Lektvary lečení
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Lektvary lečení
Nechtěli by jste omezit používani těhle lektvaru?V praxi to vypada asi takto:je CvC zautočí na sebe dva warri:Warr 1-Rub rub(30/150) temněř mrtev-doplní(150)Warr 2-rub rub(40/120) těžce zraněn-dopní(120) a tak se mnění CvC v honbu o to kdo má vic lektvaru léčení,nakonec to dopadne tak že warr čislo 1 prohraje páč mněl mín lektvaru než warr čislo 2 což moc RP není nemyslíte?.Libilo by se mi kdyby to šlo systémově omezit třeba jeden lektvar na herní hodku by bylo realnější a v CvC rozhodně zajímavější než se takhle trapně předhánět kdo byl bohatší a koupil si jich víc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi to moc nelíbí, ale než to omezit spíš nějak vykoumat kreativně. Zamyslím se nad tím.
Naposledy upravil(a) labir dne 14. 5. 2006 21.27, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Co omezit heal i harm na ňákejch 150 life? I když tuhle situaci by to asi zrovna nevyřešilo... Ach jo, vzpomínam když na dračáku si někdo dovolil něco pít během boje, nejen že se mu flaška hned rozbila, ale všichni ho hnedka rozsekaliLabir píše:taky se mi to moc nelíbí, ale než to omezit spíš nějak vykoumat kreativně. Zamyslím se nad tím.
Co tam je za penalizaci? Opportunity jenom? Co eště postih na AC? Postava je eště flat-footed vlstně ne? NO sem zvědavej jestli Labir něco smysluplnýho vymyslí, tady bych fakt nevěděl
-
- Kontaktovat uživatele:
Libi se mi omezeni co navrhuje Drog. Ale nedal bych to jeden lektvar na hodinu, ale na deset minut IG (in Game).
Coz pomaha v tom, ze do jeskyni si hraci aspon bez klerika netroufnou a podpori se tim mnohem vice vyuzivani jinych postav a predmetu.
Coz pomaha v tom, ze do jeskyni si hraci aspon bez klerika netroufnou a podpori se tim mnohem vice vyuzivani jinych postav a predmetu.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
Podle me zavadei casovych limitu na lektvary je z RP hlediska nesmysl. nestacilo by jednoduse udelat napr system:Psanec píše:Libi se mi omezeni co navrhuje Drog. Ale nedal bych to jeden lektvar na hodinu, ale na deset minut IG (in Game).
Vypiti 1. healu - bez postihu.
Vypiti 2. healu - 10% sance ze postavu zacne bolet bricho (kdyz uz tu mame takovy pekny a funkcni system nemoci)
Vypiti 3. healu - 15% sance ze postavu zacne bolet bricho, 15% sance na migrenu
Vypiti 4. healu - 25% sance ze postavu zacne bolet bricho, 25% sance na migrenu
Vypiti 5. healu - 50% sance ze postavu zacne bolet bricho, 25% sance na migrenu
atd s pripadne upravenymi cisly …
Pri odpocinku by se pocitadlo zresetovalo, tj by to bylo v realu 1x heal bez moznych postihu za odpocinek.
*plácne se do čela* A jo kruci, dyť v dračáku je, že když vychlastáte víc léčivejch lektvarů, než je zdrávo, tak rovnou zraňukou místo léčení. Tam je to teda ale dost přísný, to by tady asi neprošlo, a ani by se to sem tak přísně nehodilo. Ale jako nápad si myslim že to je vono - všeho moc škodí... Nejež, že víc jak jeden nebo dva takhle silný lektvary přestanou léčit, ale další pak začnou nějak škodit
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo no vida, jak se prislo hned na par napadu jak na to a Labir nemusi ani moc premyslet
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
Ja jsem pro ty nemoci. Lecive lektvary by z principu zranovat nemely jako by negativni nenergie nemela lecit - viz princip pozitivni a negativni enegie (kdyby lich chlastal moc lekvtaru healu, zacaly by ho lecit? )kolja píše:*plácne se do čela* A jo kruci, dyť v dračáku je, že když vychlastáte víc léčivejch lektvarů, než je zdrávo, tak rovnou zraňukou místo léčení. Tam je to teda ale dost přísný, to by tady asi neprošlo, a ani by se to sem tak přísně nehodilo. Ale jako nápad si myslim že to je vono - všeho moc škodí... Nejež, že víc jak jeden nebo dva takhle silný lektvary přestanou léčit, ale další pak začnou nějak škodit
Kdyby se nastavilo, ze prestanou lecit uplne, tak to mi prijde divne, protoze na to, kolik stoji, by to mela byt zaruka, ze vzdy vyleci, ALE … - obcas jich muze byt vetsi potreba i pri DMQ.
Kazdopadne rozhodnuti je na Lbirovi, jen pridavejte dalsi napady, at ma z ceho vybirat
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě si pohrávám s takovou myšlenkou...ony ty lahve na pití a lektvary, to se může přeci v batohu jednou za čas rozbít...prostě taková malá pravděpodobnost jednou za čas (dejme tomu 1% za 1 min), že se nějaká lahev v batohu rozbije. Podpoří to i čutory a soudky. Ty se nerozbíjejí...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže rozlišit zda je kouzlo z lahve nebo od klerika jde. Sice mám obavu, že v případě lagů to nemusí poznat (flaška se zničí dřív než se skript zeptá - stejný problém jako kdysi s nápoji), ale ten nápad s možnou nemocí se mi moc líbí.
Holt slabší lektvary jsou slabší, ty silné jsou koncentrované a nemusí to žaludek konzumenta snést dobře když se jich vychlemtá víc...může se zkazit. A padnout na kolena uprostřed boje a zvracet (nejlépe v helmici ) to není nic příjemného...
Dík za nápady.
Holt slabší lektvary jsou slabší, ty silné jsou koncentrované a nemusí to žaludek konzumenta snést dobře když se jich vychlemtá víc...může se zkazit. A padnout na kolena uprostřed boje a zvracet (nejlépe v helmici ) to není nic příjemného...
Dík za nápady.
asi by byla svinarna navrhovat, ze v helme nejdou pit lektvary, co ?Labir píše:Takže rozlišit zda je kouzlo z lahve nebo od klerika jde. Sice mám obavu, že v případě lagů to nemusí poznat (flaška se zničí dřív než se skript zeptá - stejný problém jako kdysi s nápoji), ale ten nápad s možnou nemocí se mi moc líbí.
Dík za nápady.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Priznam se, ze ja bych byl jeste pro tvrdsi postih, ale budiz, nic se nema prehanet :))
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …