Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Omlouvam se Olymarovi, Rome, Balrogovi a Pavlovi, ale pokud server v dohledne dobe nenabehne, asi budeme muset praktikum dohrat priste - ja muzu treba zitra vecer, nebo ve stredu po 22 (vase navrhy prosim do PM). Vsechny upravy lokace vcetne vsech pripravenych NPC vzaly bohuzel s padem serveru za sve a bude treba je pripravit znovu. Mrzi me a stve zaroven, ze si server na stavku vybral zrovna tuhle chvili a pokazil tak atmosferu … :ermm:
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Omlouvám se, ale i nadále se budu ve hře objevovat spíš vyjímečně nebo po domluvě. Práce na DP mě zcela zaměstnává...
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Omlouvám se, ale dnes se nedostanu do hry. Jsem mimo domov a technika je tu otřesná.. snad zítra. :blush:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Chci se omluvit hráči Ondrasman.Jsem tu celkem nově ale to není omluva.Je to tak že jsem měl v hraní trošku metagame a jemu to nejspíš udělalo nějaké problémy ve hře.Tímto se mu chci za ty případné problémy omluvit.Ze svých chyb jsem se poučil a budu se snažit aby se nic podobného již neopakovalo.
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Omlouvám se několik dní ve hře nebudu.… pro nemoc... :closedeyes:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Tulak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tulak »

omlouvám se za dnešní výpravu ale internet se rozhodl ze mi to bude lagovat ze se to nedalo hrát
Tulák: odešel za minulostí
Rick Deckard: zmizel
Petr Král: socha na stráži
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

Moc omlouvám se za včerejší rychlý odlog, ale na svou obhajobu musím číct, že jsem takovou věc absolutně nečekal a dokonale jste mě zaskočili :smile:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

Pojmu to jako omluvu, tedy:

Omlouvám se za svou neaktivitu předchozích dní a rovnou navážu že v důsledku jednak mizivé motivace pro hru za své stávající charaktery a hlavně pro blížící se období neklidu, stresu a rozbrojů (zkouškové) si beru dovolenou v době nejméně 6-8 týdnů.
Pokud by kdokoliv cokoliv, PM číst budu lze se domluvit

Veselý no to co slavíte
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Omluva za to, že jsme se po pár spadnutích už do hry k Železným vodopádům nenalogoval, neměl jsem nervy. Dík moc všem, kdo tam se mnou hráli, bylo to fajn :)
Kraki Skengdrang
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Omlouvám se, že jsem se nezůčastnil výpravy do ledových hor, ale když vám po "měsíci a půl přijede manželka z prázdnin", tak se chcete věnovat jen ji a výpravy do mrazu a nepohody jdou stranou.
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
zdech

Příspěvek od zdech »

Tenhle týden nebudu schopen svého brblu dostat do hry dřív jak v jedenáct večer. Kdyby tedy někomu náhodou chyběl, předem se omlouvám.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Omlouvám se za zmizení těsně před začátkem řeže.. ani nevíte jak mne to štve, člověk se na něco těší a počítač začne právě v té nejzajímavější chvíli stagnovat a pak úplně ztroskotá.. chjo :-) Doufám, že jste si to užili...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Odešla mi základovka :angry: , proto v nejbližším týdnu nebudu ve hře a na foru občas, omlouvám se všem, se kerýma hraji :clover:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Omlouvám se za včerejší zmizení u svačinky byl to výpadek proudu :dntknw:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Omluva dnes vyjednávačům, ale musel jsem OOC něco nevyhnutelně vyřídit, proto ten náhlý afk. (Navíc jsem do psoeldní chvíle nevěděl, že to bduu sehrávat právě já...)
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Dantes

Příspěvek od Dantes »

Omlouvám se že sem zase na chvilku zmizel, ale jsem teď plně pohlcen událostmi /naštěstí dobrýmy/ v reálném světě. Mrzí mě to, hra mě baví, ale bohužel žijeme jen jednou a tak si to chci užít se vším všudy :smile:
Draco Allanard
Argo Urebrill
Samuel Bonnet
Olymar

Příspěvek od Olymar »

Během svátků se mnou prosím IC ani OOC nikdo nepočítejte - trávím je bez PC.
Mithirwen Celeavaeil
Paklic

Příspěvek od Paklic »

omluva za včerejší nedokončenou akci
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Omlouvám se za občasné podivné chování Dina. Mám novou podložku pod myš a z nějakého důvodu mi při každém druhém boji začal zběsile létat kurzor po obrazovce bez ohledu na pohyb myši (a točit obrazem jak centrifugou). Nebylo tedy možné překlikávat, pohybovat se a reagovat nějak rozumně a tak jsem chvílemi běhal na blind pomocí klávesnice. Jsem rád, že jsem nikoho z našich nezabil (doufám). Snad to brzy nějak vyřeším. :smile:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Já se omlouvám za konec o půl jedné... Bohužel jsem byl s rodiči domluven pouze do půl jedenácté :biggrin: :clover: ...A k tomu v nejvypjatější chvíli, kdy Fred pronásledoval šamana šíleně chodbou a srazil ho :-D .. mi spadla celá hra... Potom se to přes lagy nešlo pořádně rozběhnout už...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Odpovědět