Co vás ve hře dostalo

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Dneska když jsem se připojil mě dostal seržant.
Jelikož včera měl krásný krátký rozhovor: "Tady si můj starý brachu *pohladí bělouše po šíji*"
Bum a dneska seržant hlídkuje na černém oři :clover:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Skurkaa píše:Dneska když jsem se připojil mě dostal seržant.
Jelikož včera měl krásný krátký rozhovor: "Tady si můj starý brachu *pohladí bělouše po šíji*"
Protože to je jinej seržant.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

The_Balrog píše:
Aha to pak jo, kdo to má poznat vypadaj všici stejně
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Posel se Santa Klausovskými sklony (hou hou hou) :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Skurkaa píše:
The_Balrog píše:
Aha to pak jo, kdo to má poznat vypadaj všici stejně
To bude tou uniformou a vojenskym sestrihem. :biggrin:
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Alkaran: " Šupííííí"

V mých očích zdatná a udtná bojovnice vandruje jak uplakaná holčička mezi zlobřími a lidskými těly po bojišti a hledá svého koníčka.

*o 15 hodin později *

Alkaran hrdě vzývá, že sme pozici udrželi a zlobry zahnali.
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Puti píše:Alkaran: " Šupííííí"

V mých očích zdatná a udtná bojovnice vandruje jak uplakaná holčička mezi zlobřími a lidskými těly po bojišti a hledá svého koníčka.
Jo, jo a jak při tom překračovala obratně mrtvoly spolubojovníků... :megalol:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Puti píše:udtná bojovnice
:megalol: sem si vzpomněl jak ji poutník neustále zapomínal když vypočítával bojovníky na blízko, které má k dispozici. A pak to zakecával tím, že Alkaran vždy přidělil speciální úkol (ideálně osobní ochranku, tam na ni mohl dohlédnout) :biggrin:

Pobavilo mě jak sem (opět) sundal Bolthorma hlučnou ranou... Jako je fakt že tou hlučnou ranou dovede Skeld sundat i sám sebe, ale tentokrát se to ukázalo jako fatální, aneb
*přibíhá skupina zlobrů*
Bolth: Já jich zdržím
Skeld (myslí si): Musím mu nějak pomoct, abychom se oba mohli stáhnout
Skeld syn Olafa sesílá hloučná rána, bumm, Bolthorm i zlobr mají hvězdičky nad hlavou :biggrin:
*přibíhají další zlobři a obkličují Skelda, ten se v lagu pokouší utéct, ale skrze svah to nejde, umírá jako máslo = řádně roztlučen*

A pak mě stále dostává co všechno si Bolthorm od poutníka nechává líbit, hlavně na těch dlouhejch cestách do Hag Hargol (nebo před velitelem, hehe).

Jo a Nico s netopýrem, aneb "je hezké že si hledáte přátele" :biggrin:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

*o 15 hodin později *

Jo... Alkaran mě dneska dostávala... zvlášť co se jednoho hovoru v šepotu týče :biggrin: To hledání koně jsem moc obdivovat nemohl, jelikož jsem se v bitvě nějak dostal za linii hlavní vlny a kosil vzadu všechny možné šamany a jejich ochranky (skoro bych to i přežil a udolal toho s devíti kruhy, ale zbylo mu pár nechutných kouzel) :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

*o 15 hodin později *

No, víš, nebylo to 15 minut, ale celej IC den a co se ten celej IC den dělo... to si už zjisti sám ;)

Nalk: Van na ni teda byl hnusnej!! :D

A náhodou, při tom hledání jsem měl slzy na krajíčku i já, bylo to děsně smutný, vidět jí tam bez duše vandrovat a kníkat. Ještě tam do toho někdo pustil takvoou jímavou hudbu... :)
Naposledy upravil(a) The_Balrog dne 3. 1. 2011 12.04, celkem upraveno 1 x.
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Mě dostalo včerejší oživení, fakt jsem se nasmál a prsknul jsem si pití do klávesnice :megalol:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Skurkaa píše:Mě dostalo včerejší oživení, fakt jsem se nasmál a prsknul jsem si pití do klávesnice :megalol:
Nooo kdyby ji Robert nezastavil, tak Deada nafoukne jako balonek :)
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

