Hrajete PnP Hry na hrdiny?

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Dalcor
Kontaktovat uživatele:

Hrajete PnP Hry na hrdiny?

Příspěvek od Dalcor »

Hrajete hry na hrdiny také ve své staré, papírové či stolní verzi?

Myslíte si že jde vůbec NWN ve své On-Line verzi vůbec srovnat s papírovým RPG.

Nedělám žádný průzkum, kjen mě to zajímá, bohužel jsem doma zatím offline (připojen je doma slabý bratrůvc počítač), ale snad již brzy budu on lien i já a začnu tu pařit.

Osobně hraju raději stolní RPG.
Naposledy upravil(a) Dalcor dne 18. 5. 2006 11.31, celkem upraveno 1 x.
It Happerns Beacause We Choose it to Happen!
Otevřené hraní Dnd od Masters of Many Worlds
RPG Forum
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

P&P jsem hral jen kratce (u nas to nikdo nehral). Ale prijde mi to urcite lepsi. Jsou tam jasna pravidla (narozdil od NWN), clovek muze a musi resit i detailni veci (co kde ma zavesenyho, apod.), je tam PJ a z OOC zertovnych informaci a hlasek se nedela takova veda jako v NWN, takze se u toho clovek vic nasmal.

Online (predevsim NWN, ale nejen) zase maji vyhodu, ze se clovek nemusi schazet 1x tydne, ale pripoji se kdykoli, kdy ma cas a chut. Hraje vic lidi, takze se potka s tema co jsou zrovna pripojeny. Me taky pomaha, ze jsem u pocitace sam a texty pisu, ne-rikam. Asi bych nezvladl v parte mluvit a jednat za zenskej charakter. Do hvezdicek se to lip pise, i kdyz to clovek jinak proziva. Ale hra sama tim vic RP onlinovkama dost trpi. Ale je to jiny druh zabavy. Vemte takovy WOW jako extrem. RP minimum, ale presto je to zabava, ktera tahne miliony.

Edit: jo DrD :biggrin:
Naposledy upravil(a) Alcatraz dne 18. 5. 2006 10.38, celkem upraveno 1 x.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Ja jsem treba roky a roky hraval DrD, pak jsem presel na V:TM a to me desne chytlo, hlavne to melo naprosto dokonalou atmosferu a vyborny pravidla. Ale i P&P RP jsou o lidech a ja mel kliku prave na lidi.
Dalcor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

No Alctraz - koukám že jste asi hráli DrD, že ;)?

Já hraju už několik led ADnD a nyní DnD/D20 Systém (na PC např. NWN, Temple of the Elemental Evil, IWDII, Star Wars Knights of the Old Republic).

Kromě hraní pro veřejnost (http://og.hrynahrdiny.cz), mám i nějaké soukromé hry a jak říkáte je to přesně o tom - o zábavě, o lidech. U PC si toho moc neužiju, IMHO se celé MMORPG stejn většinou zvrtnou v honičku za levely.

Vampire :The Masquarade jsem hrál, ale systém mě moc nechytil, teď jsem třeba testoval na podobném principu Werewolf the Appocalypse a to je o třídu horší než Vampíři, kteří mě bavili díky atmsoféře.
Naposledy upravil(a) Dalcor dne 18. 5. 2006 10.37, celkem upraveno 2 x.
RPG Forum
Saiko

Příspěvek od Saiko »

mám za sebou nějakou zkušenost. Kamarád vždy měl to nejnovější a tam mne do toho uvrtal. Já a kamarádka a pak ještě, aby se neřeklo, tak nějakého chlapa :bleh: a už jsme hráli DD, poté se přešlo na Stín meče, ale to se jim tak nelíbilo. Pak AD&D a pak svět WH a podobné. Ale na svoje začátky mám hezké vzpomínky. Hlavně na minotaura :).
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Dalcor píše: Vampire :The Masquarade jsem hrál, ale systém mě moc nechytil, teď jsem třeba testoval na podobném principu Werewolf the Appocalypse a to je o třídu horší než Vampíři, kteří mě bavili díky atmsoféře.
No ten system ma totalne spatne udelany souboje, trvaji moc dlouho a vubec, strasnych hodu, jinak kdyz se sejde dobra parta - coz ja jsem mel to stesti - tak to neni tak ani moc o tech pravidlech, ale predevsim o zabave a RP. Meli jsme tu vybornou hospudku, ktera cela byla v upiri atmosfere, jeste ve dve v noci tu vyborne varili a dalo se tam hrat po dohode az do rana … Jojo, kde jsou ty casy …
Dalcor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Hospudka - Nosferatu na Jiriho z Podebrad, pokdu jsi z Prahy, ne?

