Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Jen tak dál, choĎte do kasína. Máte neuvěřitelnou šanci zbohatnout! A když se to jednou, dvakrát, třikrát nepovede.. nevadí, choĎte pořád, jednou se vám to všechno vrátí a zbohatnete!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Kasíno a neb jak nehorázně zbohatnout na ruletě :oDAkruo píše:Jen tak dál, choĎte do kasína. Máte neuvěřitelnou šanci zbohatnout! A když se to jednou, dvakrát, třikrát nepovede.. nevadí, choĎte pořád, jednou se vám to všechno vrátí a zbohatnete!
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
-
Jeho smůla! Řeklo se nahoru a pryč z dolíku a on si tam zůstane...Pavel Urban píše:Godner se nezdá:
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 08 22:42:14] Godner Willnes damages Arto: 0 (0 Fire)
Ještě trochu cviku a začneme se ho bát.

Po pravdě mě dostalo ve hře spousty věcí a nejvíc asi ta, když Alkaran lezla pod most s tím, že jde pomoci a máchá ručičkama nad hlavou

Neutral Good Dungeon Master 

-
Ti jsou tam ilustrační, právě pro tyhle případy.lukasaspire píše:Když jsem se dneska z Nicem nalogoval do lokace Lesík, celkem jsem nepobral ty zlobry tam

Pokud se tam někdo nalogujete a i tak umřete, přihlašte se mi i se ztracenými XP.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
- zlaticko71
Korida
Du takhle po cestě na mamoní, když potkám Blekotu a jeho stádo krav.. procházim kolem, když vidim, jak se na kravičky žene Zlobr.. a tu se mi vybavila španělská Korida. Chudák Zlobřík. 

Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Korida
No jelikož má kjavička HP cca10 (teda dříve měla) tak chudák stádo … kord jestli to byl okovanej zlobřík s ab40 :)))Puti píše:Du takhle po cestě na mamoní, když potkám Blekotu a jeho stádo krav.. procházim kolem, když vidim, jak se na kravičky žene Zlobr.. a tu se mi vybavila španělská Korida. Chudák Zlobřík.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
To máš z toho, že tu hraješ málo. Jinak bys věděl, že kravičky už dokáží rozdupat i kraba.Vugi píše:No jelikož má kjavička HP cca10 (teda dříve měla) tak chudák stádo … kord jestli to byl okovanej zlobřík s ab40 :)))Puti píše:Du takhle po cestě na mamoní, když potkám Blekotu a jeho stádo krav.. procházim kolem, když vidim, jak se na kravičky žene Zlobr.. a tu se mi vybavila španělská Korida. Chudák Zlobřík.
A panáčka.
A možná i zlobříčka.
Štěstí, že ten ohnivý drak nepřiletěl na pastviny teď :) Možná by se podivil :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Možu poslat screen, kde Kjavička byla badly wounded, jedna light, já do Zlobříka ťuknul jenom 6krát a Zlobřík dole.The_Balrog píše:To máš z toho, že tu hraješ málo. Jinak bys věděl, že kravičky už dokáží rozdupat i kraba.Vugi píše:No jelikož má kjavička HP cca10 (teda dříve měla) tak chudák stádo … kord jestli to byl okovanej zlobřík s ab40 :)))Puti píše:Du takhle po cestě na mamoní, když potkám Blekotu a jeho stádo krav.. procházim kolem, když vidim, jak se na kravičky žene Zlobr.. a tu se mi vybavila španělská Korida. Chudák Zlobřík.
A panáčka.
A možná i zlobříčka.
Štěstí, že ten ohnivý drak nepřiletěl na pastviny teď :) Možná by se podivil :D
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Pááni, tk už dají i EQ kraba, píšu si je na seznam tvorů, ke kterým se není radno přibližovat, hned za Alky :*D
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
re
No počkej počkej, to je seznam nebezpečnosti … tím párátkem se ohání pěkně, o IQ tu nebyla řeč :-DThe_Balrog píše:Supr, Alkaran už je před krávou... na žebříčku stoupáme pomalu, ale jistě :)
Re: re
Já jsem si nikdy nespojoval nebezpečnost postav s tím, jak se čím umí ohánět. To je vcelku podružná záležitost.Vugi píše:No počkej počkej, to je seznam nebezpečnosti … tím párátkem se ohání pěkně, o IQ tu nebyla řeč :-DThe_Balrog píše:Supr, Alkaran už je před krávou... na žebříčku stoupáme pomalu, ale jistě :)

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Re: re
Nebezpečnost nepředstavují jen zbraně.Aefar píše:Já jsem si nikdy nespojoval nebezpečnost postav s tím, jak se čím umí ohánět. To je vcelku podružná záležitost.Vugi píše:No počkej počkej, to je seznam nebezpečnosti … tím párátkem se ohání pěkně, o IQ tu nebyla řeč :-DThe_Balrog píše:Supr, Alkaran už je před krávou... na žebříčku stoupáme pomalu, ale jistě :)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: