Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Omlouvam se Olymarovi, Rome, Balrogovi a Pavlovi, ale pokud server v dohledne dobe nenabehne, asi budeme muset praktikum dohrat priste - ja muzu treba zitra vecer, nebo ve stredu po 22 (vase navrhy prosim do PM). Vsechny upravy lokace vcetne vsech pripravenych NPC vzaly bohuzel s padem serveru za sve a bude treba je pripravit znovu. Mrzi me a stve zaroven, ze si server na stavku vybral zrovna tuhle chvili a pokazil tak atmosferu … 

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
- zlaticko71
Pojmu to jako omluvu, tedy:
Omlouvám se za svou neaktivitu předchozích dní a rovnou navážu že v důsledku jednak mizivé motivace pro hru za své stávající charaktery a hlavně pro blížící se období neklidu, stresu a rozbrojů (zkouškové) si beru dovolenou v době nejméně 6-8 týdnů.
Pokud by kdokoliv cokoliv, PM číst budu lze se domluvit
Veselý no to co slavíte
Omlouvám se za svou neaktivitu předchozích dní a rovnou navážu že v důsledku jednak mizivé motivace pro hru za své stávající charaktery a hlavně pro blížící se období neklidu, stresu a rozbrojů (zkouškové) si beru dovolenou v době nejméně 6-8 týdnů.
Pokud by kdokoliv cokoliv, PM číst budu lze se domluvit
Veselý no to co slavíte
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Omlouvám se, že jsem se nezůčastnil výpravy do ledových hor, ale když vám po "měsíci a půl přijede manželka z prázdnin", tak se chcete věnovat jen ji a výpravy do mrazu a nepohody jdou stranou.
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
Omlouvám se za zmizení těsně před začátkem řeže.. ani nevíte jak mne to štve, člověk se na něco těší a počítač začne právě v té nejzajímavější chvíli stagnovat a pak úplně ztroskotá.. chjo :-) Doufám, že jste si to užili...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- zlaticko71
-
Omlouvám se za občasné podivné chování Dina. Mám novou podložku pod myš a z nějakého důvodu mi při každém druhém boji začal zběsile létat kurzor po obrazovce bez ohledu na pohyb myši (a točit obrazem jak centrifugou). Nebylo tedy možné překlikávat, pohybovat se a reagovat nějak rozumně a tak jsem chvílemi běhal na blind pomocí klávesnice. Jsem rád, že jsem nikoho z našich nezabil (doufám). Snad to brzy nějak vyřeším. 

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Já se omlouvám za konec o půl jedné... Bohužel jsem byl s rodiči domluven pouze do půl jedenácté
...A k tomu v nejvypjatější chvíli, kdy Fred pronásledoval šamana šíleně chodbou a srazil ho :-D .. mi spadla celá hra... Potom se to přes lagy nešlo pořádně rozběhnout už...

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor