Trochu tabornickeho vareni

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Yandy
Kontaktovat uživatele:

Trochu tabornickeho vareni

Příspěvek od Yandy »

Nějaký čas sem tu a nehral a dost věcí se změnilo, takže se předem omlouvam, jestli se zeptam na uplnou blbost (kdyžtak to smažte, ať si neříznu ostudu :bigwink: ). Moje otázka je, jestli se dají nějakým způsobem nad ohýnkem připravit třeba nejedovatý houby (taková smaženička.… :dribble: ). Ono druidi a hraničáři většinou žijí z plodů lesa a ty bobule se taky za čas omrzej...

PS:Vařit ještě z nějakých kořínků, nebo uvařit houbovku z muchomůrky tygrované (jen pro "kamarády" z ostrova samozřejmě :bigwink: ) by bylo docela dobré spestření...
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Trochu tabornickeho vareni

Příspěvek od labir »

Yandy píše:Nějaký čas sem tu a nehral a dost věcí se změnilo, takže se předem omlouvam, jestli se zeptam na uplnou blbost (kdyžtak to smažte, ať si neříznu ostudu :bigwink: ). Moje otázka je, jestli se dají nějakým způsobem nad ohýnkem připravit třeba nejedovatý houby (taková smaženička.… :dribble: ). Ono druidi a hraničáři většinou žijí z plodů lesa a ty bobule se taky za čas omrzej...

PS:Vařit ještě z nějakých kořínků, nebo uvařit houbovku z muchomůrky tygrované (jen pro "kamarády" z ostrova samozřejmě :bigwink: ) by bylo docela dobré spestření...
V současné době tohle nejde, půjde to samozřejmě až bude craft.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Yandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yandy »

Ok, diky
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

já ti dám houbovku :yes:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Yandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yandy »

photter píše:já ti dám houbovku :yes:
Proti zlu, se musí bojovat zlem.….Na hrubý pytel hrubá záplata :bleh:
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Téma k houbám nejedovatým. Mají nějakou výživnou hodnotu v téhle době? Dostal jsem první stupeň hladu a měl jsem v batohu asi 15-20 babek, hříbku, bedel atd. ale ani po požití těch 15-20 hub jsem nedostal hlášku, že jsem najeden. Sice maj v popisku, že syrové se moc jíst nedají, ale když má člověk hlad...
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Mají nutriční hodnotu, ale malou. Je to v podstatě jen vláknina, výživná hodnota skoro nic.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno