ale nejsi první, už tě pár lidí s tím předběhlo a nešlo by místo Nalka Ňak?
Abych se držel tématu tak já děkuji zas jen těm s kterýma teď oživují hru se mnou tam kde jsem
Skurkaa píše:ale nejsi první, už tě pár lidí s tím předběhlo a nešlo by místo Nalka Ňak?
Abych se držel tématu tak já děkuji zas jen těm s kterýma teď oživují hru se mnou tam kde jsem
Wolf píše:Díky moc všem, kteří dorazili. díky za tu trpělivost a ochotu namočit se až po bradu
Díky hlavně za Godneruv epický vyprávěcí skill
Ještě že se do toho vložil Bolth, protože jinak by nás Din nechal postavit šachtu (navíc stylem "vyberte čtyři náhodná místa, zvolte kde mají asi střed a tam je to, co hledáte")
zuzuPD píše:
Ještě že se do toho vložil Bolth, protože jinak by nás Din nechal postavit šachtu (navíc stylem "vyberte čtyři náhodná místa, zvolte kde mají asi střed a tam je to, co hledáte")
Jako, on je Din obvykle chytrý chlapík, ale občas vymyslí taky ptákovinu. To už Bolthovi došla trpělivost
Jinak dnes netradičně díky WB za nové lokace, které i nyní nacházím. Díky za Boltha, který prostě zatne zuby a pod ochranou Durmina se vydá dál, ačkoli mu šestý smysl říká, že by neměl... a dostala mě velkovýrobna G.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Wolf píše:Díky moc všem, kteří dorazili. díky za tu trpělivost a ochotu namočit se až po bradu
Díky hlavně za Godneruv epický vyprávěcí skill
Za Filipa děkuji hlavně Sereně a oběma kolegům.
Náhodou to byl Dinuv dobrý nápad, jak zdržet hru než případně dorazí DM =)
Plány byli uplně jiné, Godner puvodně nechtěl každému říkat co se tam kde přesně děje =) nevadí.
Díky Robertovi, Calcathovi, Xethovi, Zedovi, Williemovi a Kláře za hooodně dlouhou noc na cvičišti... :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Díky všem, se kterými jsem poslední dva dny hrál. Serbitarovi a zahalené slečně , Rekwilovi za statečnost. Taky dík DM za překvapení po cestě. Bavíte lidičky, dík.
The_Balrog píše:Dík Gallimu za včerejší příjemný rozhovor – Alkaran snad v životě nebyla takhle maličká a nejraději by jednu chvíli splynula s tou pohovkou. :D
Nezapomněl jsi u toho příjemný náhodou uvozovky? Galli jen nastínil svůj pohled na věc
Jinak též díky
The_Balrog píše:Dík Gallimu za včerejší příjemný rozhovor – Alkaran snad v životě nebyla takhle maličká a nejraději by jednu chvíli splynula s tou pohovkou. :D
Nezapomněl jsi u toho příjemný náhodou uvozovky? Galli jen nastínil svůj pohled na věc
Jinak též díky
Nu "příjemný" jak pro koho – pro ní moc ne, já se bavil skvěle :)
(Akorát jsem se bál, aby neumřela únavou nebo hlady :D)
Taky moc díky za včerejší bitvu :-) chrian si jí moc moc užil a dost mne štvalo že jsem musel tak brzy končit ;( udělaná byla moc nádherně :D díky všem zůčastněným za atmosféru
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015