Jelikož včera měl krásný krátký rozhovor: "Tady si můj starý brachu *pohladí bělouše po šíji*"
Bum a dneska seržant hlídkuje na černém oři

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
To bude tou uniformou a vojenskym sestrihem.Skurkaa píše:Aha to pak jo, kdo to má poznat vypadaj všici stejněThe_Balrog píše:Protože to je jinej seržant.Skurkaa píše:Dneska když jsem se připojil mě dostal seržant.
Jelikož včera měl krásný krátký rozhovor: "Tady si můj starý brachu *pohladí bělouše po šíji*"
Bum a dneska seržant hlídkuje na černém oři
Jo, jo a jak při tom překračovala obratně mrtvoly spolubojovníků...Puti píše:Alkaran: " Šupííííí"
V mých očích zdatná a udtná bojovnice vandruje jak uplakaná holčička mezi zlobřími a lidskými těly po bojišti a hledá svého koníčka.
Puti píše:udtná bojovnice
Jo... Alkaran mě dneska dostávala... zvlášť co se jednoho hovoru v šepotu týčePuti píše:Alkaran: " Šupííííí"
V mých očích zdatná a udtná bojovnice vandruje jak uplakaná holčička mezi zlobřími a lidskými těly po bojišti a hledá svého koníčka.
*o 15 hodin později *
Alkaran hrdě vzývá, že sme pozici udrželi a zlobry zahnali.
No, víš, nebylo to 15 minut, ale celej IC den a co se ten celej IC den dělo... to si už zjisti sám ;)Puti píše:Alkaran: " Šupííííí"
*o 15 hodin později *
Alkaran hrdě vzývá, že sme pozici udrželi a zlobry zahnali.
The_Balrog píše:Nooo kdyby ji Robert nezastavil, tak Deada nafoukne jako balonek :)Skurkaa píše:Mě dostalo včerejší oživení, fakt jsem se nasmál a prsknul jsem si pití do klávesnice
Nedoporučuji, kasíno je hodně udělané tak, aby ti ani štěstí nepomohlo (tedy, bohužel... kdyby fungovalo na ruletě více sázek na jednu hru, bylo by to hned o něčem jiném a přiblížilo by se to klasické ruletě... a že jsem tam prosázel a divil se, že mi vyplácejí tak málo, když jsem vyhrál tolik - a hlavně, vsadil majlant).The_Balrog píše:Alkaranino štěstí v kostkách :D Hoodně podezřelý, asi s ní začnu chodit do kasína :)
*Alkaran převrací několik stříbrných v dlani a upřeně je sleduje* Pchm.. to se jen tak říká. Trpaslíci prostě štěstí nemají, ale já – já mít budu!Aefar píše:Nedoporučuji, kasíno je hodně udělané tak, aby ti ani štěstí nepomohlo (tedy, bohužel... kdyby fungovalo na ruletě více sázek na jednu hru, bylo by to hned o něčem jiném a přiblížilo by se to klasické ruletě... a že jsem tam prosázel a divil se, že mi vyplácejí tak málo, když jsem vyhrál tolik - a hlavně, vsadil majlant).The_Balrog píše:Alkaranino štěstí v kostkách :D Hoodně podezřelý, asi s ní začnu chodit do kasína :)
Co co? já na ruletě vsadil víckrát, když jsem chtěl nějakou určitou částku složit a normálně mi to fungovalo... ale nevím, jak je to se sázkama na rozdílný čísla.Aefar píše:Nedoporučuji, kasíno je hodně udělané tak, aby ti ani štěstí nepomohlo (tedy, bohužel... kdyby fungovalo na ruletě více sázek na jednu hru, bylo by to hned o něčem jiném a přiblížilo by se to klasické ruletě... a že jsem tam prosázel a divil se, že mi vyplácejí tak málo, když jsem vyhrál tolik - a hlavně, vsadil majlant).The_Balrog píše:Alkaranino štěstí v kostkách :D Hoodně podezřelý, asi s ní začnu chodit do kasína :)
Myslím právě rozdílná čísla, barvy, řady atd. během jednoho tahu.George píše:Co co? já na ruletě vsadil víckrát, když jsem chtěl nějakou určitou částku složit a normálně mi to fungovalo... ale nevím, jak je to se sázkama na rozdílný čísla.Aefar píše:Nedoporučuji, kasíno je hodně udělané tak, aby ti ani štěstí nepomohlo (tedy, bohužel... kdyby fungovalo na ruletě více sázek na jednu hru, bylo by to hned o něčem jiném a přiblížilo by se to klasické ruletě... a že jsem tam prosázel a divil se, že mi vyplácejí tak málo, když jsem vyhrál tolik - a hlavně, vsadil majlant).The_Balrog píše:Alkaranino štěstí v kostkách :D Hoodně podezřelý, asi s ní začnu chodit do kasína :)