Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Sice už je to tu dost OT, ale... osobně se držím toho, že je lepší říct modlitbu "od srdce"… nejlepší by bylo si pro každé kouzlo vymyslet něco jednoduchého a to pak říkat (Poutník/Skeld to tak teď vlastně dělá a aspoň okolí ví, co to chystá provést..obvykle).

zuzupd: nešahej mi na KaTon!
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

zlaticko71 píše:Děkuji za rady moc si toho vážím! :clover:
Mám na sebe hrozný vztek, za celou tu dobu jsem nebyla schopná si napsat jednu jedinou blbou modlitbu!! Opravdu to nešlo :no: a abych prostě požádala někoho o radu, na to nejsem bohužel tak komunikativní jako vy ostatní...
Však ona na tebe ta komunikativnost přijde, chvilku pobudeš a ono se to objeví. :biggrin: A klidně se ptej, když si nejsi něčím jistá nebo nevíš. On ti na to leckdo rád odpoví.
Jinak pokud máš nějakou snahu něčeho modlitbou dosáhnout (a tím myslím ne systémově seslat kouzlo, ale chceš, aby ti bůh/bohyně v věčem vyhověl/a), zamysli se nad tím kde jsi, co tam chceš, co chceš po tom bohu atd... a ono to nějak půjde, uvidíš. :bigwink:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Díky za pomoc na AQ :bigwink:, díky všem kteří se účastnili a zároveň se omlouvám za trochu tumpachovosti, hlavně ke konci, a za ty textové prasárny, co sem občas vyplodil. Původně jsem to tedy odhadoval na dvě hodiny, ale z průběhu jsem si vytvořil ponaučení: "Chceš zabavit na čtyři hodiny tři čtvrtiny přítomných? Nech je hledat dítě. Chceš si to protáhnout o hodinu? Použij Dina jako spojku." Sem docela zvědavej k čemu dojde, až schovám ty děcka dvě :biggrin:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
camelie

Příspěvek od camelie »

zuzuPD napsal:

Díky za pomoc na AQ bigwink, díky všem kteří se účastnili a zároveň se omlouvám za trochu tumpachovosti, hlavně ke konci, a za ty textové prasárny, co sem občas vyplodil. Původně jsem to tedy odhadoval na dvě hodiny, ale z průběhu jsem si vytvořil ponaučení: "Chceš zabavit na čtyři hodiny tři čtvrtiny přítomných? Nech je hledat dítě. Chceš si to protáhnout o hodinu? Použij Dina jako spojku." Sem docela zvědavej k čemu dojde, až schovám ty děcka dvě biggrin

Taky díky :smile: byla jsem z toho nakonec dost naměkko - koně Alky jsem zvládla, ale dítě je pro ženskou vždycky traumatizující :no:
Pavel Urban

zuzuPD píše:Chceš si to protáhnout o hodinu? Použij Dina jako spojku." Sem docela zvědavej k čemu dojde, až schovám ty děcka dvě :biggrin:
Víš jak dlouho to trvá optat se každého ženského NPC v Mithalliru ve dne na jméno..? :biggrin:
The cup is full.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Pavel Urban píše:
zuzuPD píše:Chceš si to protáhnout o hodinu? Použij Dina jako spojku." Sem docela zvědavej k čemu dojde, až schovám ty děcka dvě :biggrin:
Víš jak dlouho to trvá optat se každého ženského NPC v Mithalliru ve dne na jméno..? :biggrin:
Zvlášť když jsi Din a permanentně ti rudnou uši? :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pavel Urban

Díky všem za včerejší výpravu. Postavám za snahu a DMkům za trápení. :clover:
Jak řekl klasik... I'll be back. (domyslete si těžký německý přízvuk :biggrin:).
The cup is full.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Já díky za ten včerejšek, ale hlavně za dnešek... poněvadž kolegu trpaslíka odvolal soukromý život, ještě chvíli jsem zůstal v místě a zkoumal to tam sám... i tak to bylo náročné, ale o to zajímavější to bylo, když začali někteří tamější obyvatelé jevit známky o něco větší inteligence.

Jsem rád, že si to Bolthorm rozmyslel a vrátil se zavčas... Beznadějně se mu asi vrací moudrost a soudnost.

A tedy, za to, co se dělo potom, děkuji moc. Jednak mě to trochu dojalo, ale hlavně mě to strašně těší a mám z toho obrovskou radost :biggrin:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Ho hó, no to bylo dneska ale vypečené! :) Že já nebyl rád, že se nic neděje... :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Moc zajímavě uděláno...musím si taky přisadit, pěkné.. bezva akce..
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Díky za válku, poprvé po všech těch letech vidím, že EQ přecejen je alespoň trochu dynamická.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

George píše:Díky za válku, poprvé po všech těch letech vidím, že EQ přecejen je alespoň trochu dynamická.
Kdyby bylo WB, tak je daleko dynamictejsi …
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Děkuju Zuzuovi a Nalkovi, že se i ve svém neveselém stavu včera přilogli a měli sílu vyslechnout si Alkaraniny válečné plány, což patří určitě mezi ty náročnější činnosti. :)

Moc díky!
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Díky všem co s hráli s poutníkem, obzvláště těm, kteří se od něj nechávali do něčeho navážet :smile: A že toho bylo, co :biggrin: sem se bál že bude brzo zapletenej úplně do všeho.
A DM děkuji za příležitosti.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Dantes

Příspěvek od Dantes »

Díky všem zůčastněným za hru na Druhé straně. Bohužel kvůli povinostem sem byl nucen účastnit se většinou pouze jako pasivní pozorovatel, ale skvěle sem se bavil.

Jedna z nejlepších věcí co jsem tady zažil.
Draco Allanard
Argo Urebrill
Samuel Bonnet
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky Serbitarovi, Alkaran, Celasovi a Pavlovi. Dneska to byl fajn předzkouškovej relax.
Kraki Skengdrang
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Jon píše:Díky Serbitarovi, Alkaran, Celasovi a Pavlovi. Dneska to byl fajn předzkouškovej relax.
Taky dík za parádní cestu... škoda, že nevyšly dortíky; to by bylo něco!!! :)
camelie

Příspěvek od camelie »

Díky Ezechielovi za upírka :bigwink: byl moc roztomilej a velmi příjemná hra na "druhé straně" :yes:
Pavel Urban

Díky Naylunovi. :clover:
The cup is full.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

A já zase moc díky Pavlovi, že našel sílu a energii mi to dneska dopoledne odehrát! :))
Odpovědět