Urychlení plavby lodí
Moderátor: Dungeon Master
Urychlení plavby lodí
Napadá mě, zda by nebylo možné ke kapitanum lodí a ostatním dopravcům přidat možnost uplacení či tak něco s případným hodem na presvedčovaní, aby odpluli dříve než v daný čas. Nevadí mě počkat, ale občas někde zůstanu a musim čekat, sejdem se jako skupina hráčů a nekam chceme vyrazit, dm není ve hre a tak nepomůže. Skupina musí počkat a někdy se to rozpadne. Co takhle za tučnou částku peněz (rekneme treba za zaplacení celé lodi nebo kolem 2-3000) a hod na presvedcení mít možnost uplatit kapitána aby odplul hned. Jako výhody vidím odliv peněz ze hry, podpora hraní ve skupině - postava se dostane k parte dříve a stihne se více dobrodružství
.

-
Zrychlit přepravu, ukecávat kapitány, vůdce karavan a tak,
určitě jo, jestli to jen trochu jde, ve světě bez nebo s minimem questů je to jedinej způsob, jak využít toho, že jsem roztomilá, hráči na to totiž kašlou
. W.

Dobro zvítězí až nakonec. W
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zrychlit přepravu, ukecávat kapitány, vůdce karavan a ta
Njn nejses pro Lidyi konkurenceKai Rivienta píše:určitě jo, jestli to jen trochu jde, ve světě bez nebo s minimem questů je to jedinej způsob, jak využít toho, že jsem roztomilá, hráči na to totiž kašlou. W.

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Uvažuji o tom v podobném rozmezí...snowman píše:Určitě je to dobré.. Ale tu výši úplatku bych zdesetinásobil, aby to nemohl dělat každý každou chvíli, ale opravdu jen zbohatlík či majetnější postava, co má důvod. 3k je rozhodně směšné.
2x zkrácení čekací doby 5.000,-
4x zkrácení čekací doby 10.000,-
8x zkrácení čekací doby 20.000,-
atd...

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Mno nevim nevim. Dyž ti to ten chudák kápo zkrátí enem dvakrát, akorát ti pobluje pazouru, jak ho s ňou majzneš do břucha. Zato dyž to zkrátí vosmkrát, bude z něj mrzák! Kurva mať, těžkej úděl slanovodofilů!Arto píše:Trošku si to spletl...
2x zkrácení čekací doby rána do břicha
4x zkrácení čekací doby prolomení kolena
8x zkrácení čekací doby rána do páteře
![]()

Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
-
Ach ti piráti
Na svých častých cestách jsem zatím žádného nepotkala, teda nemám z toho pocit frustrace, asi to pirátění hold na někoho čeká a tak pak nechte na pirátech koho mají přepadnout a loupat.
W.

Dobro zvítězí až nakonec. W