Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

ale nejsi první, už tě pár lidí s tím předběhlo a nešlo by místo Nalka Ňak? :biggrin:
Abych se držel tématu tak já děkuji zas jen těm s kterýma teď oživují hru se mnou tam kde jsem
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Skurkaa píše:ale nejsi první, už tě pár lidí s tím předběhlo a nešlo by místo Nalka Ňak? :biggrin:
Abych se držel tématu tak já děkuji zas jen těm s kterýma teď oživují hru se mnou tam kde jsem

Chce to něco na postavu

Díky Alkaran za dnešní hru
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Díky za hru všem, kdo tam byli včetně DM.

(Aneb jak napsat stručné poděkování, které vlastně asi nikoho nepotěší.. ale díky) :biggrin:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Já taky díky... tajné, tajné, tajné... od začátku do konce děsná čertovina... a epické, díky

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Díky Alkaran, Nicovi, tam nahoře.

Pak díky Skeldovi, ten začal celé to šílenství, pak Morfeovi s Pavlovi (konečně něco, co by mohlo způsobit onen slavný zvrat :) ) a pak Deadrokovi

Po dnešní hře za Aris už nevím, čí jsem, bylo to fajn :smile:
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Takže za Filipa děkuji za příjemné rozhovory v Tirianu, jak za ten včerejší, tak i za dnešní (respektive předvčerejší a včerejší).

A za poutníka děkuji hlavně Aris, takové dojemné setkání- a těch vzpomínek :megalol:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Díky Tonnymu za poučnou procházku po horách, aneb dva kamzíci v plechu, jeden s křídly :biggrin:
A pak dík Anade za lekci v dějepise. :smile:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Taky ještě díky za včereješek, moc jsem si to užil! :smile:

A znovu připojím jednu omluvu a to za to, jak teď zmatkuju ať už jako hráč, tak či postava. Holt jsem dlouho nehrál a vyšel jsem tak něják z cviku. :blush:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Díky moc všem, kteří dorazili. díky za tu trpělivost a ochotu namočit se až po bradu :biggrin: :clover:
Neutral Good Dungeon Master :clover:
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Wolf píše:Díky moc všem, kteří dorazili. díky za tu trpělivost a ochotu namočit se až po bradu :biggrin: :clover:
Díky hlavně za Godneruv epický vyprávěcí skill :megalol:
Ještě že se do toho vložil Bolth, protože jinak by nás Din nechal postavit šachtu (navíc stylem "vyberte čtyři náhodná místa, zvolte kde mají asi střed a tam je to, co hledáte")

Za Filipa děkuji hlavně Sereně a oběma kolegům.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

zuzuPD píše: Ještě že se do toho vložil Bolth, protože jinak by nás Din nechal postavit šachtu (navíc stylem "vyberte čtyři náhodná místa, zvolte kde mají asi střed a tam je to, co hledáte")
Jako, on je Din obvykle chytrý chlapík, ale občas vymyslí taky ptákovinu. To už Bolthovi došla trpělivost :smile:

Jinak dnes netradičně díky WB za nové lokace, které i nyní nacházím. Díky za Boltha, který prostě zatne zuby a pod ochranou Durmina se vydá dál, ačkoli mu šestý smysl říká, že by neměl... a dostala mě velkovýrobna G.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

zuzuPD píše:
Wolf píše:Díky moc všem, kteří dorazili. díky za tu trpělivost a ochotu namočit se až po bradu :biggrin: :clover:
Díky hlavně za Godneruv epický vyprávěcí skill :megalol:
Ještě že se do toho vložil Bolth, protože jinak by nás Din nechal postavit šachtu (navíc stylem "vyberte čtyři náhodná místa, zvolte kde mají asi střed a tam je to, co hledáte")

Za Filipa děkuji hlavně Sereně a oběma kolegům.
Náhodou to byl Dinuv dobrý nápad, jak zdržet hru než případně dorazí DM =)

Plány byli uplně jiné, Godner puvodně nechtěl každému říkat co se tam kde přesně děje =) nevadí.
Neutral Good Dungeon Master :clover:
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Dlužíte Albře teplý čaj a lavor s horkou vodou :)
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Díky Robertovi, Calcathovi, Xethovi, Zedovi, Williemovi a Kláře za hooodně dlouhou noc na cvičišti... :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
dzuvak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzuvak »

Díky všem, se kterými jsem poslední dva dny hrál. Serbitarovi a zahalené slečně :bleh: , Rekwilovi za statečnost. Taky dík DM za překvapení po cestě. Bavíte lidičky, dík.
Irenej z Arkádie
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Dík Gallimi za včerejší příjemný rozhovor – Alkaran snad v životě nebyla takhle maličká a nejraději by jednu chvíli splynula s tou pohovkou. :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Bruciacullo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruciacullo »

The_Balrog píše:Dík Gallimu za včerejší příjemný rozhovor – Alkaran snad v životě nebyla takhle maličká a nejraději by jednu chvíli splynula s tou pohovkou. :D
Nezapomněl jsi u toho příjemný náhodou uvozovky? :biggrin: Galli jen nastínil svůj pohled na věc :bigwink:
Jinak též díky
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha

http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Bruciacullo píše:
The_Balrog píše:Dík Gallimu za včerejší příjemný rozhovor – Alkaran snad v životě nebyla takhle maličká a nejraději by jednu chvíli splynula s tou pohovkou. :D
Nezapomněl jsi u toho příjemný náhodou uvozovky? :biggrin: Galli jen nastínil svůj pohled na věc :bigwink:
Jinak též díky
Nu "příjemný" jak pro koho – pro ní moc ne, já se bavil skvěle :)

(Akorát jsem se bál, aby neumřela únavou nebo hlady :D)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Já děkuji hlavně Naylunovi a Onyxovi za pomoc s včerejšími bitvami a pak samozřejmě všem útočníkům (včetně NPC, že víceméně poslouchala). :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Taky moc díky za včerejší bitvu :-) chrian si jí moc moc užil a dost mne štvalo že jsem musel tak brzy končit ;( udělaná byla moc nádherně :D díky všem zůčastněným za atmosféru
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Odpovědět