Vaha OOC itemu
Moderátor: Dungeon Master
Vaha OOC itemu
by snizit nesla? Zezlo vyuky, emoci? Taky myslim, ze neni potreba kamen ulozeni. Ukladani funguje vyborne a jediny co kdy zpusobovalo problemy, jsou nahodne pady serveru a neulozeni cache, proti cemuz kamen stejne nijak nepomaha.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaha OOC itemu
Většina OOC nástrojů jako žezlo emocí a výuky, snad i koule stavu a další nové nástroje budou v Rozšíření nahrazeny featy, takže váha a záběr místa v batohu bude 0. Do Rozšření se s tím nebude dělat nic, byla by to jen zbytečná práce.Alcatraz píše:by snizit nesla? Zezlo vyuky, emoci? Taky myslim, ze neni potreba kamen ulozeni. Ukladani funguje vyborne a jediny co kdy zpusobovalo problemy, jsou nahodne pady serveru a neulozeni cache, proti cemuz kamen stejne nijak nepomaha.
Runa uložení zůstane, je užitečná - osobně ji používám, když se odlogovávám - postava zaběhne/zajde na svoje obvyklé odlogovávací místečko - a tam použiji runu protože nevím jestli poslední uložení nebylo před 20 sec a po nalogování se postava neobjeví uprostřed ulice. Takhle mám jistotu, že se postava uložila tam kde chci.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Mně by těch max 30 sec mezi autosavem vůbec nevadilo. Horší je 15 minut při pádu, což už se dlooouho nestalo :)Labir píše: nevím jestli poslední uložení nebylo před 20 sec a po nalogování se postava neobjeví uprostřed ulice. Takhle mám jistotu, že se postava uložila tam kde chci.
Proti neuložení cache ale runa nijak nepomáhá ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
Proti cache nepomáhá. Cache je v rukou operačního systému. A ze skriptu si nejde říct o vynucený zápis z cache na disk. No co to je jen taková drobná daň za výkon.kolja píše:…
Mně by těch max 30 sec mezi autosavem vůbec nevadilo. Horší je 15 minut při pádu, což už se dlooouho nestalo :)
Proti neuložení cache ale runa nijak nepomáhá ne?
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.