Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Sice už je to tu dost OT, ale... osobně se držím toho, že je lepší říct modlitbu "od srdce"… nejlepší by bylo si pro každé kouzlo vymyslet něco jednoduchého a to pak říkat (Poutník/Skeld to tak teď vlastně dělá a aspoň okolí ví, co to chystá provést..obvykle).
zuzupd: nešahej mi na KaTon!
zuzupd: nešahej mi na KaTon!
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Však ona na tebe ta komunikativnost přijde, chvilku pobudeš a ono se to objeví.zlaticko71 píše:Děkuji za rady moc si toho vážím!
Mám na sebe hrozný vztek, za celou tu dobu jsem nebyla schopná si napsat jednu jedinou blbou modlitbu!! Opravdu to nešloa abych prostě požádala někoho o radu, na to nejsem bohužel tak komunikativní jako vy ostatní...

Jinak pokud máš nějakou snahu něčeho modlitbou dosáhnout (a tím myslím ne systémově seslat kouzlo, ale chceš, aby ti bůh/bohyně v věčem vyhověl/a), zamysli se nad tím kde jsi, co tam chceš, co chceš po tom bohu atd... a ono to nějak půjde, uvidíš.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Díky za pomoc na AQ
, díky všem kteří se účastnili a zároveň se omlouvám za trochu tumpachovosti, hlavně ke konci, a za ty textové prasárny, co sem občas vyplodil. Původně jsem to tedy odhadoval na dvě hodiny, ale z průběhu jsem si vytvořil ponaučení: "Chceš zabavit na čtyři hodiny tři čtvrtiny přítomných? Nech je hledat dítě. Chceš si to protáhnout o hodinu? Použij Dina jako spojku." Sem docela zvědavej k čemu dojde, až schovám ty děcka dvě 

Hyperaktivní hlavně MUNI.
zuzuPD napsal:
Díky za pomoc na AQ bigwink, díky všem kteří se účastnili a zároveň se omlouvám za trochu tumpachovosti, hlavně ke konci, a za ty textové prasárny, co sem občas vyplodil. Původně jsem to tedy odhadoval na dvě hodiny, ale z průběhu jsem si vytvořil ponaučení: "Chceš zabavit na čtyři hodiny tři čtvrtiny přítomných? Nech je hledat dítě. Chceš si to protáhnout o hodinu? Použij Dina jako spojku." Sem docela zvědavej k čemu dojde, až schovám ty děcka dvě biggrin
Taky díky
byla jsem z toho nakonec dost naměkko - koně Alky jsem zvládla, ale dítě je pro ženskou vždycky traumatizující 
Díky za pomoc na AQ bigwink, díky všem kteří se účastnili a zároveň se omlouvám za trochu tumpachovosti, hlavně ke konci, a za ty textové prasárny, co sem občas vyplodil. Původně jsem to tedy odhadoval na dvě hodiny, ale z průběhu jsem si vytvořil ponaučení: "Chceš zabavit na čtyři hodiny tři čtvrtiny přítomných? Nech je hledat dítě. Chceš si to protáhnout o hodinu? Použij Dina jako spojku." Sem docela zvědavej k čemu dojde, až schovám ty děcka dvě biggrin
Taky díky

-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Zvlášť když jsi Din a permanentně ti rudnou uši?Pavel Urban píše:Víš jak dlouho to trvá optat se každého ženského NPC v Mithalliru ve dne na jméno..?zuzuPD píše:Chceš si to protáhnout o hodinu? Použij Dina jako spojku." Sem docela zvědavej k čemu dojde, až schovám ty děcka dvě

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
Já díky za ten včerejšek, ale hlavně za dnešek... poněvadž kolegu trpaslíka odvolal soukromý život, ještě chvíli jsem zůstal v místě a zkoumal to tam sám... i tak to bylo náročné, ale o to zajímavější to bylo, když začali někteří tamější obyvatelé jevit známky o něco větší inteligence.
Jsem rád, že si to Bolthorm rozmyslel a vrátil se zavčas... Beznadějně se mu asi vrací moudrost a soudnost.
A tedy, za to, co se dělo potom, děkuji moc. Jednak mě to trochu dojalo, ale hlavně mě to strašně těší a mám z toho obrovskou radost
Jsem rád, že si to Bolthorm rozmyslel a vrátil se zavčas... Beznadějně se mu asi vrací moudrost a soudnost.
A tedy, za to, co se dělo potom, děkuji moc. Jednak mě to trochu dojalo, ale hlavně mě to strašně těší a mám z toho obrovskou radost

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: