světelný drahokam
Moderátor: Dungeon Master
světelný drahokam
přijde mi nereálný,že můžu koupit kámen,co mi po použití nasvítí jakýkoli předmět (světlo 20m pokud se nepletu) za 10 zl,když taková pochodeň stojí něco kolem 200 a vydrží pár hodin, kdežto tohle funguje permanentně. myslim, jestli by se to nedalo nějak zdražit nebo omezit (jenom nápad)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: světelný drahokam
Omezit ne, ale do Rozšíření se budou zdražovat. V plánu to je.Kozuss píše:přijde mi nereálný,že můžu koupit kámen,co mi po použití nasvítí jakýkoli předmět (světlo 20m pokud se nepletu) za 10 zl,když taková pochodeň stojí něco kolem 200 a vydrží pár hodin, kdežto tohle funguje permanentně. myslim, jestli by se to nedalo nějak zdražit nebo omezit (jenom nápad)

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Safra, to se neměnilo, muselo se to přepnout samo. Dík za info.photter píše:sice OT ale je to taky vo ceně....všim sem si, že balík obyčejnejch šípů teď stojí kolem stovky...neni to moc drsný pro začínající střelce ?
mně osobně je to putna, vobyčejný šípy nepoužívám ale pro lvl 1 nebo 2 to může bejt IMHO likvidační
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.