Co vás ve hře dostalo

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Jen tak dál, choĎte do kasína. Máte neuvěřitelnou šanci zbohatnout! A když se to jednou, dvakrát, třikrát nepovede.. nevadí, choĎte pořád, jednou se vám to všechno vrátí a zbohatnete!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Akruo píše:Jen tak dál, choĎte do kasína. Máte neuvěřitelnou šanci zbohatnout! A když se to jednou, dvakrát, třikrát nepovede.. nevadí, choĎte pořád, jednou se vám to všechno vrátí a zbohatnete!
Kasíno a neb jak nehorázně zbohatnout na ruletě :oD
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Godner se nezdá:
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 08 22:42:14] Godner Willnes damages Arto: 0 (0 Fire)

Ještě trochu cviku a začneme se ho bát. :biggrin:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Pavel Urban píše:Godner se nezdá:
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 08 22:42:14] Godner Willnes damages Arto: 0 (0 Fire)

Si to zasloužil :bleh:
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Pavel Urban píše:Godner se nezdá:

Jeho smůla! Řeklo se nahoru a pryč z dolíku a on si tam zůstane... :biggrin:
Po pravdě mě dostalo ve hře spousty věcí a nejvíc asi ta, když Alkaran lezla pod most s tím, že jde pomoci a máchá ručičkama nad hlavou :biggrin: :biggrin:
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Když jsem se dneska z Nicem nalogoval do lokace Lesík, celkem jsem nepobral ty zlobry tam :biggrin:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

lukasaspire píše:Když jsem se dneska z Nicem nalogoval do lokace Lesík, celkem jsem nepobral ty zlobry tam :biggrin:
Ti jsou tam ilustrační, právě pro tyhle případy. :bigwink: Nechtěl jsem tam dávat co by tam mělo být, aby to nebylo až tak vražedné.
Pokud se tam někdo nalogujete a i tak umřete, přihlašte se mi i se ztracenými XP.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

lukasaspire píše:Když jsem se dneska z Nicem nalogoval do lokace Lesík, celkem jsem nepobral ty zlobry tam :biggrin:
Asi nemilé překvapení co? To jsou prudké změny člověk není ve hře jedno odpoledne a diví se co se za tu dobu změnilo...měla jsem štěstí odlogla jsem se v podhradí :megalol:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

naštěstí to Nico ustál :-) ale překvápko to bylo :biggrin:
Puti
Kontaktovat uživatele:

Korida

Příspěvek od Puti »

Du takhle po cestě na mamoní, když potkám Blekotu a jeho stádo krav.. procházim kolem, když vidim, jak se na kravičky žene Zlobr.. a tu se mi vybavila španělská Korida. Chudák Zlobřík. :biggrin:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Vugi
Kontaktovat uživatele:

Re: Korida

Příspěvek od Vugi »

Puti píše:Du takhle po cestě na mamoní, když potkám Blekotu a jeho stádo krav.. procházim kolem, když vidim, jak se na kravičky žene Zlobr.. a tu se mi vybavila španělská Korida. Chudák Zlobřík. :biggrin:
No jelikož má kjavička HP cca10 (teda dříve měla) tak chudák stádo … kord jestli to byl okovanej zlobřík s ab40 :)))
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Vugi píše:
Puti píše:Du takhle po cestě na mamoní, když potkám Blekotu a jeho stádo krav.. procházim kolem, když vidim, jak se na kravičky žene Zlobr.. a tu se mi vybavila španělská Korida. Chudák Zlobřík. :biggrin:
No jelikož má kjavička HP cca10 (teda dříve měla) tak chudák stádo … kord jestli to byl okovanej zlobřík s ab40 :)))
To máš z toho, že tu hraješ málo. Jinak bys věděl, že kravičky už dokáží rozdupat i kraba.

A panáčka.

A možná i zlobříčka.

Štěstí, že ten ohnivý drak nepřiletěl na pastviny teď :) Možná by se podivil :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

The_Balrog píše:
Vugi píše:
To máš z toho, že tu hraješ málo. Jinak bys věděl, že kravičky už dokáží rozdupat i kraba.

A panáčka.

A možná i zlobříčka.

Štěstí, že ten ohnivý drak nepřiletěl na pastviny teď :) Možná by se podivil :D
Možu poslat screen, kde Kjavička byla badly wounded, jedna light, já do Zlobříka ťuknul jenom 6krát a Zlobřík dole.
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Ne, krávy byly upraveny jen tak, aby byly kraboodolné :biggrin:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Pááni, tk už dají i EQ kraba, píšu si je na seznam tvorů, ke kterým se není radno přibližovat, hned za Alky :*D
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Supr, Alkaran už je před krávou... na žebříčku stoupáme pomalu, ale jistě :)
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

The_Balrog píše:Supr, Alkaran už je před krávou... na žebříčku stoupáme pomalu, ale jistě :)
No počkej počkej, to je seznam nebezpečnosti … tím párátkem se ohání pěkně, o IQ tu nebyla řeč :-D
Aefar

Re: re

Příspěvek od Aefar »

Vugi píše:
The_Balrog píše:Supr, Alkaran už je před krávou... na žebříčku stoupáme pomalu, ale jistě :)
No počkej počkej, to je seznam nebezpečnosti … tím párátkem se ohání pěkně, o IQ tu nebyla řeč :-D
Já jsem si nikdy nespojoval nebezpečnost postav s tím, jak se čím umí ohánět. To je vcelku podružná záležitost. :shades:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Pipi_CZ »

Aefar píše:
Vugi píše:
Já jsem si nikdy nespojoval nebezpečnost postav s tím, jak se čím umí ohánět. To je vcelku podružná záležitost. :shades:
Nebezpečnost nepředstavují jen zbraně.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Ale no tak! .. Orkové to mají prostě jiné. Radši je nechte být, nebo se přiučí :)
Odpovědět