světelný drahokam

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Kozuss
Kontaktovat uživatele:

světelný drahokam

Příspěvek od Kozuss »

přijde mi nereálný,že můžu koupit kámen,co mi po použití nasvítí jakýkoli předmět (světlo 20m pokud se nepletu) za 10 zl,když taková pochodeň stojí něco kolem 200 a vydrží pár hodin, kdežto tohle funguje permanentně. myslim, jestli by se to nedalo nějak zdražit nebo omezit (jenom nápad)
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: světelný drahokam

Příspěvek od labir »

Kozuss píše:přijde mi nereálný,že můžu koupit kámen,co mi po použití nasvítí jakýkoli předmět (světlo 20m pokud se nepletu) za 10 zl,když taková pochodeň stojí něco kolem 200 a vydrží pár hodin, kdežto tohle funguje permanentně. myslim, jestli by se to nedalo nějak zdražit nebo omezit (jenom nápad)
Omezit ne, ale do Rozšíření se budou zdražovat. V plánu to je. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

sice OT ale je to taky vo ceně....všim sem si, že balík obyčejnejch šípů teď stojí kolem stovky...neni to moc drsný pro začínající střelce ?
mně osobně je to putna, vobyčejný šípy nepoužívám ale pro lvl 1 nebo 2 to může bejt IMHO likvidační
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

photter píše:sice OT ale je to taky vo ceně....všim sem si, že balík obyčejnejch šípů teď stojí kolem stovky...neni to moc drsný pro začínající střelce ?
mně osobně je to putna, vobyčejný šípy nepoužívám ale pro lvl 1 nebo 2 to může bejt IMHO likvidační
Safra, to se neměnilo, muselo se to přepnout samo. Dík za info.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno