek od Michael Wallays »

Jak tak čtu pár posledních příspěvků a když si k tomu hrábnu do svědomí...tak mám pocit, že závislosti na NWN může bejt za pár let novej předmět na lékařský fakultě :biggrin:
Jahodnik

Příspěvek od Jahodnik »

Jejej! Ahoj Rahwine! Je fakt, že to čeká každýho. Taky děkuju za hraní s tebou a když se občas do hry podíváš, tak to nebude vůbec na škodu. Majinko, rozumíš, jo? Majinko, jenom ždibec, občas, sem tam, nakouknout, víš jak. Aby to nevypadalo, že do toho chceš spadnout znova. Jenom po krůčkách jako na počátku, opatrně ťuknout tuhle, támhle...hlavně aby jsi nezmizel úplně! :smile: Tak se měj, a hodně zdaru.
Para

Příspěvek od Para »

Hm něko abstinuje ůmyslně ale já už několik neděl nehraji v NVN z daleko prostších důvodů - padlo mi něco v compu a nemám ji z čeho reistalovat. Celek NVN včetně datadisků ne a ne sehnat - neví náhodou někdo kde by se to dalo kompet koupit? :ermm:
Neboj se nevědění - boj se lživého vědění - od něho pochází veškeré zlo světa.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Para píše:Hm něko abstinuje ůmyslně ale já už několik neděl nehraji v NVN z daleko prostších důvodů - padlo mi něco v compu a nemám ji z čeho reistalovat. Celek NVN včetně datadisků ne a ne sehnat - neví náhodou někdo kde by se to dalo kompet koupit? :ermm:
Mno dá se koupit Diamond edice (NWN+oba datadisky+bonus), třeba na Tiscali za 1.299,-
http://www.xzone.cz/tiscali/nahledgame.php3?idg=1177

Nebo Platinum verze (NWN+oba datadisky) třeba na X-zone za 799,-
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg … Equilibrie

Při koupi na X-zone z tohoto linku jde 5% zaplacené částky za hru na provoz Equilibrie :smile:
Zamčeno