Jinak nova verze Vampiru combat urychlil
RPG Forum
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Dalcor píše:Hospudka - Nosferatu na Jiriho z Podebrad, pokdu jsi z Prahy, ne?

Jinak nova verze Vampiru combat urychlil
:biggrin: :biggrin: Jasne, koukam ze muj popis naprosto sedel :biggrin:

EDIT: je to uz delsi dobu, co jsem V:TM hral takze tu novou verzi pravdepodone ani neznam …
Dalcor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

My jsem tam taky chodili než to zavřeli. Tam bylo dobře, ale RPG jsme tam nikdy nehrali
RPG Forum
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Dalcor píše:My jsem tam taky chodili než to zavřeli. Tam bylo dobře, ale RPG jsme tam nikdy nehrali
My jsme meli vzdy zamluvenou tu malou mistnustku tam vzadu, byl tam klidek, kraasa :biggrin:
Dalcor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Ja myslim ze se tam schazela polovina prazske fantasy sceny, treba Arcak, znali se tam vsichni se vsema, par lidi jme ted videli na Pragoconu kde sjem prezentovali DnD, bzlo to tam super, rodiny...ach jo
RPG Forum
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Dalcor píše:Ja myslim ze se tam schazela polovina prazske fantasy sceny, treba Arcak, znali se tam vsichni se vsema, par lidi jme ted videli na Pragoconu kde sjem prezentovali DnD, bzlo to tam super, rodiny...ach jo
Jojo, na par Pragoconech sem byl, Arcaka bych rekl ze znam docela dobre :biggrin:
Dalcor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Samozřejmě kdo chce může jít hrát Open Gaming :shades:
RPG Forum
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

No, já vlastně nikdy pořádně PnP nehrál, i když jsem zkoušel i několik systémů vyvinout a myslím že celkem algoritmicky úspěšných (i křížených s karetním systémem). Jen jsem je nikdy neotestoval v praxi. :biggrin:

A k RP hře (NWN) jsem se dostal v únoru 2005 a vlastně jsem zjistil že on-linová RP hra je to co jsem až doposud marně hledal. :smile:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jojo, drd, na tom sem začínal. Chjo, kde sou ty časy, že :)

NWN holt nejsou to ono, ale taky to baví :)
Dalcor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Pokdu jste si udělali jediný názor na stolní RPG jen podle DrD tak jste dost ochuzeni ;)
RPG Forum
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Dalcor píše:Pokdu jste si udělali jediný názor na stolní RPG jen podle DrD tak jste dost ochuzeni ;)
Kdyz mas kliku na lidi, tak pravidla nejsou zas az tak dulezita. Ja mel holt kliku, ze nam GM delal zrovna Arcak (kdyz uz tu o nem padla zminka) :biggrin:
photter
Kontaktovat uživatele:

Re: Hrajete PnP Hry na hrdiny?

Příspěvek od photter »

Dalcor píše:...ale snad již brzy budu on lien i já a začnu tu pařit...
tak sebou hoď, je nás tu pětapůl, posily sou vítaný... (doufám, že budeš hrát hajzla :evillaugh:)
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Dalcor píše:Pokdu jste si udělali jediný názor na stolní RPG jen podle DrD tak jste dost ochuzeni ;)
To ti i docela věřim, ale zatim sem nic jinýho nestih, a vůbec, hrál sem to jen krátce. DrD byl pro mě systém, kterej mi dával možnost realizace určitejch představ a možnost pobavení se s kámošema tak trochu jinak.
Jak to pude, tak se k DrD rád zase vrátim, už sem holt na ten systém navyklej. :smile:
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Já od svých 5 let sedím u PC, takže sem na tyto věci neměl vůbec čas. Stejně nebyli kolem lidi co tohle hrajou. Navíc by mě to ani nechytlo.

Jediný co sem hrál tak byl Warhammer od Games Workshop. Pro laiky jde o takzvaný Wargaming. Mám doma slepený a nabarvený legie chaosu... :biggrin:

Viz zde : http://uk.games-workshop.com/hordesofch … gallery/1/
Wanting something does not give you the right to have it.
Odpovědět