The_Balrog píše:
Skurkaa píše:Mě dostalo včerejší oživení, fakt jsem se nasmál a prsknul jsem si pití do klávesnice :megalol:
Nooo kdyby ji Robert nezastavil, tak Deada nafoukne jako balonek :)
:megalol: Polibek zivota :megalol:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Tak dneska mi k večeru Alkaran připomínala jednu postavu z Řeky bohů. Už je to dávno, co jsem to četl, ale šlo o prince, který ale desetiletý byl na nějakém lovu s vojáky. :biggrin:

Akruo

Příspěvek od Akruo »

Tak teĎ to bylo husté! :biggrin: Během celkem chvíle mne dostaly dvě věci.

1) Po dlouhé době co jsem nehrál Rangaroga za něj lognu, chvíli bloudím jako slepec po Hag Hargol a dojdu do chrámu, tam zničený Rangarog zapřísahá Durmina: "Durmínu, daj mi habych viďél!" - a v tom momentu slepota ustoupila. :yes: :clover: To byl dobrý zážitek, i když vím, že to byla jenom souhra náhod (zřejmě tedy)…

2) Rychlý přesun na bojovou linii, kdy zlobři, kteří očividně všichni mají TSko jsou dost hustí. :-D Nejprve strach s TO 24, který vystrašil jak sesilatele, tak druhého šamana + 2 těžkooděnce a samozřejmě i Rangaroga a následně zlobr těžkooděnec s bonusem do útoku +35 a +30 :-D .. Ještě že mám tak dobrou náladu, že mi ta smrt nevadí... :biggrin: :megalol: :clover:
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Alkaranino štěstí v kostkách :D Hoodně podezřelý, asi s ní začnu chodit do kasína :)
Aefar

Příspěvek od Aefar »

The_Balrog píše:Alkaranino štěstí v kostkách :D Hoodně podezřelý, asi s ní začnu chodit do kasína :)
Nedoporučuji, kasíno je hodně udělané tak, aby ti ani štěstí nepomohlo (tedy, bohužel... kdyby fungovalo na ruletě více sázek na jednu hru, bylo by to hned o něčem jiném a přiblížilo by se to klasické ruletě... a že jsem tam prosázel a divil se, že mi vyplácejí tak málo, když jsem vyhrál tolik - a hlavně, vsadil majlant).

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Aefar píše:
The_Balrog píše:Alkaranino štěstí v kostkách :D Hoodně podezřelý, asi s ní začnu chodit do kasína :)
Nedoporučuji, kasíno je hodně udělané tak, aby ti ani štěstí nepomohlo (tedy, bohužel... kdyby fungovalo na ruletě více sázek na jednu hru, bylo by to hned o něčem jiném a přiblížilo by se to klasické ruletě... a že jsem tam prosázel a divil se, že mi vyplácejí tak málo, když jsem vyhrál tolik - a hlavně, vsadil majlant).
*Alkaran převrací několik stříbrných v dlani a upřeně je sleduje* Pchm.. to se jen tak říká. Trpaslíci prostě štěstí nemají, ale já – já mít budu!
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Aefar píše:
Co co? já na ruletě vsadil víckrát, když jsem chtěl nějakou určitou částku složit a normálně mi to fungovalo... ale nevím, jak je to se sázkama na rozdílný čísla.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

George píše:
Aefar píše:
Co co? já na ruletě vsadil víckrát, když jsem chtěl nějakou určitou částku složit a normálně mi to fungovalo... ale nevím, jak je to se sázkama na rozdílný čísla.
Myslím právě rozdílná čísla, barvy, řady atd. během jednoho tahu.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Odpovědět